Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Mendrek jakie trajhardy.  :fsg:

289.jpg

Wie, że w Wieśka nie zagra, to przynajmniej sobie w dwie części DA pogrywa, coby nie czuć się gorszym, gdy cała growa społeczność już niedługo będzie zatopiona w Królestwach Północy. Oszukuje tylko samego siebie, że pograł w tym samym czasie w dobre RPG. 

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Bynajmniej ich nie ukradłem :reggie:

Tego akurat nie wiadomo. :reggie:

Opublikowano

*Przynajmniej

eee nie?

Bynajmniej ich nie ukradłem :reggie:

Tego akurat nie wiadomo. :reggie:

kupić też nie kupiłem :kaz:

Opublikowano

exp3rt czy to pytanie po co mi Steam ID to prowo czy prawdziwy debil? Dobra, poświęcę swój cenny czas i wyjaśnię Ci tą oczywistość. Skoro tak żądasz od innych przejrzystości w kwestii posiadanych platform i ograrnych przez nich gierek, to zacznij od siebie. Jeśli wypowiadasz się o działaniu GTA V na PC to pokaż mi swój Steam ID i zobaczymy, ile z tego jest z du,py, a ile z własnego doświadczenia (właściwie nie musisz, wszyscy wiemy, że z GTA V na PC masz do czynienia tyle co YETI z honorem czy Mendrek z Xboksem, czyli nic). Trzymając się Twoich własnych kryteriów Twoja wiarygodność to 1/10, w du,pie byłeś gó,wno widziałeś.

Czy Steam prowadzi logi z wywalajacego sie GTA, problemy z optymalizacja i ogólne błędy wynikające z chu.jowego portu gry z przed 2 lat?
Według Twojego kochanego Eurogamera port i optymalizacja są świetne, a wersja PC jest najlepszą na rynku. :lapka:

http://www.eurogamer.pl/articles/2015-04-14-gta-5-na-pc-najczestsze-problemy-i-ich-rozwiazanie

Eurogamer stwierdził tylko ze optymalizacja jest lepsza niz przy GTA IV.

Opublikowano

Rockstar udostępnił w grze masę opcji graficznych. Dzięki temu, uzyskano ogromną skalowalność gry, która powinna sprawnie działać nawet na dużo starszych maszynach.

W opcjach ustawimy rozdzielczość aż do 4K, rodzaj wygładzania krawędzi: FXAA, MSAA, TXAA, zablokujemy synchronizację pionową, zmienimy jakość tekstur czy cieni, a także ustawimy zakres widocznego horyzontu oraz liczbę i różnorodność ludności w mieście. A także wiele, wiele więcej, chyba nie zabrakło żadnej istotnej opcji i po prostu jest się czym „pobawić”.

W praktyce konwersja wypadła bardzo dobrze, a podczas wielogodzinnej rozgrywki nie natrafiłem na żaden istotny problem. Na komputerze wyposażonym w procesor i5-4430 3GHz, kartę NVidia GTX 770, 8 GB RAM gra działa w najwyższych ustawieniach, 1080p w 60 klatkach na sekundę, nieznacznie spadając do około 50 klatek podczas szybkiej jazdy w otoczeniu dużej liczby pojazdów. Podobne, kilkuklatkowe spadki notujemy przechadzając się po terenach z bujną roślinnością.

Warto podkreślić, że są to spadki chwilowe i rzadko występują oraz trudno je w ogóle dostrzec nie korzystając z narzędzi mierzących liczbę wyświetlanych klatek na ekranie.

także ten panie expert

Opublikowano

W dodatku jest to napisane w akapicie z tytułem "Świetna optymalizacja". :reggie:

Opublikowano

Ok, cieszę sie ze teraz DF ma znaczenie, poczekajmy do kolejnej multiplatformy która bedzie lepsza na PS4.

Opublikowano

Gdzie piszemy cokolwiek o DF? Piszemy o recenzji Eurogamera, w której wychodzi, że piszesz głupoty. :lapka:

Opublikowano

Lepiej poczekaj na jakąś ekskluzywną grę na ps4 hihi

Opublikowano

Normalnie urodzony polityk, riposta na wszystko :reggie:

Opublikowano

@hum ale nie przyrównuj jezusa polszy wiedźmina do tego góvna obesranego od ea,taknie co?

Opublikowano

Normalnie urodzony polityk, riposta na wszystko :reggie:

No przecież mówię, wylej na niego wiadro pomyj to Ci powie, że to wiaderko miało ładny kolor  :yao:

Opublikowano

Ci krawaciarze z Sony :obama:

Opublikowano

@hum ale nie przyrównuj jezusa polszy wiedźmina do tego góvna obesranego od ea,taknie co?

Nawet przez myśl mi takie bluźnierstwo nie przeszło. Post miał na celu jedynie przyrównanie Mondrego do godnego politowania blacharza, który nie mogąc odpalić Diablo 3, bo komp już nie wyrabia, odpala sobie D2, oszukując samego siebie, że nowej części nawet nie warto spróbować.

Opublikowano

Ci krawaciarze z Sony :obama:

Nie wierze ze ten nieogarus zdobyl platyne w BB, na pewno nie z jego historia profilu.

Opublikowano

Może z fankiem w coopie wbili?

Opublikowano

Nie dziwie sie ze wbil platyne, gra dla casuali. Jestem ciekawy czy temu zbokowi by sie udalo dojsc do szkieletow w Dark Souls

Opublikowano

Nie wierze ze ten nieogarus zdobyl platyne w BB, na pewno nie z jego historia profilu.

Przecież yosp ma wszystkie Soulsy zaliczone.

Opublikowano

Przecież yosp ma wszystkie Soulsy zaliczone.

:dynia:

Opublikowano

Bardzo dziwne, wchodzę na jego profil (#lemonka), a tam nie ma Bloodborne, a ostatnia aktualizacja trofików 19 marca.  :whistling:

Nagle przestał aktualizować trofiki? Czy potrzebne jest śledztwo? 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

:fsg:

Skoki, drifty, przebijanie się przez ściany jak hulk, ładne power rangers się z tego robi.

Edytowane przez Moldar

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.