Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Mam nadzieje ze utna ten caly proceder raz na zawsze wraz z nastepnym softem, chcialbym zobaczyc miny tych allegrowskich cebulorzy i rekinow biznesu ktore myslaly ze oszczedzaja pieniadze kupujac sloty :fsg:

Opublikowano

Największa beka z biedaków, co kupowały lewe sloty, a po przejściu gry próbowali je jeszcze dalej odsprzedawać. Jak można być tak odartym z godności :dynia:

Opublikowano

to chodzi o sloty gdzie można było gre pobrać tylko 1 raz czy o przypięte całe konto do drugiej konsoli?

od razu uprzedze, że kupuje tylko pudełka, jeden DriveClub cyfrowy

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

no to pudelka dalej beda dzialac, tylko driveclub przestanie

Opublikowano

:D

DC sam kupowałem na premiere

Opublikowano

Dopiero co zaczal dzialac i juz przestaje, ehh :frog:

Opublikowano

Jaka dobra nowina:)

Czym predzej z nia na forumka pospieszylem :)

"fifa mi przestala dzialac" czekam na wiecej tego typu tematow :dynia:

Opublikowano

MS zrobil dokladnie takie same czystki jakis czas temu - maly lament bylo slychac jedynie w grupach (ktos nawet wymyslil, ze na infolinie MS zadzwoni zapytac, dlaczego mu Forze wylaczyli), bo w sumie kto mialby o Onaie na forach pisac xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

Bardzo dobrze, ze MS juz dawno sobie z tym poradzil i rozdzielil holote od koneserow gamingu wspierajacych branze.

Opublikowano

Specjalistów od przeklejania z innych forów proszę o relację z masywnego bólu du,py jaki musi się rodzić w 90% domostw z PlayStation 4 pod dachem.

Jaki piękny dzień :banderas:

Opublikowano

skladkowanie ponoc dalej dziala, tylko ze problem beda mieli ci co kupowali konta z jednorazowym pobraniem, jak ma sie kupione konto gdzie haslo do profilu jest dalej aktualne to odnowi sie licencja i dalej mozna grac - takie info znalazlem

Opublikowano

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2015-grand-theft-auto-5-pc-face-off

polecam się zapoznać, na obrazkach porównawczych widać jak poszarpane krawędzie mają wersje konsole nawet w 1080p

przecież na kąsolach to nawet nie jest grafika, i to jeszcze w 30 fps

Opublikowano

r112.gif

W końcu  :Coolface:  :banderas:

Gniję z tego, że obrazek do którego linkujesz znajduje się na serwerze wolna-polska.pl - dlaczego Polacy tak bardzo nie lubią żydów?

Opublikowano

W końcu  :Coolface:  :banderas:

Gniję z tego, że obrazek do którego linkujesz znajduje się na serwerze wolna-polska.pl - dlaczego Polacy tak bardzo nie lubią żydów?

Wpisałem cwany żyd w google i wziąłem pierwszy link z góry, to jakaś różnica?  :dog:

Edytowane przez blakuś

Opublikowano

na xboxie idzie na 2 nadal grać sam dziele się z kolegą forza tylko on musi się zalogować na mój login i gra juz na swoim

Opublikowano

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2015-grand-theft-auto-5-pc-face-off

polecam się zapoznać, na obrazkach porównawczych widać jak poszarpane krawędzie mają wersje konsole nawet w 1080p

przecież na kąsolach to nawet nie jest grafika, i to jeszcze w 30 fps

ponad 2 lata czekania i ze 4 obsuwy. no ale ząbków nie ma, urocze :P

Opublikowano

skladkowanie ponoc dalej dziala, tylko ze problem beda mieli ci co kupowali konta z jednorazowym pobraniem, jak ma sie kupione konto gdzie haslo do profilu jest dalej aktualne to odnowi sie licencja i dalej mozna grac - takie info znalazlem

baby steps :kaz:

Opublikowano

aha, bo kąsole nie zanotowały obsuw :reggie:

i między premierą wersji next-gen a PC nie było 2 lat :reggie: :reggie:

Opublikowano

aha, bo kąsole nie zanotowały obsuw :reggie:

i między premierą wersji next-gen a PC nie było 2 lat :reggie: :reggie:

Ale od Old Genów które dźwigały GTA V na 512 MB ramu były 2 lata  :daddy: 

A właśnie a czy ruszy mi RDR na <wstaw dowolny konfiguracje blachy>?  :kaz:

Edytowane przez blakuś

Opublikowano

prawie miało być. 1,5 roku, lepiej kruczysynu? :P

Opublikowano

Dobrze, że wydawcy coś z tym robią. Będzie na alledrogo mniej "nowych w folii" kont :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.