Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Fable legends sorry ta gra jest tak nijaka że o niej zapomniałem. Nawet była w tekście na obrazku bo w pracy numer mam :)

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

- kiedy pojawia sie gry na ue4?

- no dx12 i win10 jest na wakacje, wtedy wychodzi fable legends jako pierwsze na ue4

- fable legends? nikogo

cw w pigulce xD

Opublikowano

Będzie za darmo, więc bocka cebularska biedota (w tym także ja) ściągnie i obada, nie nastawiając się przy tym na nic wielkiego.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Fable legends sorry ta gra jest tak nijaka że o niej zapomniałem. Nawet była w tekście na obrazku bo w pracy numer mam :)

Ale Orderkiem to jaranko

Opublikowano

A wiecie że tryb fabularny w bijatyce jest bardziej filmowy niż order? to niesamowite wręcz jak udało im sie połaczyć filmowość z gameplayem. (Mk X)

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

Przecież o Orderze za pół roku każdy zapomni. A nawet jeżeli nie, to to będzie jedyna reakcja na tego szrota: :yao:

ale żeby nie było - o zgniłych otworach po jądrach Yetiego nikt nie zapomni XD

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Ale Orderkiem to jaranko

No jestes jednym z nielicznych ktory wystawil gierce 7/10. ^^
Opublikowano

Eurogamer 7/10

Gameinformer 7/10

GT 8/10

:daddy: Cyfromicon 8/10 :daddy:

Trochę tych siódemek i ósemek było, jedno jest pewne, Order najbardziej niedoceniana i niesprawiedliwie oceniana gra w historii. ;)

PS. Wyszedł już jakiś tytan, który pociągnie taką grafikę? Czy nadal blachy graja w loly, warcrafty i emulatory ps2?

Opublikowano
Trochę tych siódemek i ósemek było, jedno jest pewne, Order najbardziej niedoceniana i niesprawiedliwie oceniana gra w historii. ;)

Mam nadzieje ze ikonka ;) oznacza ze to zart, ale z Toba YETI nigdy nic nie wiadomo. :notsure:

Opublikowano

jeszcze maja na aukcji second son za 500 :D

Opublikowano

firma

• 0,0% pozytywnych komentarzy

xD

Przyznaj sie PING, o Twoje konto :Coolface:

Opublikowano

Przecież o Orderze za pół roku każdy zapomni. A nawet jeżeli nie, to to będzie jedyna reakcja na tego szrota: :yao:

ale żeby nie było - o zgniłych otworach po jądrach Yetiego nikt nie zapomni XD

Ja nigdy nie zapomne, takiego szoku i zniesmaczenia jaki ta gra mi dostarczyla nie da sie zapomniec.

Opublikowano

nieoszlifowany diament, najmocniejsze 6/10 w historii, zakonczenie w kojimowskim stylu, rozczlonkowanie lepsze niz w gyrosach

Opublikowano

jeszcze duchowy nastepca nighmare creatures

Opublikowano

nieoszlifowany diament, najmocniejsze 6/10 w historii, zakonczenie w kojimowskim stylu, rozczlonkowanie lepsze niz w gyrosach

myslalem, ze nie graleś w Ryse

Opublikowano

jeszcze duchowy nastepca nighmare creatures

kiedy zaczelismy mowic o BB?

Opublikowano

Nie wiem czego oczekujecie od Sony. 

Wytłumaczę to na podstawie piłki nożnej. Mamy FC Barcelonę, Real Madryt i LKS Papierniki Dolne.

Gdy FC Barcelona gra z Realem Madryt (czyli Gran Derbi), to oczywistym jest że wszyscy tam jadą na 120 % normy i plują krwią po meczu. 

Jednak gdy FC Barcelona gra towarzysko z LKS Papierniki Dolne, to wiadome jest że zagra maks na 15 % normy, bo i tak wygra. I nie należy ich ganić za to, że się niepotrzebnie nie przemęczają.

Wracając do branży gier. Sony to obecnie FC Barcelona. Micosoft to LKS Papierniki Dolne. Realu Madryt nie ma w ogóle. Nie oczekujcie więc od growej FC Barcelony że zagra na pełnym gazie z growym LKS Papierniki Dolne.

Opublikowano

Smutno patrzec na poglady czlowieka ktorego ktos trzyma pod kluczem w pokoju bez okien i nie pozwala wyjsc zeby zobaczyl jak naprawde wyglada swiat :frog:

Opublikowano

mówisz o tym swoim mercedesie co ma poszarpane orurowanie jak w paincie robione? 

Ta gra to poprostu GOTG, na PS3 ograne dla fabuly, teraz można podziwiać na PC

http://i.imgg

Nie słuchaj go Colin. Screeny z gta tylko w 1080p downsamplowanym z 1440p naturalnie w 60fps.

aqxgC6L.jpg

Tytaj zęby ma tylko Michael.

Opublikowano

Nie wiem czego oczekujecie ode mnie

pierd.enie begins in:

3

2

:yao:

1

Wytłumaczę to na podstawie piłki nożnej. Mamy FC Barcelonę, Real Madryt i LKS Papierniki Dolne.

Gdy FC Barcelona gra z Realem Madryt (czyli Gran Derbi), to oczywistym jest że wszyscy tam jadą na 120 % normy i plują krwią po meczu.

Jednak gdy FC Barcelona gra towarzysko z LKS Papierniki Dolne, to wiadome jest że zagra maks na 15 % normy, bo i tak wygra. I nie należy ich ganić za to, że się niepotrzebnie nie przemęczają.

Wracając do branży gier. Sony to obecnie FC Barcelona. Micosoft to LKS Papierniki Dolne. Realu Madryt nie ma w ogóle. Nie oczekujcie więc od growej FC Barcelony że zagra na pełnym gazie z growym LKS Papierniki Dolne.

Fix

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Nie wiem czego oczekujecie od Sony. 

Mędrek jak zawsze trafnie i w samo sedno.

Opublikowano

Lubicie siadać sobie na kolanach, c'nie?

Opublikowano

Lubicie siadać sobie na kolanach, c'nie?

Nie tak jak boty przesiadujący tu 24/7 i poklepujących się po plecach, bo na xbonku brak jakichkolwiek gier od czasu FH2, bo co tam wyszło? Ori i możliwość robienia screenów. :obama:

Wklei ktoś listę najaktywniejszych użytkowników w tym temacie?

Edytowane przez YETI

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.