Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Yeti o której? 21 pasi?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ale ta Kinga jest zaje.bista dziewuszka.

Opublikowano

sony w generacji ps3>>microsoft w generacji x360

:dynia: :dynia: :dynia:

:dynia:

Opublikowano

sony w generacji ps3>>microsoft w generacji x360

:dynia: :dynia: :dynia:

:dynia:

Jemu chodziło o exy. I to prawda. :>

Opublikowano

ano o exy exy, wiadomka, ze jesli chodzi o sprzet (mam na mysli jego uzytkowanie) to ps3 to spier.dolina, a to jak dzialamy poczatkowo multiplatformy to kryminal

Opublikowano

Nawet nie będę próbował Was wyrywać z tej błogiej niewiedzy i życiowego błądzenia. 

Uwielbiam obserwować Waszą Narnię

tumblr_n11vfjz3k91s5awc8o1_500.gif

Na gifie: Yeti - Mendrek - Ficek  :dynia:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Hum które z exów ps3 ograłeś? Co możesz nam powiedzieć o wrażeniach z kampanii Demonsów i Resistance 3, multi TLOU, czy rozgrywki z pierwszych Ratchetów i Wipeouta?  

Uprzedzając kontr pytania; ja ograłem przynajmniej pół tuzina 360-tki nawet jej nie mając na własność :lapka:

Opublikowano

hiper exy na x360 to seria gears of war, halo i pgr + horizon1 i last odyssey, jak to sie ma to gow3, serii uncharted, ratchetow, soulsow, last of us, wipeouta, pacific rift, valkyrie chronicles czy ninokuni

wiadomo, kto co lubi ale jakosci, iloscia i roznorodnoscia exy na ps3>x360 choc ta druga tez miala czym sie pochwalic czego nie mozna na razie powiedziec o xone

Opublikowano

Nie wypisać Halo  :yao:  tylko Ficuś ! :reggie:

ps sam napisałeś co kto lubi.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Nawet nie będę próbował Was wyrywać z tej błogiej niewiedzy i życiowego błądzenia. 

Uwielbiam obserwować Waszą Narnię

tumblr_n11vfjz3k91s5awc8o1_500.gif

Na gifie: Yeti - Mendrek - Ficek  :dynia:

Rozumiem ze Mendrek to ten niedzwiedz z prawej? :dynia:

Opublikowano

Nie wypisać Halo  :yao:  tylko Ficuś ! :reggie:

ps sam napisałeś co kto lubi.

zwracam honor i przepraszam :)

halo seria tez, nie lubie osobiscie i probowalem sie do niej przekonacmale szanuje mocno i pisze to bez beki

Opublikowano

Hum które z exów ps3 ograłeś? Co możesz nam powiedzieć o wrażeniach z kampanii Demonsów i Resistance 3, multi TLOU, czy rozgrywki z pierwszych Ratchetów i Wipeouta?  

Uprzedzając kontr pytania; ja ograłem przynajmniej pół tuzina 360-tki nawet jej nie mając na własność :lapka:

DS - grane na Xboxie gdy przycebuliłem w GWG, nie przeszedłem: nie miałem cierpliwości + miałem co innego do grania.

Serii Resistance nie ograłem, choć zawsze chciałem spróbować, w końcu lubie pif pafy, ale miałem Halo :yao:

Multi TLOU nietknięte. Singiel ukończony, tak samo Unch 2 i 3 - na pożyczonej konsoli.

Pierwsze Ratchety i Wipeouty ogrywane prawilnie na PSX/Ps2 - Do tych z PS3 nie podszedłem.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Fable 2 też zacna gra  :banderas:

także 100% co komu bardziej leżało, ilość porównywalna. 

Opublikowano

Forzy Motorsport też nie uwzględniłeś ;) 

Mogliby zrobić kontynuację Perfect Darka na Xone - zobaczyć Joannę Dark z tyłeczkiem w 1080p :banderas:

Opublikowano

halo, gow i fable do ogrania na 10 letnim pc, takie tam exy.

Opublikowano

hiper exy na x360 to seria gears of war, halo i pgr + horizon1 i last odyssey, jak to sie ma to gow3, serii uncharted, ratchetow, soulsow, last of us, wipeouta, pacific rift, valkyrie chronicles czy ninokuni

wiadomo, kto co lubi ale jakosci, iloscia i roznorodnoscia exy na ps3>x360 choc ta druga tez miala czym sie pochwalic czego nie mozna na razie powiedziec o xone

Xbox mial jeszcze Tales of Vesperia, Blue Dragon, Eternal Sonata przynajmniej na poczatku o ile sie nie myle byla tylko na xboxa i wymiatala.

