Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

(właściwie nie musisz, wszyscy wiemy, że z GTA V na PC masz do czynienia tyle co YETI z honorem czy Mendrek z Xboksem, czyli nic)

:daddy: :daddy: :daddy:

Yeblem.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

:banderas: shieeeeeeeeeet. kruk właśnie się zrehabilitował za ten monitorek mniejszy niż mój note2

Opublikowano

Po Expercie przynajmniej raz dziennie  przejeżdża walec a on dalej swoje, taki typ co zrobisz nic nie zrobisz.

Opublikowano

Po Expercie przynajmniej raz dziennie  przejeżdża walec a on dalej swoje, taki typ co zrobisz nic nie zrobisz.

Gdybyś był tak nieogarniety, że musisz wyjechać z polski na zmywak aby zarobić to też byś tak miał.

Opublikowano

No tak, czego ja wymagam. :reggie:

Opublikowano

tylko łóżka nie chce mi się składać :P No chyba, że goście przychodzą...

czyli nigdy?

Opublikowano

No jak nigdy a Expert z Yetim ?  :oh_you:

Opublikowano

Minusujecie mnie a zobaczycie jaki ten wiedzmin bedzie zje,bany na konsole haha. Jeszcze w prezencie dostaniecie day one patch w ktorym sie znajduje downgrade. Ja na PC ogram i tyle.

Patrzcie lepiej jaki downgrade zrobili na szrocie i prawilnym next genem xbox one a wy tym sie jaracie ? B.E.K.A

Vs3ne6l.jpg

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

Brak uprawnień do korzystania z tej opcji lub wykorzystano już dzienny limit negatywnych głosów reputacji.

:/

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

exp3rt czy to pytanie po co mi Steam ID to prowo czy prawdziwy debil? Dobra, poświęcę swój cenny czas i wyjaśnię Ci tą oczywistość. Skoro tak żądasz od innych przejrzystości w kwestii posiadanych platform i ograrnych przez nich gierek, to zacznij od siebie. Jeśli wypowiadasz się o działaniu GTA V na PC to pokaż mi swój Steam ID i zobaczymy, ile z tego jest z du,py, a ile z własnego doświadczenia (właściwie nie musisz, wszyscy wiemy, że z GTA V na PC masz do czynienia tyle co YETI z honorem czy Mendrek z Xboksem, czyli nic). Trzymając się Twoich własnych kryteriów Twoja wiarygodność to 1/10, w du,pie byłeś gó,wno widziałeś.

Powinna być emotka walca. Teraz by się właśnie przydała bo raven właśnie się przejechał po expercie. :obama:

:Coolface:

piPkEkg.gif

Opublikowano

beka z experta od zawsze i na zawsze nawet mi go nie żal xD

Opublikowano

No jak nigdy a Expert z Yetim ?  :oh_you:

0002CUTBF6NQRLQX-C317-F3.jpg

Opublikowano

exp3rt czy to pytanie po co mi Steam ID to prowo czy prawdziwy debil? Dobra, poświęcę swój cenny czas i wyjaśnię Ci tą oczywistość. Skoro tak żądasz od innych przejrzystości w kwestii posiadanych platform i ograrnych przez nich gierek, to zacznij od siebie. Jeśli wypowiadasz się o działaniu GTA V na PC to pokaż mi swój Steam ID i zobaczymy, ile z tego jest z du,py, a ile z własnego doświadczenia (właściwie nie musisz, wszyscy wiemy, że z GTA V na PC masz do czynienia tyle co YETI z honorem czy Mendrek z Xboksem, czyli nic). Trzymając się Twoich własnych kryteriów Twoja wiarygodność to 1/10, w du,pie byłeś gó,wno widziałeś.

Zadałem Ci pytanie na ktore uniknąłeś wypowiedzi.

Czy Steam prowadzi logi z wywalajacego sie GTA, problemy z optymalizacja i ogólne błędy wynikające z chu.jowego portu gry z przed 2 lat?

Co Ci da instalacja GTA na moim kompie?

Pogrążyłoby Cie to tylko jeszcze bardziej bo grafikę mam słabiutka w iMacu wiec i problemow byłoby jeszcze wiecej.

Jak dobrze pamiętam moje konto na Steamie to poli_x ale po wklepaniu tego nicka na Google i dodając steam account pograzylbys sie jeszcze bardziej poniewaz znalazłbyś je na liście wykradzionych loginów z tej jakże chu.jowej usługi jaka jest Steam.

Druga sprawa to taka ze ja zarzucam komus ze w cos nie grał w ocenie gry, gameplayu a nie technikalii, jesli wiec chcesz porozmawiać na temat gry to zapraszam bo ja ukończyłem chwile po premierze.

I nie wmawiaj mi ze nie ma żadnych problemow z ta gra bo

wierze bardziej eurogamerowi niz Tobie, ale zarazem wierze bardziej Tobie czy ragusowi niz smarkaczom na pclabie, to tak zebys poczuł sie lepiej.

W szczególności nie powinieneś sie tego czepiać w tym temacie w temacie w którym robi sie problem światowy z byle guwna tylko po to by toczyć z kogos bekę, i tak wlasnie połknąłeś haczyk.

Btw.

Swietny gif jak zawsze Bansai.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

:fsg:

Hełm zerżnięty z trzeciego Dead Space, a reszta z ostatniego Call Of Duty.

Opublikowano

Po Expercie przynajmniej raz dziennie przejeżdża walec a on dalej swoje, taki typ co zrobisz nic nie zrobisz.

Gdybyś był tak nieogarniety, że musisz wyjechać z polski na zmywak aby zarobić to też byś tak miał.

Jestem ciekaw czy Tobie mama dalej majtki pierze czy juz dorosłeś.
Opublikowano

majtki pierze mi pralka :potter:

Opublikowano

majtki pierze mi pralka :sorcerer:

No ale mamusia musi zabrac majteczki z pokoju bo synkowi sie nie chce,tylko gierki pokroju bloodborne i infejmes

Opublikowano

Czy Steam prowadzi logi z wywalajacego sie GTA, problemy z optymalizacja i ogólne błędy wynikające z chu.jowego portu gry z przed 2 lat?

Według Twojego kochanego Eurogamera port i optymalizacja są świetne, a wersja PC jest najlepszą na rynku. :lapka:

Opublikowano

suteq ty znowu blacharzem jestes? Bo juz nie nadazam :Coolface:

Opublikowano

suteq ty znowu blacharzem jestes? Bo juz nie nadazam :Coolface:

Nikt nie wie kim jestem, nawet ja sam więc CI NIE POWIEM.

:kaz:

Opublikowano

Złodziejem bez konsoli :potter:

Opublikowano

Jest i bulduper od asasynów :banderas:

Opublikowano

Bynajmniej ich nie ukradłem :reggie:

Edytowane przez _Be_

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.