Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Rower ładniejszy niż ps4. 

Opublikowano

lem woli górala, amory z tylu, z przodu, hamulce tarczowe zeby na blokowisku zazdro bylo, niczym gddr5 w konsolce do gier cnie

Opublikowano

lem woli górala, amory z tylu, z przodu, hamulce tarczowe zeby na blokowisku zazdro bylo, niczym gddr5 w konsolce do gier cnie

Szkoda tylko, że ten rower to jak na razie wyobraźnia jak u kidnappy. :dafuq:

Opublikowano

bluber jezdzisz ty autem? by zayebisty efekt mirazu pomylic z doczytywaniem tekstur to serio sie zastanawiam :D

Ale wiesz że jakby nie poświęcili 300 roboczogodziń na efekt mirażu (i inne tysiące godzin na niepotrzebne efekty), tylko na, nie wiem, lepszy gameplay, to drivesra.ka może nie byłaby crapem z ładną grafiką, tylko rajcujacą grą?

Edytowane przez mate5

Opublikowano

POWTARZAM wszyscy gramy prawie w 100 % w te same gry. Ile procent waszego rocznego grania to exy?

70% bo gram w niszowe tytuly i rpgi i nintendo.

Ja w sumie też. Ostatnio to nawet więcej na pc wii u, vicie i 3ds niż na dużych poważnych konsolach. No ale ja tu o tych klapersach i botach mówiłem.

Pillars skończone czas na cities skylines i war for overlord się zabrać. Na wii u mam pandoras tower, na vicie danganronpe 2 a 3ds zaległe laytony oraz ghost trick.

Ps4 nie licząc epizodycznych seriali jak life is strange czy gry telltale uruchomie pewnie dopiero z premierą batmana:). No nie jeszcze chcę new game plus w bb skończyć; )

Opublikowano

bluber jezdzisz ty autem? by zayebisty efekt mirazu pomylic z doczytywaniem tekstur to serio sie zastanawiam :D

Ale wiesz że jakby nie poświęcili 300 roboczogodziń na efekt mirażu (i inne tysiące godzin na niepotrzebne efekty), tylko na, nie wiem, lepszy gameplay, to drivesra.ka może nie byłaby crapem z ładną grafiką, tylko rajcujacą grą?

jest rajcujaca gra z swietym i wymagajacym modelem jazdy jak na arcade

Opublikowano

uff juz sie balem jak ja bede bronil takie guwno w cw

Opublikowano

o tak masz rację, ale trochę tego efektu nie rozumiem po co to?

Oj bluber bluber.....
Opublikowano

Jestem zbyt zajęty wygrywaniem życia, żeby jeździć rowerem. Sorry.

Opublikowano

jak smutne trzeba miec zycie zeby nie jezdzic rowerem

chyba wiem... zycie klapa

Opublikowano

Wole swoje 220 koni niz dwa pedały, co kto lubi.
Opublikowano

220 koni i tyle samo kilo c'nie?

Edytowane przez Codename

Opublikowano

iks de

Opublikowano

Jestem zbyt zajęty wygrywaniem życia, żeby jeździć rowerem. Sorry.

Lem pewnie preferuje monowheel :Coolface:

garrison_it.jpg

Opublikowano

przyznaj sie ze w jezdzie rowerem pociagaja cie najbardziej dwa pedaly

Opublikowano

220 koni i tyle samo kilo c'nie?

A to tylko rower pomaga pozbyć sie zbędnych kilogramów?

XD

Opublikowano

przyznaj sie ze w jezdzie rowerem pociagaja cie najbardziej dwa pedaly

cos w tym jest, jezdze na rowerze zeby nie wygladac jak lem z exactem

Opublikowano

obstawiam, ze w obozie botow na rowerze nie jezdzi mazzeo bo stawia czolowy opor

Opublikowano

taki efekt jest widoczny w upalne dni na asfalcie (jeśli spojrzeć pod niewielkim kątem), serio nie widzieliście nigdy?

ja na dwoch pedałach jezdze to nie widzialem

Opublikowano

bambino rower oczywiscie z trocin i makulatury, opony mam nadzieje, ze kolorowe, bo jak czarne to jawnie pokazujesz swoje przejawy rasizmu

Opublikowano

Jestem gruby i jeżdżę samochodem. Czyli powinienem przesiąść się na rower dziękuję forumku że też na to sam wcześniej nie wpadłem.

Jedno pytanie tylko mam . Co robic jak będzie padać deszcz albo w zimę? Mogę wtedy samochodem czy muszę na rowerze aby nie przegrać życia? :)

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Jestem gruby i jeżdżę samochodem. Czyli powinienem przesiąść się na rower dziękuję forumku że też na to sam wcześniej nie wpadłem.

Jedno pytanie tylko mam . Co robic jak będzie padać deszcz albo w zimę? Mogę wtedy samochodem czy muszę na rowerze aby nie przegrać życia? :)

W zime polecam samochod, bo inaczej skonczysz POKRYTYSNIEGIEM huehue :Coolface:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.