Opublikowano

DS - grane na Xboxie gdy przycebuliłem w GWG, nie przeszedłem: nie miałem cierpliwości + miałem co innego do grania.

Serii Resistance nie ograłem, choć zawsze chciałem spróbować, w końcu lubie pif pafy, ale miałem Halo :yao:

Multi TLOU nietknięte. Singiel ukończony, tak samo Unch 2 i 3 - na pożyczonej konsoli.

Pierwsze Ratchety i Wipeouty ogrywane prawilnie na PSX/Ps2 - Do tych z PS3 nie podszedłem.

Miałem na mysli Demons nie Dark, który nie ma już tak mrocznego klimatu, ale szanuję, nie każdy daje im radę.  8)

Pierwsze Ratchety nie mają się czego wstydzić na ps3. Tak samo Wipek który jest imo najlepszą odsłoną serii.

Ps Ale w Valkyrie, Yakuzy i Dragon's Crown w co-opie już na pewno nie grałeś. :reggie:

Opublikowano

No powodzenia w ograniu Halo Reach/3/4 na pc, Gow 2/3 i Fable 2  :yao:  ah te klapy 

Opublikowano

Na chuy ja tu z Wami gadam, gdy pojawił się nowy materiał z Wieśka na GS i jeszcze go nie obejrzałem?  :frog:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Xbox mial jeszcze Tales of Vesperia, Blue Dragon, Eternal Sonata przynajmniej na poczatku o ile sie nie myle byla tylko na xboxa i wymiatala.

Blue Dragon, Enchant Arms (potem wyszło na PSA), Blue Dragon, Tales of Vesperia (potem wyszła na PSA w japonii), Sonata (wyszła na PSA po obsuwie), Magna Carta 2, Diario, Absolute Blazing Infinity, Spectral Force 3, Lost Odyssey, Moe Moe 2-Ji Daisenryaku, Students of Round, Tengai Makyou Ziria (remake pierwszego jRPG wydanego na płycie CD, bardzo PYSZNA gra), Zoids Alternative, Operation Darkness (świetny i WYMAGAJĄCY taktyk) i jeszcze sporo rzeczy multiplatformowych + takich co o nich zapomniałem. Ta konsolka to świetna maszynka dla typów co lubią chińskie rpgi i taktyki.

Opublikowano

Chciałeś się wytłumaczyć. Wyszło że na to ps3 i ND znasz tylko przez pryzmat cinematic exp.  :frog:

Opublikowano

poczatek x360 byl piorunujacy, a ps3 zenujacy, pierwszy i jak dotad jedyny raz zalowalem ze mialem konsole sony przez pewien poczatkowy okres jak mam byc brutalnie szczery w CW

Opublikowano

Ostatnio miałem w końcu okazję obadać na chwilę XOne i.. system wygląda i chodzi przyjemnie ale się nim zbytnio nie bawiłem więc na ten temat nie będę pisał.

Pad IMO zdecydowanie lepiej leży w dłoni niż ten od X360. Rewelacyjne są triggery (mimo, że w DS4 poprawili je znacznie względem DS3, to wciąż nie jest to poziom tych z łoniakowego pada). Tragiczne są natomiast bumpery. Co za tłuk to tak zaprojektował? Ogólnie bardziej pasuje mi jednak DS4 (głównie z uwagi na rozłożenie gałek).

Zagrałem kilkanaście minut w FH2 i... gra na żwyo prezentuje się naprawdę ładnie, w dużej mierze dzięki dobremu IQ, a i widoczki czasem są całkiem niezłe. Jeździ się też bardzo przyjemnie.

Myślałem, że niedługo kupię w końcu nową konsolę, ale (pipi).. jakaż to bida. Tak naprawdę na PS4 interesuje mnie tylko Driveclub i InFamous, a na XOne FM5 i FH2. Dla dwóch gier szkoda mi jednak wywalać pieniądze. Szczególnie, że w przypadku PS4 (które pozbawione jest wyść audio analogowych) musiałbym dodatkowo zainwestować w nowy amplituner bo w moim nie ma wejścia optycznego ani HDMI, a dźwięku z głośników TV nie zniosę.

Edytowane przez Emet

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.