Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Tylko Halo nikogo. :lapka:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Star Warsy zawsze spoko...

ale niestety gre robią korposzczury z DICE na usługach EA, którzy od 2010 roku nie zrobili dobrej gry

Chciałeś napisać od 2012, bo Dead Space 2 wyszło w 2011. 

Opublikowano

Przecież DICE nie robiło Dead Space 2. 

Chyba, że chodziło ogólnie o gierki EA.  :greeting:

Opublikowano

No własnie nie byłem pewny, czy chodzi o DICE, czy całe EA, ale musiałem się nie zgodzić.  

Opublikowano

Ficek i Ping jak zaorali tego mondrego gupka z zoo.  :hi:  

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Nie siedzę na bieżąco w CW i nie do końca rozumiałem ten temat taboretu. Przejrzałem więc CW wstecz.

O lol, dopiero teraz załapałem że ktoś tu o mnie (a mianowicie były kolega Wiesław) rozpuścił plotki, że ja niby na taborecie gram. Nie było mnie tu na bieżąco ostatnio, więc nie jestem w stanie odbijać wszelkich takich paszkwili.

Akurat były kolega Wiesław ma mi za złe, że bronię Sony, bo sam zawiódł się na PS4 (bo nie dali Drivecluba w cebuli XD ). I owszem, sporo wie na mój temat, wszak ufałem mu nim okazał się botem, ale od jakiegoś czasu niestety jego dane o mnie są dość zdezaktualizowane.

Owszem grałem kiedyś na Asus VH242H, którego to były kolega Wiesław sam mi doradzał (zna się na nich, wszak blacharz, więc mogę uznać że był to dobry wybór), ale twierdziłem że nie będę grał jak pc-towy wsiur i obecnie PS3 mam podpięte pod nowego Samsunga UE40F6640 LED 3D. Oczywiście gram na kanapie, a nie na taborecie.

11e18b4818.jpg

Ps. Jeśli Wiesław aka Wiesława zacznie tu rozpuszczać znowu jakieś bzdety o mnie, to go zignorujcie. To taki frustrat troll, który wykorzystuje tylko fakt że się znaliśmy, i przez to stara się sprawiać wrażenie wiarygodnego...

Opublikowano

Pyerdolisz Mendrek od rzeczy. MS robi więcej dla graczy niż to zapyziałe Sony. Niektórzy pewnie dorabiają sobie ideologię do mojego hejtu, ale sprawa jest prosta - nie lubię firm, które nie szanują graczy. Sony nas nienawidzi, Sony nie chce zadowalać graczy, Sony myśli tylko o zyskach. A co przynosi zyski? Casuale. Dlatego Sony casualizuje rynek gier wideo - tytuły first party są krojone pod typowego Dariusza, który kupuje sobie jak to mówią "SONKĘ" po to, żeby mieć i czasem zagrać mecz w FIFA lub BATTLEFIELD i zajarać się, że LBP3 to mesjasz gier platformowych.

O, co na przykład robi ten wspaniały MS, poza zaniechiwaniem zbiorowego gwałtu? Czy organizuje eventy w Polsce? A może rozdaje nagrody na lewo i prawo, od serwisów, pisma po facebooka? Może zatrudnia fachowców od social media? (XD) A może wspiera indie developerów? A może nie ruchał swoich konsumentów przez ponad pół generacji na gołym płaceniu za online, gdy konkurencja za abonament oferowała gry? Czy aby to MS wydał Bloodborne - grę tak bardzo casualową, że normalnie można grać na kontrolerze ruchowym? A propo kontrolerów ruchowych, to co z tymi co na premierę zmuszeni byli nabyć kinecta razem z konsolą, a dziś to piękny kurzołap i zamawianie pizzy? Zresztą... JA PIER.... O czym my tu rozmawiamy w ogóle?!

Pisanie że MS robi coś dla graczy, to już nawet nie syndrom sztokholmski, a wręcz uzależnienie od bycia stroną bierną w stosunku analnym.

A jak ktoś nie wierzy, to niech otworzy oczy i zobaczy jak dobrze sprzedaje się Sony, jak ludzie ufają tej marce, jak wybaczają wpadki - i to nie jest już nawet genialny marketing. Nikt nie byłby w stanie tak długo ujechać na ciepłym pijarze i reklamie. Spójrzcie prawdzie w oczy - gracze kochają Sony za to jak ich traktuje i wybierają Playstation 4 jako nie tylko chłodna kalkulacja, ale też zaufanie w przyszłość. Bo wciąż przyszłość to jedyne co najlepsze ma Playstation 4 obecnie w zanadrzu...

