Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

No niestety zbyt blisko obiektywu były, toteż taki paskudny efekt :(

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Mroku uderzyles sie w glowe ostatnio?

Opublikowano

Uwazam ze kazdy kto bierze udział w wojnach konsolowych powinien ujawnić swój GT, wtedy mozna szybko taka personę sprawdzić.

Prosty przyklad z brzegu

Bulduper - wypowiedzi na temat Xboxa One = w du.pie był guwno widział

Wypowiedz na temat raków branzy = olewka, imho ma ograne wszystkie części produkcji która była jedna z tych co to zapoczątkowały a dalej w to brnie.

Ocena wartości słowa człowieka?

1/10

Wspaniale, w związku z wieloma wypowiedziami nt. grania na PC prosimy o Steam ID.
Co Ci po moim Steamie?

Sa tam logi crashy gier?

Opublikowano

niedługo jaranie się wiedzminem będzie przez takich jak on okreslane mianem polactwa. 

Opublikowano

Różnica będzie na pewno większa, ale tak jak napisał Kudłacz - gra obroni się sama, bez znaczenia na platformę.

Jak to gra się obroni sama ? Jestem ciekawy czym,fabułą gdzie idziesz z punktu a do b,drewniana mechanika i na dodatek grafika kiepska na konsole,spadki fpsów etc ? Sorry ale moich pieniedzy nie dostana, pogram na PC i tyle. Tyle hype'u a skończy się tak jak to było w przypadku Watch Dogs

Polecam:

PS4 - 1600zł

PC, które uciągnie na medium 3k

High/ultra 4,5k+

Gra w styczniu i lutym miała problemy aby na jednym GTX 980 osiągnąć 30 i więcej klatek na sekundę i to na ustawieniach high bez włączonych opcji nvidi. Zresztą polecam artykuł z purepc na temat pokazu w3 (autor się lekko załamał optymalizacją)

Styczeń hmm mamy kwiecień i gra trafiła do tłoczni więc mieli 3 miechy na optymalizacje gry, czy naprawdę ktoś uważa, że dali radę? Ja tam wiem, że na ps4 gra będzie brzydsza niż na pc, ale mam to w d... bo włożę płytę i będę grał zamiast płakać jak część użytkowników PC w dniu premiery, że optymalizacja gorsza niż Unity i zarzyna wszystko.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Mroku uderzyles sie w glowe ostatnio?

Wincenty za pózno wyjęty.

Opublikowano

Uwazam ze kazdy kto bierze udział w wojnach konsolowych powinien ujawnić swój GT, wtedy mozna szybko taka personę sprawdzić.

Prosty przyklad z brzegu

Bulduper - wypowiedzi na temat Xboxa One = w du.pie był guwno widział

Wypowiedz na temat raków branzy = olewka, imho ma ograne wszystkie części produkcji która była jedna z tych co to zapoczątkowały a dalej w to brnie.

Ocena wartości słowa człowieka?

1/10

Wspaniale, w związku z wieloma wypowiedziami nt. grania na PC prosimy o Steam ID.

Ten typ xd, najpierw widzi 60 fpsów na yt, model jazdy na yt, opinie o graniu na pc z pc laba, kradnie program bbc z internetu a wypomina innym, że kradną. Gra w samochodziki, call of duty i battlefieldy i zarzuca komuś bycie rakiem :yao:
1.nie widziałem 60fps na youtubie.

2.model jazdy oceniony po yt perfekcyjnie trafiony, wszyscy zgodnie twierdza ze model jazdy w GTA V jest najbardziej arcadowy ze wszystkich części GTA czyli najbardziej kazual friendly czyli tak - ch.ujowy, gorsze jest sleeping Dogs i sanits row.

3.opinie z pclaba rowniez trafione, gdyby nie były to Eurogamer nie napisałby artykułu o problemach z gra.

4. Nie nie ukradłem programu BBC, zostało juz Ci to wytłumaczone ale jedząc warzywa Twoj mózg tego nie przerobi.

5. Nie widze nic złego w wytykaniu konus raka, ja sam twierdziłem wielokrotnie ze tez jestem Januszem, lubię NFSy, lubię BFa, lubię tez inne rakowe serie, mam tez dlatego PS4 bo lubię Januszowe lepsze multiplatformy, tak, z tego samego powodu główna konsola tamtej generacji był dla mnie Xbox, beka natomiast jest z typa ktory wytyka innym Januszostwo samemu sie do tego nie przyznając :dynia:

Zalecenia na przyszłość, gąbki z szorstka częścią nie używa sie do podcierania dupy, głownie dobrze czyści sie nią zaschniety tłuszcz ktory wytapia sie podczas smażenia mięsa - rozumiem, miałeś prawo tego nie wiedziec.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Jak się tłumaczy. :obama:

Opublikowano

Ja tam wiem, że na ps4 gra będzie brzydsza niż na ps4

Dokładnie.

Widzę, że byłeś szybszy niż moja edycja posta  :sir:

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Trzeba cos napisać bo tak tworzą sie głupie mity nie mające nic wspólnego z prawda.

Opublikowano

Expert grałeś w GTA V na PC? NIE TO ZAMKNIJ JAPE

Opublikowano

Różnica będzie na pewno większa, ale tak jak napisał Kudłacz - gra obroni się sama, bez znaczenia na platformę.

