Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

43649.jpg

Chyba oczywiste.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

no niestety brutalna prawda, po "bezproblemowym" przerabianiu psx, ps2, to wlasnie polscy korsarze zaatakowali x360

Opublikowano

No dobra :frog: 

Kij tam, Xbox One i tak w Polsce jest przegrany, ale trzymam za niego kciuki w USA czy Kanadzie. 

Opublikowano

Janki grające na przerobionych PSX-ach i PS2 w Tony Hawki, Tekkeny czy Crashe, dziś dorośli, poszli do pracy, zaczęli zarabiać i już nie muszą piracić. Sony po misztrzowsku przejęło tych graczy, na nowo ich wychowało, zostawiając MS-owi piracki odpad i casualowy ochłap co kupuje dla zabaweczki do skakania.

Innymi słowy - chcesz grać z Polakami w gry? Kup to co oni. Playstation jak zawsze.

Opublikowano

u mnie wielu wielu znajomych, z ktorymi w czasach psx i ps2 dzielnie walczylem na verbatimach w poczatkowym okresie zeszlej generacji ochoczo kupowali x360 i byli zachwyceni, sam smutnialem kiedy ja za gorsze multiplatformy placilem krocie, a ci w lepsze grali za paczke plyt z marketu. pozniej przyszly lepsze czasy, exy na ps3, multiplatformy zaczely jako tako dzialac, oryginalne gierki w sklepach z uzywanymi grami, ktore wyrastaly jak grzyby po deszczu kosztowaly z 50zl i wielu znajomkow dopiero wtedy kupilo ps3

Opublikowano

X360 był masakratorem, kiedy się pojawił. PS3 startu do niej nie miało. W 2006 się biegło po klocka i dziękowało Panu za geniusz MS :banderas:

XOne, to niestety jest ch.uj :frog:

Edytowane przez Majin Buu

Opublikowano

xboxa w polandii sprzedaje kinect, znajomi casuale ktorzy go wybrali kierowali sie tym, ze zona poskacze przy dance central albo jasiu (lat 7) poskacze na pontonach, a sam wieczorem se pykne mecza w fife i wszyscy zadowoleni

jak ktos mysli ze MS cokolwiek ugra w PL puszczajac reklamy Ori czy Sunset Overdrive albo nie wiem YT w snapie to powodzenia

Opublikowano

bulduper dzisiejszy up do drivecluba dodal nowa mala kampanie za free dla wszystkich startline - juz nie bedziesz musial czekac az dojdziesz do deszczu bo zbudowano ja z uwzgledniem wszystkich bajerow (zmianna pogoda, nowe trasy, free auta itp) - dotychczas bez season pass te bajery mozna bylo obczajac tylko w wyzwaniach lub single event

Nope, 2 pierwsze dodatkowe sezony także można ściągnąć za Free.

Edytowane przez easye

Opublikowano

dwa pierwsze dodatkowe sezony nie mialy jeszcze pogody, ktora dopiero w grudniowej latce wyszla, dopiero kampania elements jest pierwsza z zmienna pogoda, a ona juz jest platna

Opublikowano

Uwaga boty, zrzucam bombę prawdy: żeby reklamować konsolę dla graczy, trzeba konsolę dla graczy mieć :reggie:

Uwaga kolejna bomba prawdy - zeby twoje zdanie w cw kogokolwiek obchodziło trzeba pokazać gt/psn id
Opublikowano

Mieć konsolę dla ulungów.

Myśleć, że jest to sprzęt dla gracza.

Ta logika klapów nie przestaje zadziwiać :yao:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Mieć konsolę dla ulungów.

Więc do tego doszło, wyzywamy się od gatunków herbaty...

Opublikowano

hum jaki tetley xD

Opublikowano

troche lipton

Opublikowano

Tylko Dilmah. :ohboy:

Opublikowano

002466.jpg

Opublikowano

Zawsze myślałem, że się pisze "ulong"  :reggie:

Opublikowano

Zawsze myślałem, że się pisze "ulong"  :reggie:

Captura+de+pantalla+2012-08-23+a+las+15.

Opublikowano

chlopaki tak uciekajac od tematu - kto mi wytlumaczy czemu tak malo gier (na szybko nie kojarze zadnej powaznej, a w zapowiedziach tez bez szalu) korzysta z UE4? przeciez trzecia czesc tego silnika byla hiper popularna, do teraz wiele gier i tych co sa jeszcze w produkcji z tego korzysta

Opublikowano

Fable Legends - UE4

Scalebound - UE4

Pnemua - UE4

Gears of War - UE4

Crackdown - UE4

to silnik pod dx12 glownie wiec czekaja z nim na win10

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.