Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Copper- nie mierz wszystkich swoja miara :)

To ze Ciebie od zawsze interesuja tylko gry na konsole, ktora aktualnie posiadasz nie oznacza ze kazdy tak ma...

Aha, czyli wedlug ciebie najpierw losowo kupuje konsole i od tego momentu zaczynaja mnie interesowac gry na nia.

Kolejne niesamowicie logiczne rozumowanie.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

No czlowiek myslal, ze bieda tylko umyslowa, ale z czasem jednak wychodzi, ze wiekszosc jak juz wyciula tego tysiaka to bierze PS4, na ktore wczesniej plulo, z argumentem "bo mnie na to stac!" xD

Ostatnio mialem pozbierac cytaty Zdunka na temat PS4, na ktorym obecnie sie zagrywa i to w takie tuzy jak Mordor czy The Crew.

mam wrażenie, że pijesz do mnie, jak już wyciułałem tego tysiaka to tylko dla bloodborne reszta gier na ps4 koło ch.uja mi lata więc po co miałem kupować to wczesniej?

Opublikowano

FF XV na PS4 jeszcze dobre bedzie, ale tak to nic interesujacego mnie nie ma.

Opublikowano

Beka z ludzi kupujacych PS4 dla BB. Tylko DriveKlap, poscierane galki, remastery i kaszanka!

Opublikowano

bo ma miejsce w salonie na zasilacz

Opublikowano

apeluje o spokoj suteq bo jeszcze ci zylka peknie i nie doczekam sie obiektywnej opinii o sunset

Opublikowano

Wybacz Ficek, ale głupota generowana przez exacta i łatwego osiągnęła apogeum, musiałem interweniować. 

:cool:

Jeszcze tylko pokrytegowstydem brakuje i byłby armageddon głupoty. :obama:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Widac glupote pojmujesz inaczej. Dla mnie trzeba byc cofnietym w rozwoju by pisac ze jakas gra to (pipi), a pozniej ja 3 tygodnie przed premiera sciagac, przechodzic i jeszcze sie chwalic, ze masz ja z zatoki (bo szkoda Ci pieniazkow!). Przy okazji mam nadzieje, ze za wyzwiska zostaniesz ukarany :cool::lapka:

Copper- nie mierz wszystkich swoja miara :)

To ze Ciebie od zawsze interesuja tylko gry na konsole, ktora aktualnie posiadasz nie oznacza ze kazdy tak ma...

Aha, czyli wedlug ciebie najpierw losowo kupuje konsole i od tego momentu zaczynaja mnie interesowac gry na nia.

Kolejne niesamowicie logiczne rozumowanie.

Sam nie raz pisales, ze na konsoli Sony nie interesuje Cie totalnie nic. Troche smieszne, ze gracz jara sie TR, Forza, ale juz wyscigi konkurencji, TLOU, czy Uncharted to zerowe zainteresowanie ^^

Nie no Bambino, nie bierz tego do siebie, Ty przynajmniej kupiles dla gry, o ktorej pisales od poczatku, najwieksi szczekacze pisali, ze juz lepsze gry maja na tablecie i po roku ogrywaja najwieksze (pipi) z bananem na ustach.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Tak właśnie patrzę sobie na średnią Alana Wake'a  na MC i widzę 83  :sir:  no ale dla klapów to (pipi)owy tytuł  :yao:

Tylko Alan Wake!

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Chuyowy, bo rozdziałka mała.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

http://uk.ign.com/articles/2015/04/14/gta-5-pc-review?utm_campaign=ign+main+twitter&utm_source=twitter&utm_medium=social

"And whether you agree that it’s a masterpiece or not, the PC version is definitely the best way to play GTA 5. Developer Rockstar has taken full advantage of the technical power of the platform, and made GTA feel right at home here. It’s well optimized, and the frame rate and resolution will go as high as your hardware can handle – including 4K/UHD resolutions and multi-display setups."

Czyli tylko bagniste potwory z PC laba maja problemy i gimby.

Opublikowano

@łatwy

Przecież ja tego far kraja nie skończyłem bo za dużo tam kopiuj-wklej. Masz to nawet w poście wcześniejszym. Naprawdę czytanie ze zrozumieniem to taka trudna umiejętność? 

Oczywiście do kruka przy GTA V też tak sapałeś hipokryto?

P.S To nie wyzwiska, to czysta brudna prawda. :cool:

A nawet jeśli to trudno, ktoś musiał to w końcu powiedzieć na głos. :lapka:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

super halo 5 czy tr ale nie zmienia faktu że 90 % użytkowników xboxa gra w te same multiplatformy co użytkownicy ps4. I nie wierzę że każdego bota interesuje forza, tr i halo5. Na pewno każdy z was ma swojego faworyta ale no chyba nie każdy ex jest idealnie w wasz gust?

Ja gdy kupię w końcu w tym roku xboxa to dla halo 5 ale forze mam gdzieś. Tak samo ktoś może mieć ps4 i interesuje go tylko persona 5 z nadchodzących gier a uncharted czy yakuze ma w pupie. Śmieszy mnie jak ludzie zachwalaja exy które gdyby nie były tytułami na wyłączność to nawet by nie były dla nich interesujące.

Ja nie kupie nowego god of war bo już god of war 3 mnie zmeczył. Uncharted 4 za to wyczekuje bo uwielbiam gry nd. Z drugiej strony bardzo podobała mi się historia halo 1-4 i chcę zobaczyć co dalej ale multi mi zwisa w serii halo za to chętnie przygarnął bym multi w next genowych gears of war za to singiel mi w tym przypadku zwisa po kiepskiej gow 3.

Forza ogólnie nudna jest tak samo jak drajwklab. Raz na jakiś czas popełniam błąd i kupuje samochodowke aby przypomnieć sobie że tylko burnout i pgr potrafiły mnie wciągnąć.

POWTARZAM wszyscy gramy prawie w 100 % w te same gry. Ile procent waszego rocznego grania to exy?

Opublikowano

Panowie nie oszukujmy się każdy gra w mulitiplatformowe tytuły i każdy coś ściąga z netu, film, zdjęcia, muzyka czy gry to wszystko jeden (pipi).

Więc przestańcie sobie to non stop wypominać. 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Troche smieszne, ze mam sie jarac remasterem gierki, ktora wyszla na ps3 i uncharted, ktore skonczylo sie na 2ce.

Opublikowano

No blant ma racje, moje exy na poprzedniej generacji to na około 200 gier ogranych na konsolach to ledwo 20% całej biblioteki także ten średnio. Chciałem grać w BB kupiłem ps4, sprzęt ma spoko system więc ogram sobie MGS V czy Persone a potem zobaczymy. Oczywiscie dokupie pozostałe konsole xo dla nowej gry platynowych oraz wiiu z zeldą, ale na ten czas to srsly jest średnio gdyby nie ten Bloodborne to wolałbym grać w Pillarsy czy inne spoko gierki na PC.

Opublikowano

POWTARZAM wszyscy gramy prawie w 100 % w te same gry. Ile procent waszego rocznego grania to exy?

70% bo gram w niszowe tytuly i rpgi i nintendo.

Opublikowano

t i pgr potrafiły mnie wciągnąć.

Na tę chwilę? 80% Z multiplatform gram tylko w PESa. A tak to w Pillarsy, Blooda i starocie na PC i Suikodena II na VITA.

Opublikowano

Grać w rakotwórcze gry od EA wypominać komuś, że pyka non stop w Halo MCC :reggie:

Opublikowano

Na Xbox One? To będzie 100% :yao:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.