Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ja rozumiem Mendrka, taboret to zbyt intymna kwestia aby dzielic sie nim publicznie

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

taboret dobra rzecz, tylko po to by pad miał wygodnie a i czasami kopyto dobrze zarzucić

13zssv4.jpg

Opublikowano

Przygotowani na Wiedźmina?

geralt_cliff.jpgthewitcher3_cliff_1.jpg

:Coolface:

Opublikowano

Czy ta wersja na PC-ta będzie dostępna też w formacie .pps? :Coolface:

Opublikowano

Rozumiem, ze miasto w tle eksluzywne na konsole?

Opublikowano

Nie ale w zamian macie kawałek skały. Miasto dadzą w DLC

Opublikowano

To miasto akurat bedzie w podstawce.

Opublikowano

Na konsole to dostaniecie eksluzywne 900p/25-30fps

Opublikowano

Tropico, Wasteland 2. Niedlugo po cichu coraz wiecej gierek typowo PC-towych pojawi sie na "konsolach". Zapowiedza Civilization V Ultimate Console Edition w bundlu z myszka i klawiatura to nikt sie nie skapnie w co sie powoli zamieniaja konsole.

A Square enix i ta ich niespodzianka? Pewnie FF 8 ze steama, albo FFX XIII i FF XIII-2 super PS4 exclusive edition z podciagnieta rozdzialka. Dowala jakas edycje kolekcjonerska za 499zl pelna smieci i bedzie kolejny sprzedazowy hit.

Opublikowano

stawiam oba xboxy które mam że po 19 maja konsolowcy będą przez dni/tygodnie dyskutować o fabule, questach, potworach etc w Wieśku trzecim, za to blacharska degrengolada i żebracy gejmingu będą się pruć na forach że na i7 mają spadki z 32 do 28fps :kaz:

Opublikowano

stawiam oba xboxy które mam że po 19 maja konsolowcy będą przez dni/tygodnie dyskutować o fabule, questach, potworach etc w Wieśku trzecim, za to blacharska degrengolada i żebracy gejmingu będą się pruć na forach że na i7 mają spadki z 32 do 28fps :kaz:

Na tym forum będą raczej dyskutować o wyższości skalowanego 1080p nad 900p i tym, że na PS4 coś chodzi w pewnym momencie gry o 2 klatki lepiej, bijąc gruchę do filmów z digital foundry bo po opłaceniu rachunków, w tym raty providenta za konsolę, nie zostanie już pieniędzy na grę, a jedzenie jest od niej ważniejsze. Dopiero jak wyjdzie z plusie, to znajdzie się temat do merytorycznej dyskusji o grze z BOTAMI.

Opublikowano

GTAVComp-Image007-PC.jpg

GTAVComp-Image007-PS4.jpg

GTAVComp-Image009-PC.jpg

GTAVComp-Image009-PS4.jpg

GTAVComp-Image008-PC.jpg

GTAVComp-Image008-PS4.jpg

A tyle było blacharskiego napinania :pawel:

Opublikowano

Na tym forum będą raczej dyskutować o wyższości skalowanego 1080p nad 900p i tym, że na PS4 coś chodzi w pewnym momencie gry o 2 klatki lepiej, bijąc gruchę do filmów z digital foundry bo po opłaceniu rachunków, w tym raty providenta za konsolę, nie zostanie już pieniędzy na grę, a jedzenie jest od niej ważniejsze. Dopiero jak wyjdzie z plusie, to znajdzie się temat do merytorycznej dyskusji o grze z BOTAMI.

no ja przez konsolowcy miałem na myśli boty, bo klapersy to taki podgatunek blachar.

Opublikowano

mendrek dajacy zdjecie tv i dwoch parowek jako ostateczny dowod ze nie gra na taborecie wygrywa niedziele

Opublikowano

a pokaz teraz roznice 30 vs 60 fps

Ale życzysz sobie 60 fps na kompie równowartości pięciu PS4 czy 60 fps po zjechaniu z detalami do poziomu PS3? :kaz:

Edytowane przez Lem

Opublikowano

exact Ci zaraz gifa wklei :kaz:

Opublikowano

no ja przez konsolowcy miałem na myśli boty, bo klapersy to taki podgatunek blachar.

Już słyszę ten dialog w sklepie przy wyborze konsoli:

"- Noooo, kierowniku ale to musi być najlepsza grafa, najsilniejszy sprzęt, w końcu tyle pieniędzy wydać to musi być najlepsze, trzeba się szarpnąć hehe

- W takim razie proponuję PlayStation 4 bo gry z telefonu komórkowego za darmo, powtarzam za darmo w usłudze PLUS."