Jak to gra się obroni sama ? Jestem ciekawy czym,fabułą gdzie idziesz z punktu a do b,drewniana mechanika i na dodatek grafika kiepska na konsole,spadki fpsów etc ? Sorry ale moich pieniedzy nie dostana, pogram na PC i tyle. Tyle hype'u a skończy się tak jak to było w przypadku Watch Dogs

Polecam:

PS4 - 1600zł

PC, które uciągnie na medium 3k

High/ultra 4,5k+

Gra w styczniu i lutym miała problemy aby na jednym GTX 980 osiągnąć 30 i więcej klatek na sekundę i to na ustawieniach high bez włączonych opcji nvidi. Zresztą polecam artykuł z purepc na temat pokazu w3 (autor się lekko załamał optymalizacją)

Styczeń hmm mamy kwiecień i gra trafiła do tłoczni więc mieli 3 miechy na optymalizacje gry, czy naprawdę ktoś uważa, że dali radę? Ja tam wiem, że na ps4 gra będzie brzydsza niż na pc, ale mam to w d... bo włożę płytę i będę grał zamiast płakać jak część użytkowników PC w dniu premiery, że optymalizacja gorsza niż Unity i zarzyna wszystko.

Zapomniales wspomniec o kanapie i wygodzie grania z padem, żonie w kuchni ktora bedzie robila sałatke z krewetek, lampki koniaku i innych bajerów.

<ekspert mode>

Gralem w wiedzmina 3 w styczniu to ledwo trzymalo 30 klatek hiehie wiec tylko konsola ps4 da mi najwieksze wrazenia. Na komputer trzeba wydac 45,000 zlotych zeby pograc na ultra, a ps4 kosztuje jedyne 500zl jak sie nazbiera kuponów z allegro, znizek z carrefoura, troche kuponów na koniec roku SODEXO z roboty, poprosi starych zeby dali 400zl na oplacenie magisterki i wychodzi w huy taniej, wiec tylko rasa baronów PS4 :sir:

</ekspert mode>

Opublikowano

Trzeba cos napisać bo tak tworzą sie głupie mity nie mające nic wspólnego z prawda.

Aha, czyli wobec Ciebie nie można tworzyć mitów, ale jak Ty tworzysz wobec innych to już ok.

:dynia:

Opublikowano

Jak ten, że zobaczyłeś gifa z porównania TR na PS4 i Xone, zrobionego z filmiku z YT (30 FPS) i powiedziałeś, że widać na nim, że na PS4 jest 60 FPS, a na Xone 30 FPS? 

Opublikowano

Aha, czyli wobec Ciebie nie można tworzyć mitów, ale jak Ty tworzysz wobec innych to już ok.

expert najlepszy jak nie wie co powiedzieć to <wstaw dowolny tekst o niejedzeniu mięsa> no, ale fresh food manger także 

tumblr_lwm1z6lkVK1qef6lgo2_500.png

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

ja sam twierdziłem wielokrotnie ze tez jestem Januszem, lubię NFSy, lubię BFa, lubię tez inne rakowe serie, mam tez dlatego PS4 bo lubię Januszowe lepsze multiplatformy

Opublikowano

ja sam twierdziłem wielokrotnie ze tez jestem Januszem, lubię NFSy, lubię BFa, lubię tez inne rakowe serie, mam tez dlatego PS4 bo lubię Januszowe lepsze multiplatformy

Ciekaw jestem Twojego GT.
Opublikowano

Niebawem przekonany się jak gra chodzi na PS4, a teraz z takimi postami idź do CW.

Opublikowano

<ekspert mode>

Gralem w wiedzmina 3 w styczniu to ledwo trzymalo 30 klatek hiehie wiec tylko konsola ps4 da mi najwieksze wrazenia. Na komputer trzeba wydac 45,000 zlotych zeby pograc na ultra, a ps4 kosztuje jedyne 500zl jak sie nazbiera kuponów z allegro, znizek z carrefoura, troche kuponów na koniec roku SODEXO z roboty, poprosi starych zeby dali 400zl na oplacenie magisterki i wychodzi w huy taniej, wiec tylko rasa baronów PS4 :sir:

</ekspert mode>

Widzę, że masz niezłe doświadczenia życiowe kolego....Cóż, jak się od dziecka wychowało w kraju takim jak Polsza, to idzie zrozumieć Twój punkt widzenia.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Rozwij swoja mysl, bo mam wrazenie ze najpierw piszesz glupoty, a potem obrazasz kogos kto smiał to podważyć.

http://www.purepc.pl/rozrywka/wiedzmin_3_dziki_gon_plynny_tryb_ultra_na_geforce_gtx_980

Ty w ogole wiesz co sie dzieje na swiecie czy zatrzymales sie w styczniu 2015 i piszesz zeby popisac? Ta sama strona która polecałes zeby poczytac, to poczytałem.

Edytowane przez Velius

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

exp3rt czy to pytanie po co mi Steam ID to prowo czy prawdziwy debil? Dobra, poświęcę swój cenny czas i wyjaśnię Ci tą oczywistość. Skoro tak żądasz od innych przejrzystości w kwestii posiadanych platform i ograrnych przez nich gierek, to zacznij od siebie. Jeśli wypowiadasz się o działaniu GTA V na PC to pokaż mi swój Steam ID i zobaczymy, ile z tego jest z du,py, a ile z własnego doświadczenia (właściwie nie musisz, wszyscy wiemy, że z GTA V na PC masz do czynienia tyle co YETI z honorem czy Mendrek z Xboksem, czyli nic). Trzymając się Twoich własnych kryteriów Twoja wiarygodność to 1/10, w du,pie byłeś gó,wno widziałeś.

Opublikowano

Powinna być emotka walca. Teraz by się właśnie przydała bo raven właśnie się przejechał po expercie. :obama:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.