Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

z fankiem czytamy z podzialem na role streszczenie z sciaga.pl na imprezie

ale dzisiaj ty czytasz role tej laski, bo ja codziennie nie bede

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ale po co czytacie książkę typa, który otwarcie odcina się od gierki wideo na podstawie jego książek? Gra to dzieło niekanoniczne, autor bierze kasę i ma temat w nosie, wszyscy są zadowoleni.

Ja czytam bo chce. Uwielbiam dwie czesci gry i chce poznac inne przygody Geralta.

No i zeby miec beke z klapersow. :kaz:

Opublikowano

Ja byłem w kinie na filmie Wiedźmin i to mi wystarczy - po tym co zobaczyłem nieszczególnie chcę widzieć więcej. W grę zagram.

Opublikowano

tez sie zastanawiam czy nie sprzedac kolekcjonerki, film byl tak mizerny, ze nie mam szczerze pojecia co wy fajnego widziecie w tym siwym kolesiu

Opublikowano

Chodzi o ta gola laskę.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Faktycznie, wlasnie wlaczylem film i mam dosc po 20 minutach. Zaoszczedzilo mi to duzo pieniedzy i czasu bo widze ze nie warto w takim razie czytac sagi ani ogrywac gierki bo jest to poprostu mizerne.

Opublikowano

mizerna podrobka wladcy pierscieni

Opublikowano

Ja nie mam zamiaru czytać by nie robic sobie spoilerów.

Opublikowano

Jakby gra miała swojski klimat serialu, to bym kupił dla niej PS4.

Opublikowano

mi sie wiedzmin kojarzy z takimi metalami-brudasami w glanach i z kostka na plecach, tez nie mam zamiaru tego czytac. 

Opublikowano

jak z fankiem czytam na glosy te streszczenie wiedzmina to normalnie usypiam, jaraja sie chyba tylko ci, ktorzy nie maja hbo i nie ogladaja gry o tron, sto razy lepsze to

Opublikowano

Ficuś masz na myśli tą genericową, zalatującą sztampą telenowelę o zawistnych rycerzykach, i ich historiach niczym w przegadanej Rodzinie Soprano?

Opublikowano

Masa głupot w jednym zdaniu. Signature move mendrka

Opublikowano

mendrek nie moja wina, ze nie ogarniasz twistow fabularnych i hejtujesz, dla ciebie mam wybor - moda na sukces, dosc sporo odcinkow ale nawet jak przegapisz sto to akcja dalej sie dzieje w tym samym pokoju

Opublikowano

Legend of the Seeker > serial o Wiedźminie > kupa > kupa rozmazana na XO > GoT

Opublikowano

A jak przy serialach jesteśmy to co myślicie o house of cards, pytam powaznie bo nie wiem czy zacząć to oglądać.

Opublikowano

Ja byłem w kinie na filmie Wiedźmin i to mi wystarczy - po tym co zobaczyłem nieszczególnie chcę widzieć więcej. W grę zagram.

Ugh, wspolczuje. Krazy miejska legenda ze film tak naprawde mial posluzyc jako pierwsza nieinwazyjna forma lobotomii.

Te efekty ... :dynia:

OH THE HORROR!!!

Opublikowano

Kolejne potwierdzenie ze Mendrus to bezguscie.

Opublikowano

Przynajmniej jest konsekwentny. Chujowy gust do platform, gier to i z serialami trzyma się ramy sztywniutko :lapka:

Opublikowano

Legend of the Seeker > serial o Wiedźminie > kupa > kupa rozmazana na XO > GoT

tobie polecam zobaczyc inna produkcje, wprawdzie nie serial, a krotkometraz ale jest nadzieja, ze sie nie zatracisz w fabule

Opublikowano

Expert - forza horizon 8+ driveclub 7, boty górą, klapy kanałami

Przecież Ty nawet na Xboxie One nie grałes XD

Od jedzenia sałaty masz jakies haluny.

primo napisałem forza horizon nie forza horizon 2  :Coolface:  secundo grałem w FH 2 zarówno na XO jak i 360. Także expercie try harduj dalej, panie podwójny standard.

P3 - 329 games played, 2 games completed, 13% average completion

yosp - 350 games played, 2 games completed, 12.73% average completion

"Gracz" Spencer i krawaciarz z Sony, co nie kuma czaczy :pawel:

powiedział typ, który zagrał w 50 gier lol

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Przynajmniej jest konsekwentny. Chujowy gust do platform, gier to i z serialami trzyma się ramy sztywniutko :lapka:

91%2BrG4eRdhL._SY355_.jpg

Opublikowano

mendrek grasz na taborecie bo wzmacnia to plecy? czy dawkujesz sobie granie na konsoli w ten sposób? (w sumie jakbym miał grac w jakieś crapy pokroju dragon age II też bym tak robił)

Opublikowano

Ale po co czytacie książkę typa, który otwarcie odcina się od gierki wideo na podstawie jego książek? Gra to dzieło niekanoniczne, autor bierze kasę i ma temat w nosie, wszyscy są zadowoleni.

Bo to jego świat i jego decyzja?
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.