Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

jestem gruby bo w zimie padał śnieg a w lecie padał deszcz xD

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Dajcie już to E3, bo w CW o rowerach gadają :/

Mogłaby któraś z firm zrzucić atomówkę, ogłosić ekskluzywność, nie wiem - a tak jeszcze półtora miesiąca.

Opublikowano

Wiedzmin blizej, takze czeka nas jeszcze okres liczenia pikseli. Fun times.

Opublikowano

w pauzie od krupnioka ogrom ta szpila

w meskim kolorze rowera nie bylo?

Opublikowano

Hipster, lewak i weganin - idę o zakład, że nawet prawa jazdy nie ma. Bluber pewnie jeździ rowerem.

Chyba pierwszy raz ktoś w internecie był bliski trafienia jesli chodzi o moje życie, szkoda, że się nie założylismy o to, że jak masz racje to robisz wypad z forum :frog:

11111525_803213379762088_1874158899_n.jp

wczesniej miałem w kolorze zieleni, ale zepsuła się :<

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Nigdy w życiu nie podejrzewałbym, że możesz jeździć na kolarzówce :o 

Ale propsy.

Opublikowano

w pauzie od krupnioka ogrom ta szpila

w meskim kolorze rowera nie bylo?

WŁOSKA RAMA SZANUJ CHAMIE Z KOPALNI

Opublikowano

ta sama rama bez dynama, jeszcze kolarzowka, pewnie schodzisz wjezdzajac na kraweznik

Opublikowano

Kto będzie liczyć ten będzie ja tam mam zamiar grać

lol jaki odmieniec, gra w gry zamiast licytowac sie na rozdzialke, beka z typa :yao:

Opublikowano

ta sama rama bez dynama, jeszcze kolarzowka, pewnie schodzisz wjezdzajac na kraweznik

nie do smigania po hałdach to się nie nadaje jesli o to pytasz :lapka: ale w miescie wystarcza w zupełności

lol jaki odmieniec, gra w gry zamiast licytowac sie na rozdzialke, beka z typa :yao:

i jeszcze pewnie tylko w 1080p będzie grał :yao: 

Opublikowano

Kto dziś gra w gry?  :dafuq:

Opublikowano

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2015-grand-theft-auto-5-pc-face-off

polecam się zapoznać, na obrazkach porównawczych widać jak poszarpane krawędzie mają wersje konsole nawet w 1080p 

dawno tyle nie gralem na taborecie, to jak wyglada ta gierka i dziala na moim kompie to żyleta (misja z przylepnymi bombami w nocy w deszczu :obama:)

Opublikowano

dawno tyle nie gralem na taborecie, to jak wyglada ta gierka i dziala na moim kompie to żyleta (misja z przylepnymi bombami w nocy w deszczu :obama:)

Wczoraj właśnie tę misję przechodziłem i szczękę miałem przy ziemi. Coś pięknego, jak to wyglądało.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

3578 stron nieudolnego usprawiedliwiania ze nabywając ps4 kupujesz dobrą i właściwą konsolę, a nie kawałek gówna.

and still counting :kaz:

Fix

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Jedno pytanie tylko mam . Co robic jak będzie padać deszcz albo w zimę? Mogę wtedy samochodem czy muszę na rowerze aby nie przegrać życia? :)

Z doświadczenia wiem, że deszcz i śnieg w zimie mają na rower taki sam wpływ jak na samochód. Tyle, że przynajmniej na rowerze nie stoisz w korkach jak mieszczuchy srają po siedzeniach samochodów, kiedy napada 10 cm śniegu.

Opublikowano

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2015-grand-theft-auto-5-pc-face-off

polecam się zapoznać, na obrazkach porównawczych widać jak poszarpane krawędzie mają wersje konsole nawet w 1080p

Wersja na PC to rozpie,rdol. :fedora: Jeżeli GTAV, to tylko w 1440p/60fps.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

No i bardzo dobrze,na takich to leje ciepłym moczem. Dobrze ze Sony się tym zajelo, nie bedzie juz cebul,szrociarzy i januszakow. Na prawdziwym i prawilnym next genem Xbox One juz dawno załatwił i sprawę z tymi kontami. Tylko Xbox

Opublikowano

"Pomożecie?"  "Pomożecie?" "Pomożecie?"  "Pomożecie?"

:dynia: :dynia: :dynia:

Opublikowano
:banderas:
Opublikowano

byl jeden xbot co zmienil oboz bo mu konta zablokowali z allegro

ciekawe co po ps4? stem?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.