Opublikowano

Wiecie dlaczego nienawidzę (NIENAWIDZĘ) Microsoftu? Bo to przemądrzałe cwele bez odpowiedzialności.

serwis gwarancyjny sony :reggie:

A jak ktoś nie wierzy, to niech otworzy oczy i zobaczy jak dobrze sprzedaje się Sony, jak ludzie ufają tej marce, jak wybaczają wpadki - i to nie jest już nawet genialny marketing. Nikt nie byłby w stanie tak długo ujechać na ciepłym pijarze i reklamie. Spójrzcie prawdzie w oczy - gracze kochają Sony za to jak ich traktuje i wybierają Playstation 4 jako nie tylko chłodna kalkulacja, ale też zaufanie w przyszłość.

Bo wciąż przyszłość to jedyne co najlepsze ma Playstation 4 obecnie w zanadrzu...

no no, niezły autodiss xD

Edytowane przez Pawlo

Opublikowano

zayebista tapeta mendrek, dawaj zdjecie kanapy na jakiej siedzisz rozkoszujac sie magia playstation

Opublikowano

Gracze nie kochają Sony tylko grać, a większa sprzedaż PS4 to nie objaw miłości tylko wybór mniejszego zła.

Ponadto w obu przypadkach:

- jedynym kosztem onilneu powinna być kasa jaką płaci się za łącze

- jeśli nie punkt pierwszy to online powinien być tak qrewsko jakościowy jak coś za co się płaci abonament.

- testowanie bety nie powinno odbywać się na graczach, tylko tak jak do tej pory być etapem tworzenia, a nie przez funkcję raportowania zbiorą feedback i sypią patche po parę GB. K**, co może być w patchu zawierającym kilka GB?? bo na bank nie lepsze tekstury.

Edytowane przez Yeah Bunny

Opublikowano

Gracze wybierają PS4 bo ufają iż w przyszłości dostaną jedną dobrą grę na 3 lata. :dafuq:

Najbardziej mnie jednak rozwalił argument BB, w które nigdy nie zagrasz. xD

Ot i cała armia ameb.

Na fejsie ps pl dokładnie widać jak gracze kochają $ory. :dynia:

Konserwacje, tandetne wykonanie PS4, bekowy pięciogodzinny kontroler, włamy do $ory, obecnie biedna oferta PS+, serwis $ory, którego równie dobrze by nie było i nikt by nie zauważył różnicy + remastery jednej gierki z PS3 za 40$. Wspaniała przyszłość, już chyba wolałbym skończyć z graniem niż grać tylko na plejstejszyn. 

A skoro PS4 takie cudowne to czemu jeszcze go nie masz? Hahahahahahaha

Edytowane przez suteq

Opublikowano

to już nawet nie syndrom sztokholmski, a wręcz uzależnienie od bycia stroną bierną w stosunku analnym,

gracze kochają Sony za to jak ich traktuje

tl;dr wersja true story

Opublikowano

co to k,urwa jest u dołu tego zdjęcia

serdelki

Opublikowano

serdelki

może w zamyśle miało wyjść coś w tym stylu

z14460896Q.jpg

Opublikowano

No cieszę się, że sprawa kłamstwa nt. mojego taboretu została rozwiązana, i wszystko wróciło na dawne tory - tj. sucha prywata z braku laku... :kaz:

Opublikowano

nie wiem jakie tabletki bierzesz ale mozesz zaznaczysz jakas kreska czy czyms gdzie do kur.wy nedzy na tym zdjeciu udowadniasz, ze nie grasz na taborecie? na focie widac tapete od babci, tv i dwie parowki

Opublikowano

Byłoby mi niewygodnie grać na taborecie, skoro mogę na kanapie. Nie zamierzam upubliczniać swojej prywatności, więc to powinno wystarczyć. I tak cokolwiek bym wkleił, przyjdzie jakiś random udający że mnie zna, powie coś i hejterzy wezmą to za dobrą monetę. A ja będę miał z tego bekę :)

Tapeta dobra sprawa. Wolność Tomku w swoim domku ;)

Opublikowano

w końcu wyntydż w modzie znowu

Opublikowano

Ja bym na waszym miejscu sie bal Mendrka... chlopak ma zelazna psyche, nie daje sie niczym sprowokowac, zadnych wyzwisk, ciagle poukladany i nieustepliwy pisze te swoje posty, no pomyslcie sobie do czego on moze byc zdolny, szczegolnie Ty Ficek, bo do Ciebie to ma rzut beretem, just sayin' :reggie:

:shotgun::problem::daddy:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.