Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

lemonka kup xone, przynosisz hanbe niebieskim

Opublikowano

Prywata xđddddd

Nie nasza wina ze robisz z siebie idiote. Chociaz obstawiam, ze jakos zbytnio nie musisz sie starac w tym kierunku. :kaz:

Wlasnie odebralem Ostatnie życzenie i zabieram sie za czytanie a wstretne klapersy co? Stuleja do 3 czesci bez znajomosci niczego z uniwersum?

Tak myslalem. Tfu

Opublikowano

z fankiem czytamy z podzialem na role streszczenie z sciaga.pl na imprezie

Opublikowano

Robię z siebie idiotę, bo nie chcę udostępnić profilu bandzie agresywnych baranów z forum internetowego :dynia: :dynia: :dynia:

Opublikowano

Nie, po prostu robisz z siebie idiotę

Opublikowano

O widze, ze Lemonce psycha siada

Opublikowano

Ficuś najpierw gloryfikacja Spencera i nieudolna do.ebka do miłych panów w krawatach z Sony, a jak go sprowadziłem na ziemię, to rzucił się na mnie razem z botami. Takie cuś ma czelność sugerować mi kupno bonera i jeszcze o hańbie majaczy :kaz:

Edytowane przez Lem

Opublikowano

Uwazam ze kazdy kto bierze udział w wojnach konsolowych powinien ujawnić swój GT, wtedy mozna szybko taka personę sprawdzić.

Prosty przyklad z brzegu

Bulduper - wypowiedzi na temat Xboxa One = w du.pie był guwno widział

Wypowiedz na temat raków branzy = olewka, imho ma ograne wszystkie części produkcji która była jedna z tych co to zapoczątkowały a dalej w to brnie.

Ocena wartości słowa człowieka?

1/10

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Uważam, że każdy, kto bierze udział w wojnach konsolowych i jego prawdziwe życie pokrywa się z tym co wypisuje w tym temacie, to ocena wartości tego człowieka wynosi 1/10

Opublikowano

"Bierze udzial w wojnach konsolowych" :dynia:

Opublikowano

Blacharze zaczynaja od 0/10

Powiedział typ co nawet gifa analizuje pod kątem ilości klatek

Opublikowano

Blacharze zaczynaja od 0/10

Powiedział typ co nawet gifa analizuje pod kątem ilości klatek
Nic mi o tym nie wiadomo.
Opublikowano

Robię z siebie idiotę, bo nie chcę udostępnić profilu bandzie agresywnych baranów z forum internetowego :dynia: :dynia: :dynia:

Eeee tam, ja zawsze byłem transparentny i pokazywałem profile. Jedyne czego doświadczyłem ze strony forumka to zaproszenia do znajomych, zarówno na XBL jak i PSN, pełna kulturka.

Opublikowano

Pierwsze opowiadanie Wiedzmina za mna. Swietnie sie czyta. W dodatku z tego co pamietam bardzo podobna jak nie identyczna misja byla w jedynce. :banderas:

Zal mi osob, dla ktorych 3 to bedzie pierwszy kontakt z uniwersum.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

call of duty jakos zaczalem od nawet czwartej czesci, a jakos skumalem o co chodzi wiec sie nie boje

Opublikowano

Dobrze, że knur to napisał. Sony ostatnio obrało strategię reakcji. To może oznaczać, że podpisują właśnie umowy na ogłoszenie mocne 1st party na E3.

Oczywiście w obu przypadkach (MS-u i Sony) skończy się na wielu comming soonach albo 2016-2017 ;)

Opublikowano

ja przeczytalem skroty na wikipedii, jestem gotowy na wieska 3

Opublikowano

Ficek plis

Nie rob z siebie Lemonki.

@exact

Halo nikogo. Wiedzmin to Mesjasz i GOTY 2015. :banderas:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

MGS5 to Mesjasz i GOTY 2015

Opublikowano

2016 zapowiada się jeszcze lepiej niż 2015 jeśli chodzi o exy na xone ;) Scalebound, Crackdown, Gears of War 4, Horizon 3 (lub jakaś inna, nowa podseria) i bardzo możliwe, że coś jeszcze ^^ Właśnie dlatego w tej generacji moim wyborem jest xone. Na ps4 od 2013 do teraz wyszedł tylko za(pipi)isty Bloodborne, a tak poza tym to lipa (no może w infamous całkiem przyjemnie mi się też grało).

+ QUANTUM FUCKING BREAK!  Dominacja XBOXa od 2005 trwa w najlepsze  :)

co do największego roku ever z grami 1st party według Króla Spencera to całkiem możliwe: Fable, Halo5, FM6 i coś jeszcze dojdzie pewnie.

lem jaka agresja po powrocie z poprawczaka.

Opublikowano

call of duty jakos zaczalem od nawet czwartej czesci, a jakos skumalem o co chodzi wiec sie nie boje

No dokladnie, beka z czytarzy xddd :dynia: :dynia: jakies ksiazki, literki jeszcze mnie nie poj.balo XDDDDDDDD

Edytowane przez mate5

Opublikowano

Ale po co czytacie książkę typa, który otwarcie odcina się od gierki wideo na podstawie jego książek? Gra to dzieło niekanoniczne, autor bierze kasę i ma temat w nosie, wszyscy są zadowoleni.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.