Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

a ja myslalem, że mu dobrze zrobię i gośc będzie wiecej grał mnie wklejał twitów ;/

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Najlepsza wersja i jeszcze parokrotnie tansza od wydan na konsole tzw. nowej generacji (czyli smartphone-like).

Przykro mi...

Na razie to na PS4 stoczymy najbardziej emocjonujące pojedynki.

http://www.eurogamer.pl/articles/2015-04-21-digital-foundry-kontra-mortal-kombat-x

A Figara to już powinniście odbanować.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

lel

Na PC zwykle możemy wymusić wyższe niż na konsoli ustawienia grafiki, rozdzielczości i płynności. W przypadku Mortal Kombat X jest inaczej. Co prawda lepsza jakość części tekstur nieznacznie poprawia odbiór gry, ale ciągnie ją w dół blokada animacji na 30 klatkach

Opublikowano

Granie w bijatyki na pc to jest dobra beka.

Opublikowano

A Figara to już powinniście odbanować.

W zamian za Ciebie? Równowaga musi być zachowana we wszechświecie.

Chyba już bardziej pasuje mi empikowy gamer sebastian, niż smród Twojego honoru i brednie usilnie starające się naśladować Mondrego.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

To moze zrobmy tak, Figaro i Yeti zostaja, a Mrok333 oraz Hum sobie ida.

Opublikowano

lel

Na PC zwykle możemy wymusić wyższe niż na konsoli ustawienia grafiki, rozdzielczości i płynności. W przypadku Mortal Kombat X jest inaczej. Co prawda lepsza jakość części tekstur nieznacznie poprawia odbiór gry, ale ciągnie ją w dół blokada animacji na 30 klatkach

Czezky i jego Pecet xD wszystko chodzi płynniej przynajmniej 8 razy! Trochę beka ze największy fan bijatyk liczący klatki animacji podczas wyprowadzania kombosow nie zauważył locka na 30 klatek... ^^

Edytowane przez easye

Opublikowano

ale wiecie, ze chodzi tutaj o cutscenki i na ps4 tez sa w 30 fpsach a ten cytat jest od goscia takiego jak wy czyli smutnego czlowieczka z konsola z bebechami smartfona? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

No tacy wlasnie ludzie maja konsole - w ogole nie macie pojecia o czym piszecie.

Takze mozecie marzyc dalej, ze konsola ma lepsza wersje od PC xDDDDDDDDDDDDD

In terms of frame rate, both versions run close to 60 frames per second with very few drops in between. Frame judders can be observed when transitioning from cinematics to gameplay or from interactive QTEs to gameplay and vice versa. In these non-gameplay instances, the game is mostly running at 30 FPS and the switch back to 60 FPS results in severe frame pacing problems.
Read more at http://gamingbolt.com/mortal-kombat-x-visual-analysis-xbox-one-vs-ps4-vs-pc#VKF5zlowMA7XyA3w.99

No niestety, ewidentnie macie pastgenowa wersje.

Opublikowano

/yeti

ale kiedy grafa jak w orderze? hehe gdzie te titany hehe beka

/yeti

Opublikowano

/bansai

<gif jak yeti robi czezkiemu fatality>

/bansai

Opublikowano

Ustalmy cos.

Battlefield hardline na ultra > kupa guwna > the order.

Unreal tournament 2015 > kupa guwna > hardline > kupa guwna > order

Ten order, korytarzyk, to w ogole trzyma chociaz 30fps?

Tak pytam, bo mi ut chodzi w ponad 120, a grafe ma 3 razy lepsza.

Naprawde, jak sie tego nie zobaczy na wlasne oczy to mozna sobie uwazac, ze order daje rade.

No niestety, PCty sa w 2015 roku, a nie w 2009 jak ps4.

Cudownie niszczyc z rana urojenia konsolowcow.

Prawilnie przypominam: 80 zl za mortala na pc.

Jakie to jest uczucie wydac na niego 250 zl i miec gorsza grafike, platny online mniej ludzi do grania?:)

Opublikowano

Dawid, ale czy na prawdę te full hd, 60 fps i trochę lepsze tekstury zawsze muszą być jakimś wyznacznikiem? Że niby z tych samych gier wyglądających nieco gorzej nie można czerpać tej samej przyjemności?

Sam grasz w gry retro w których nikt nawet nie wiedział co to 480p i na grafikę zbytnio się nie zwracało uwagi, bo zazwyczaj gra broniła się innymi aspektami, a z drugiej strony gonisz teraz za tym betonowym wyglądem i działaniem gier na PC niczym jakiś prenumerator CD Action, który każdą grę stara się porównać na korzyść komputerów.

Opublikowano

hum znowu probuje byc obiektywny i pisac powaznie w CW

Opublikowano

No to moze trafi do ciebie argument:

ps4 250 zl

pc 80 zl

Po prostu na PC moge wszystko, i to za pol darmo, a na konsolach moge niewiele i za duzo hajsow.

Sens?

Brak.

Opublikowano

Pc 5k

Ps4/X1 1,5k

Opublikowano

20 gier na ps4 = 5000

Ja pyerdole :|

Wlasnie sobie uswiadomilem jak oni ruchaja konsolowcow.

Za 20 gier mozesz miec kompa z nasa z akcesoriami do gamingu :|||||||||||||

Opublikowano

chyba latwiej skołowac 5000zl niz znalezc 25 gier na ps4 xD

Opublikowano

hum znowu probuje byc obiektywny i pisac powaznie w CW

Milcz Klapku, gdy dorośli rozmawiają. :kaz:

Opublikowano

A jak ktos jest sosnowcem wyscigowcem i odsprzedaje z mala strata to co wtedy?

Anyway, Czezkiego juz powoli dosiega syndrom blachy, szkoda, bardzo szanowalem tego czlowieka i jego gust, jego posty od teraz beda sie opierac na slowach typu: "60/120 fps" "1080p" "ultra", wkrotce i retro gaming przesanie go jarac jak choroba wskoczy na wyzszy bieg. Zamiast wlaczyc Pillars of Eternity lub Wasteland 2 i byc pcowcem woli sie rozwodzic nad wyzszoscia Ultra w Craplinie nad Orderem jako blacharz, ehhh. :frog:

Opublikowano

Oj tam, zobaczysz w sobote w co bedziemy ciorac na forumowym graniu ;]

Opublikowano

no widzialem spis, divekick, wstyd mi to bylo sciagac nawet na komorke

Opublikowano

Sam wymieniam gry, kupuje je w promocjach, tylko niektóre biorę na premierę za pełną cenę, więc na pewno nie wydaje na niej takiej fortuny jak Dave myślisz.

Opublikowano

de5cffd9eb6f0e32299b819cbc44aa89.png

220 za gierkę na własność, którą można odsprzedać, pożyczyć koledze albo spuścić w kiblu vs 140 za wypożyczenie gry od Gabena.

Świetny interes to granie na PC :obama:

Edytowane przez Lem

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.