Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

dodatkowo to gówienko 5W podczas pracy bierze i jest bezgłośne

Jak wskoczy na wyższe obroty to trochę szumi (wchodzi wtedy na poziom ps4 w trybie standby).

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Jeszcze nie, ale niedługo do piwnicy wpada pewna młoda dama na prezentację OUYA, trzeba ewangelizować młodzież. Guernica doradza koleżankom zakup PS4, ja doradzam sprzęt za 1/10 ceny, który w 90% gier ma taką samą grafę, a do tego moc emulacji. Scanlines i upscaling do 1080p :banderas: jakie to piękne! Wreszcie nie będę musiał na wyjazdy brać ciężkiej konsoli, tylko siup ouya i pad XBOX do walizki, kabelek HDMI i wio.

Opublikowano

bambi sprzedaj tego szrota, jedyny ex jaki cie interesowal juz ograny, reszta gier jaka cie jara to multiplatformy, sprzedaz za tysiaka, zainwestujesz w bebechy do pc i ograsz te gierki jakie cie jaraja w najlepszej jakosci

jestem masochista (w końcu przeszedłem wszystkie asasyny) więc jeszcze troche potrzymam

Opublikowano

Mazzeo juz ma Xbona z 12gb ramu :obama:

W końcu ktoś musi przetestować XO w wersji SLIM z nowymi bebechami przed prezentacją na e3 co nie ? :whistling:

Opublikowano

mazzeo wpisal na swoim xbonie kod na dx12

wVMAKmS.jpg

#jestgrafa #bezdeszczu #tylkoxbox

wciąż o 12 za mało widocznie by dorównać temu

w białym kolorze auta łatwo o fotorealizm w każdej wyścigówce

Opublikowano

znowu ten filmik co hyper car wjeżdża w mokry zakręt na pełnej kurtyzanie jak pociąg po szynach?

aha.

Opublikowano

który raz on to wkleja? xdddd jak ku.rwa katarynka na targu cyganskim, które gó.wno pachnie lepiej się przekrzykują

Opublikowano

W końcu to nie to co (od 2:30)

:frog:

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Prawilnie przypominam:

9V5u6tM.jpg

xiDfvDO.jpg

Opublikowano

do dzis nie moge sie nadziwic czemu oni kilograma burakow nie dawali do edycji kolekcjonerskiej

Opublikowano

do dzis nie moge sie nadziwic czemu oni kilograma burakow nie dawali do edycji kolekcjonerskiej

do drajwklaba w takim razie powinni przez pierwsze 2-3 miesiace dodawac zestaw prysznicowy zeby sobie ludzie sami deszcz robili podczas grania :kaz:

Opublikowano

do horizon2 i jego efektu deszczu to do dzis lyzwy

buraki to exclusive dla Sony w postaci użytkowników ich konsol :kaz:

uzytkownicy xone za to:

pustakiSzalunkowe03_duzy.jpg

Opublikowano
:mog: Ficek bardziej żałosny niż expert :yao::kaz::obama:

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Bansai zdjecie jest nieaktualne, trzeba zmienic malowanie na 71 xDDD.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

aż dziw że się dało a tak dobrze rokował swego czasu.

Opublikowano

taaa napisz cos zlego o sony - obiektywny ficek, jedyny prawilny w ich obozie, zawsze szanowalem

taaa napisz cos zlego o microsofcie - jaki z ficka sie wstretny klap zrobil, no ja pier.dole

Opublikowano

W sumie chcialbym powiedziec Ci cos Ficuś i to jest 100% prawda, wlasnie sobie zdalem z tego sprawe patrzac na Twoj gamertag. Jak mialem 12-13 lat i pierwszy raz gralem w Final Fantasy 7 to nazwalem Cloud'a PUNISHER85 xDDDDDDDDDDD

Powaznie mowie.

Edytowane przez Velius

Opublikowano

no już już ficuś. kiedyś uprawiałeś lepszą krytykę, sam nawet plusy dawałem. co się z tobą stało?  :whyyy:

Opublikowano

taaa napisz cos zlego o sony - obiektywny ficek, jedyny prawilny w ich obozie, zawsze szanowalem

taaa napisz cos zlego o microsofcie - jaki z ficka sie wstretny klap zrobil, no ja pier.dole

odkąd załatwiłem figaro przejąłeś smykałkę w byciu top 1 wybrednych klapów na forumie.

Opublikowano

Grać całe życie na konsolach Sony, to tak, jakby jeść całe życie tylko chleb ze smalcem. Nawet dobry jest i da się przeżyć, ale każdemu siądzie psycha po jakimś czasie. :reggie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.