Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

w 720p będziesz grał? Beka z ciebie. 

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ej, ale nie piszcie już że gram na taborecie, skoro nie gram na taborecie. To strasznie mnie boli, jest gorsze od zniewagi, to jest, gnębienie, niehumanitarne zachowanie :( Zarzut, że mógłbym być jak jakiś klik-klik komputrowiec to cios poniżej pasa :(

CW to CW, ale no pewnych granic się nie przekracza...

Opublikowano

no to pokaz na czym grasz - bo zdjecie tv i parowek to nie jest zaden dowod

Opublikowano

weź poproś mame żeby zrobiła ci fotke jak siedzisz na kanapie jak król i grasz na szrocie 3, wtedy uwierzymy

Opublikowano

Nah, wtedy nie byłoby beki z waszej wiary, że mając nowoczesny TV, szeroki pokój, i najlepszą konsolę poprzedniej generacji, nie stać mnie na głupią kanapę.

To już prędzej uwierzyłbym, że bluber na taborecie sobie pogrywa, jak każdy wegan-hipster-młodociany buntownik ;)

Opublikowano

też czasem pykam na taborecie, w strategie tak wygodniej

Opublikowano

No dobra, to powiem wam - ja na kanapie grywam rzadko. Ale nie dlatego że na taborecie, tylko łóżka nie chce mi się składać :P No chyba, że goście przychodzą...

Opublikowano

tani plaski tv z promocji, pokoj w mieszkaniu rodzicow z oldscholowa tapeta , pastgen konsola bo nie stac mnie na next gena jednoczesnie oplacajac ps plus, ide w ciemno, ze jesli to nie jest taboret to cos w ten desen:

540x405_stara-skorzana-sofa-fotele-51093

540x405_bardzo-stara-kanapa-321077.jpg

Opublikowano

No dobra, to powiem wam - ja na kanapie grywam rzadko. Ale nie dlatego że na taborecie, tylko łóżka nie chce mi się składać :P No chyba, że goście przychodzą...

palce sugeruja ostra nadwage to uwazaj bys za jakis czas w ogole nie potrafil sie nawet sturlac z lozeczka

Opublikowano

pewnie ich witasz w takiej pozycji

ZCk6o.jpg

Opublikowano

Legend of the Seeker > serial o Wiedźminie > kupa > kupa rozmazana na XO > GoT

Nie lubisz GoT bo się tam śmieją z karła?

Opublikowano

Legend of the Seeker > serial o Wiedźminie > kupa > kupa rozmazana na XO > GoT

Nie lubisz GoT bo się tam śmieją z karła?

:obama:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

:obama:

Opublikowano

Ja pier.dole, zdjecia mebli w cw. :facepalmz: Byle do wakacji.

Opublikowano

wole meble niż te serdelki na zdjeciu mendrka

Opublikowano

dobra beka jest dobra, szkoda, że tak mało plusów można dawać :/

Edytowane przez Wieslawa

Opublikowano

Uwazam ze kazdy kto bierze udział w wojnach konsolowych powinien ujawnić swój GT, wtedy mozna szybko taka personę sprawdzić.

Prosty przyklad z brzegu

Bulduper - wypowiedzi na temat Xboxa One = w du.pie był guwno widział

Wypowiedz na temat raków branzy = olewka, imho ma ograne wszystkie części produkcji która była jedna z tych co to zapoczątkowały a dalej w to brnie.

Ocena wartości słowa człowieka?

1/10

Wspaniale, w związku z wieloma wypowiedziami nt. grania na PC prosimy o Steam ID.

Opublikowano

TurusPL

Opublikowano

Wolałbyś kalafiorki, wiemy.

Opublikowano

To już potwierdzone info, że te serdele to palce, a nie nogi pod jakimś dziwnym kątem? ;)

Opublikowano

Wolałbyś kalafiorki, wiemy.

Od takich serdli każdy wolałby kalafiora. 

Opublikowano

Różnica będzie na pewno większa, ale tak jak napisał Kudłacz - gra obroni się sama, bez znaczenia na platformę.

Jak to gra się obroni sama ? Jestem ciekawy czym,fabułą gdzie idziesz z punktu a do b,drewniana mechanika i na dodatek grafika kiepska na konsole,spadki fpsów etc ? Sorry ale moich pieniedzy nie dostana, pogram na PC i tyle. Tyle hype'u a skończy się tak jak to było w przypadku Watch Dogs

Opublikowano

Uwazam ze kazdy kto bierze udział w wojnach konsolowych powinien ujawnić swój GT, wtedy mozna szybko taka personę sprawdzić.

Prosty przyklad z brzegu

Bulduper - wypowiedzi na temat Xboxa One = w du.pie był guwno widział

Wypowiedz na temat raków branzy = olewka, imho ma ograne wszystkie części produkcji która była jedna z tych co to zapoczątkowały a dalej w to brnie.

Ocena wartości słowa człowieka?

1/10

Wspaniale, w związku z wieloma wypowiedziami nt. grania na PC prosimy o Steam ID.

Ten typ xd, najpierw widzi 60 fpsów na yt, model jazdy na yt, opinie o graniu na pc z pc laba, kradnie program bbc z internetu a wypomina innym, że kradną. Gra w samochodziki, call of duty i battlefieldy i zarzuca komuś bycie rakiem :yao: 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.