Podczas gdy skromne BOTY posiadające wystarczające aktywa by móc pozwolić sobie na mocnego PC/PS4/XO/Wii U delektują się czystym brudnym gameplayem tam gdzie sprawia on więcej frajdy - multiplaformy na X1 z cudownym ekosystemem, sprawnie działającym LIVE, komfortowym menu konsoli i brakiem problemów z dupy, PS4 jako przycisk do papieru i odpalanie exów od czasu do czasu - z Guernicą mieliśmy wbić trofi w Dragon Ballu, którego mam jakoś od kilku tygodni i nie wbiliśmy, bo jeszcze nie podpiąłem konsoli od ostatniego wyjścia z nią (musiałem pokazać znajomym BOTOM jaki to jest szrot bo mówili że przesadzam), Wii U jako wehikuł czasu do dziecięcej beztroski, a PC do pracy, bo jednak wygodniej gra się na konsoli.

Widzicie, bo BOTOM nie zależy na liczeniu klatek. Gdyby zależało, graliby na swoich mocarnych pecetach. Z wiekiem przychodzi otwarcie na pewne kompromisy. A klapki wiadomo, chcą móc się szczycić, że mają najlepszy sprzęt, bo to niestety jedyny sprzęt na jaki często mogą sobie pozwolić zatem działa tu mechanizm obronny połączony z racjonalizowaniem sobie kiepskiego zakupu.

:master: :master: :master::banderas::fsg: :fsg: :sir::obama::daddy: :daddy: :daddy::shotgun:

Opublikowano

ludzkie oko nie widzi roznicy miedzy 30 a 60fps, zwykly chwyt marketingowy
Opublikowano

ukryta opcja blacharska czyli boty juz sie jednaja z taboreciarzami - spencer kon trojanski juz otwiera szampany, bedzie mi was brakowac jak uciekniecie na pclab choc pewnie bulduper dalej bedzie was nawet tam szpiegowac

Opublikowano

Ficek prędzej klapersy uciekną niż boty. Exact już tam zaczyna przesiadywać więcej niż tutaj, a potem pójdzie reszta tego niebieskiego robactwa. :lapka:

Opublikowano

Pyerdolisz Mendrek od rzeczy. MS robi więcej dla graczy niż to zapyziałe Sony. Niektórzy pewnie dorabiają sobie ideologię do mojego hejtu, ale sprawa jest prosta - nie lubię firm, które nie szanują graczy. Sony nas nienawidzi, Sony nie chce zadowalać graczy, Sony myśli tylko o zyskach. A co przynosi zyski? Casuale. Dlatego Sony casualizuje rynek gier wideo - tytuły first party są krojone pod typowego Dariusza, który kupuje sobie jak to mówią "SONKĘ" po to, żeby mieć i czasem zagrać mecz w FIFA lub BATTLEFIELD i zajarać się, że LBP3 to mesjasz gier platformowych.

Ping, odłóż to tłuste żarcie, bo odkłada ci się nie tylko na pasie, ale i chyba w mózgu powoli go zżerając. Sony wydaje bardziej casualowe gry? Kto wydał fps,  w którym podczas gry z graczami można tez strzelać do botów? Kto wydał bijatykę w której podczas pojedynków online nie można przegrać? Kto wydał wyścigi, które wynagradzają cięcie zakrętów, po trasie prowadzi linia, a jak coś nie wyjdzie to wąsaty janek cofnie sobie czas? Xzłom720p to obecnie definicja sprzetu dla janusza, który po powrocie z roboty wpierdala pyry ze schabowym, spędzie godzinkę z xzłoem, a pod wieczór za jego pomocą zamawia pizze. Microsyf do tego stopnia zadbał o januszy, że nawet nie muszą wymieniać swoich telewizorów hd ready na full hd.

A czemu więcej ludzi wybiera PS4 w tym graczy typu, że cały rok z fifą czy innym codem? Bo mamy 2015 i każdy wymaga jakiś standardów, a nie guwna rozmazanego na swoich 55 calach. W tym momencie aby bronić tej konsoli bez przyszłości, trzeba mieć nick mazzeo, haven czy inny psychofan siedzący 24/7 na konsolowym forum, poklepującym się po plecach i wmawiającym sobie, że dokonano właściwego wyboru.

Życzę udanego wieczoru w cw, a ja wracam do casulowego Bloodborna i DC.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

problem w tym, ze prawie kazdy bot procz naczelnego juz ma i gra czesto na pc wiec na nic w sumie uciekac nie musza, tylko sprzedac magnetowid i juz prawilni blacharze

Opublikowano

ludzkie oko nie widzi roznicy miedzy 30 a 60fps, zwykly chwyt marketingowy

Niekoniecznie, ale za to ludzkie oko nie widzi roznicy miedzy serdelkami a paluchami mendrka :kaz:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.