Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

taaa napisz cos zlego o sony - obiektywny ficek, jedyny prawilny w ich obozie, zawsze szanowalem

taaa napisz cos zlego o microsofcie - jaki z ficka sie wstretny klap zrobil, no ja pier.dole

Tak jak piszesz. 

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ale wiesz, ze jeszcze nie ma przerobek?

Ale wiesz, że możesz wypier.dalać bezbeku? :czezky:
Jaki szpagacik :v Czlowiek z dobrego serca mu przypomina, ze nie sciagnie giereczki z zatoki, a w plusie jesczez gier od Ubi nie daja, to sie rzuca. Ktory to juz z kolei hejter, ktory dawno mialby PS4, gdyby tylko "taniej kosztowala" xD

Zazdrosc i zawisc daleko w zyciu Cie nie zaprowadza! xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ale wiesz, ze jeszcze nie ma przerobek?

Ale wiesz, że możesz wypier.dalać bezbeku? :czezky:
Jaki szpagacik :v Czlowiek z dobrego serca mu przypomina, ze nie sciagnie giereczki z zatoki, a w plusie jesczez gier od Ubi nie daja, to sie rzuca. Kolejny hejter, ktory dawno mialby PS4, gdyby tylko "taniej kosztowala" xD

Zazdrosc i zawisc dakeko w zyciu Cie nie zaprowadzi! xD

Myślisz ze dlaczego Xbox One z EA Access to dla niego właściwy wybór konsoli? :dynia:
Opublikowano

No czlowiek myslal, ze bieda tylko umyslowa, ale z czasem jednak wychodzi, ze wiekszosc jak juz wyciula tego tysiaka to bierze PS4, na ktore wczesniej plulo, z argumentem "bo mnie na to stac!" xD

Ostatnio mialem pozbierac cytaty Zdunka na temat PS4, na ktorym obecnie sie zagrywa i to w takie tuzy jak Mordor czy The Crew.

Opublikowano

klapy jak skoczyli na sutqa bo nie leci jak reszta stada owiec w bezmyslnym tlumie po szrota aka "zyebal mi sie naped, nawet go nie uzywalem" ps4... bez kitu gorzej jak jechowi

Opublikowano

No czlowiek myslal, ze bieda tylko umyslowa, ale z czasem jednak wychodzi, ze wiekszosc jak juz wyciula tego tysiaka to bierze PS4, na ktore wczesniej plulo, z argumentem "bo mnie na to stac!" xD

Ostatnio mialem pozbierac cytaty Zdunka na temat PS4, na ktorym obecnie sie zagrywa i to w takie tuzy jak Mordor czy The Crew.

The Crew XD

Chyba najgorszy tytuł w moim życiu jaki na oczy widziałem.

Opublikowano

ja się cieszę że suteq kupi xboxa. Liczę że przestanie kraść i zacznie wspierać ten biznes.

Swoją drogą czym się tu podniecać. Czy kupi xboxa czy ps4 i tak wiekszosc grać będzie w to samo. Tak się kłócicie a w co będziecie grać botki i klapki w maju? Wiedźmin. A w czerwcu ? Batman etc

Opublikowano

klapy jak skoczyli na sutqa bo nie leci jak reszta stada owiec w bezmyslnym tlumie po szrota aka "zyebal mi sie naped, nawet go nie uzywalem" ps4... bez kitu gorzej jak jechowi

Zle to interpretujesz, trzeba byc umysłowo chorym by napier.dalac w multiplatformy i lecieć po XOne ktory ma problem z praktycznie każda gra, albo pod katem rozdzielczości albo ilości wyświetlanych klatek.

Wybór taki zrozumiem jesli ktoś poleci po konsole z uwagi na Halo i bedzie miał wygrane w nim tyle godzin co Zeratul w Destiny ale kupować konsole bo Wiedzmin ktory bedzie padlina na Xbox One to troszkę zabawne.

No ale ok, suteq mówił ze bedzie zagrywał sie jeszcze w FH2 jak dobrze pamietam wiec troche mu wybaczam, to dobra gra.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

ja się cieszę że suteq kupi xboxa. Liczę że przestanie kraść i zacznie wspierać ten biznes.

Swoją drogą czym się tu podniecać. Czy kupi xboxa czy ps4 i tak wiekszosc grać będzie w to samo. Tak się kłócicie a w co będziecie grać botki i klapki w maju? Wiedźmin. A w czerwcu ? Batman etc

A w pazdzierniku? Boty w halo 5, a klapy w nic. A w listopadzie? Boty w forze 6, a klapy w nic. A w grudniu? Boty w TR2, a klapy w nic.

Faktycznie na jedno wychodzi :kaz:

Opublikowano

Watpie by ten rok Sony skonczylo na 2 exach.

TR ma juz oficjalna premiere na grudzien?

Opublikowano

I ku.rwa nagle zapowiedzą dużą grę na E3 z premierą na jesień. Gdzie Ty żyjesz? Sony zapowiada gry na 2 lata przed premierą.

Opublikowano

sony nic nie pokazalo ale klapy "watpia" ze nic nie bedzie

ms pokazal 3 exy z data na 2015 ale klapy "watpią" ze one wyjdą 

:dynia:

Opublikowano

Przeciez duze gry od dawna sa zapowiedziane na 2015.

Yeti-dawaj liste! xD

Kermit, no bardzo chcialbym by TR wyszedl w tym roku, ale z tego co wiem ma status TBA, wiec nie wiem skad wam sie wzial grudzien...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Przeciez MS juz reklamuje TR jako gre na ten rok xD. Skad wam sie nagle wziela ta chec na precyzyjne daty premier, jakos wklejanie listy gier na PS4 na lata 2015-2022 wam nie przeszkadza?

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

I nie zapominajcie o przecinku :reggie:

Opublikowano

Copper- nie mierz wszystkich swoja miara :)

To ze Ciebie od zawsze interesuja tylko gry na konsole, ktora aktualnie posiadasz nie oznacza ze kazdy tak ma...

Edytowane przez easye

Opublikowano

ja jezdze na holiday tylko w lato wiec obstawiam premiere zaraz gdzies po tegorocznym e3

Opublikowano

A więc to tak robi się gry dla Klapów. Wiele by to tłumaczyło.

Opublikowano

Sony wam da taka bombę ze sie nie pozbieracie.

Mowie jak bedzie.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Sony wam da taka bombę ze sie nie pozbieracie.

Mowie jak bedzie.

wiem nawet jaką...

project_morpheus1.jpg

Opublikowano

apeluje o spokoj

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.