Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

kupić drugi raz Vite czy 3dsa?

licze na poważne odpowiedzi (w końcu to CW)

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

ino vita

Opublikowano

Vita do przenośnego grania na PS4. 3DS do dobrych gierek w 240p. W sumie ciężki wybór  :dafuq:

Opublikowano

Vita do przenośnego grania na PS4. 3DS do dobrych gierek w 240p. W sumie ciężki wybór  :dafuq:

w temacie gierek dalej vita>xone,ps4 choc pewnie juz w tym roku to sie raczej zmieni

Opublikowano

miałbym więcej padów niż gier :reggie: 

Opublikowano

vita guwno, chyba ze indyki lubisz, 3ds lepszy wybor imo.

sad-playstation-vita.jpg

Opublikowano

Rozumiem, że to dla beki, a nie poważne pytanie ;)

Opublikowano

bansai czules w piatek tapniecie okolo polnocy? niestety epicentrum bylo kolo swietochlowic/rudy slaskiej ale wczesniej czy pozniej podkop podejdzie pod sosnowiec wiec mi nie obrazaj vity

Opublikowano

No właśnie lubię indyki, nakupowałem ich mnóstwo gdy jeszcze miałem Vite, poza tym wciąż nie przeszedłem Gravity Rush, które kupiłem za jakieś 11 zł. Więc kusi mnie ta wciąż nieukończona biblioteka gier 

Z drugiej strony 3ds z Zeldami, Super Smash i Marianami 

Opublikowano

bansai czules w piatek tapniecie okolo polnocy? niestety epicentrum bylo kolo swietochlowic/rudy slaskiej ale wczesniej czy pozniej podkop podejdzie pod sosnowiec wiec mi nie obrazaj vity

Nie moja wina ze Vita to swietny sprzet z chuyowa biblioteka gier w porownaniu do tego co oferuje 3ds.

Osobiscie nie trawie indykow, a te ktore mi podpasuja z reguly ogrywam na PC [hotline'y, rogue legacy etc.] wiec vita nie ma dla mnie nic do zaoferowania, byl okres kiedy sie starali [soul sacrifice, toukiden] ale troche za malo jednak tego w porownaniu do hiciorow na 3dsie.

Opublikowano

jeszcze teraz te 30% ramu odblokowali softowo wiec bedzie jeszcze wiecej indyczkow w dwa razy drozszych cenach, dwa razy pozniej niz na pc 

Opublikowano

Na 3DS'a cały czas zapowiadają i produkują dedykowane tej platformie gry, a najmocniejszą stroną Vity są gry w większości dostępne na wszystkich innych sprzętach.

Jak zawody w jedzeniu hot dogów na czas pomiędzy chudym Japończykiem a szczerbatym Rosjaninem  :reggie:

Opublikowano

Nie moja wina ze Vita to swietny sprzet z chuyowa biblioteka gier w porownaniu do tego co oferuje 3ds.

Osobiscie nie trawie indykow, a te ktore mi podpasuja z reguly ogrywam na PC [hotline'y, rogue legacy etc.] wiec vita nie ma dla mnie nic do zaoferowania, byl okres kiedy sie starali [soul sacrifice, toukiden] ale troche za malo jednak tego w porownaniu do hiciorow na 3dsie.

Jak sie lubi japonce to jest w pyte gierek:

Dangnanronpa 1 i 2 (dla samego tego warto kupic vite), Tales of Hearts R, YS Celceta, nie doceniony Ragnarok Odyssey, Persona 4 golden, oreshika, Dragon's Crown, muramasa rebirth, do tego porty walking dead, god of war itp...grania jest, ale gatunki nie dla kazdego, lub poprostu bylo ograne kiedys i remaki nie interesuja.

Opublikowano

IGN potwierdzilo ze Wiedzmin bedzie dzialal w 900p i 26 ze spadkami do 24 fpsach na szrocie i na Xbox One  792p i 24 klatek. Beka z posiadaczy szrotow, ja bede ogrywal na PC :lapka:  :master:

The Witcher 3 is running 900p at 26 fps on the PlayStation 4 and 792p at 24 fps on the Xbox One.

Cinematic experience w najlepszym wydaniu  :reggie:

Jeszcze czekam czy graficznie nie będzie wyglądał jak gó.wno względem jedynej słusznej wersji.

Opublikowano

kup vite

tv

Opublikowano

Jak sie lubi japonce to jest w pyte gierek:

Dangnanronpa 1 i 2 (dla samego tego warto kupic vite), Tales of Hearts R, YS Celceta, nie doceniony Ragnarok Odyssey, Persona 4 golden, oreshika, Dragon's Crown, muramasa rebirth, do tego porty walking dead, god of war itp...grania jest, ale gatunki nie dla kazdego, lub poprostu bylo ograne kiedys i remaki nie interesuja.

Problem jest taki ze w wiekszosc gier ktore podales moge zagrac na innej platformie :reggie:

Handheld powinien mocno stac exami a nie portami z innych konsol.

Opublikowano

Kupie Vite (znowu)

zawsze to jakiś argument potwierdzający moją obiektywność w hejtowaniu Sony

poza tym będę miał więcej konsol Playstation od Mendrka

Opublikowano

IGN potwierdzilo ze Wiedzmin bedzie dzialal w 900p i 26 ze spadkami do 24 fpsach na szrocie i na Xbox One  792p i 24 klatek. Beka z posiadaczy szrotow, ja bede ogrywal na PC :lapka:  :master:

The Witcher 3 is running 900p at 26 fps on the PlayStation 4 and 792p at 24 fps on the Xbox One.

Cinematic experience w najlepszym wydaniu  :reggie:

Jeszcze czekam czy graficznie nie będzie wyglądał jak gó.wno względem jedynej słusznej wersji.

łyknąc posta od mroka  :nvmnd:

Opublikowano

łyknąc posta od mroka  :nvmnd:

Szczerze mówiąc nawet nie spojrzałem czyje to ale w sumie Mroku może mieć racje 

Opublikowano

Mroku ... racje 

oksymoron

Opublikowano

bulduper dzisiejszy up do drivecluba dodal nowa mala kampanie za free dla wszystkich startline - juz nie bedziesz musial czekac az dojdziesz do deszczu bo zbudowano ja z uwzgledniem wszystkich bajerow (zmianna pogoda, nowe trasy, free auta itp) - dotychczas bez season pass te bajery mozna bylo obczajac tylko w wyzwaniach lub single event

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.