Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Chyba sam siebie.

Opublikowano

Ja kupilem za 80 :]

Ale ze wy w ogole wierzyliscie, ze mortal na pc, na hardwarze tysiace razy mocniejszym od ps4, moze chodzic w 30 fps...

No slabo.

Gdyby nie to, ze mk musi wyjsc tez na konsole, to mielibysmy fotorealizm na PC.

Opublikowano

"kur.wa zapomniales adaptera?"

"ms jeszcze nie wydał do xbonowego"

"ej kabel ma 1,5m, dajcie taboret bo z kanapy nie dosiegam"

"halo halo przyciski mam jakies pozmieniane wyjdzcie z gry musze na nowo zmapowac"

#imprezanapc

Opublikowano

Tak w ogole jakie to jest smutne :(

Musicie odsprzedawac, wymieniac gry, cudowac, zeby tylko nadazyc za tymi (pipi)a i tak kilkoma grami, ktore w ogole wyszly na ps4.

A to i tak w niedorobionych wersjach, albo totalnie zyebanych jak BF.

(*) zapalam swieczke i lece :lapka:

PS. smarujcie dupy, bo juz niedlugo niedoyebany konsolowy wiedzmin xD

Opublikowano

Taki smutny try-hard, a mnie skończyły się minusy :whyyy:

Opublikowano

PS. smarujcie dupy, bo juz niedlugo niedoyebany konsolowy wiedzmin xD

zqttbd.gif

#BELIVE #juznadysku

Opublikowano

Czezky jaki TryHard! On kupil za 80! Przypomina mi to jego przekonywanie do Nintendo i Splatoona, ktorego sam sie nie doczekal ^^ Zrozum, ze granie na PC tutaj nikogo, nawet jakby do kazdej gry rozdawali w promocji deseczki z Leroy na kolana !

xDDDDDD

Edytowane przez easye

Opublikowano

ciekawe czy kazdy bedzie mial swoja deske na kolana do grania

Opublikowano

Każdy już chyba zna problemy z którymi boryka się wersja na PC , plus fakt że bijatyki na PC - nigga please :yao:

Na Wieśka się doczekać nie mogę, bo kaźda duża gra na PC to jak wyczekiwanie na kolejny odcinek znanej komedii pt. "Wszyscy chcą rżnąć blachę" w której to nadęci do granic bufoniady chłopcy-komputrowcy ostatecznie kończą z czymś w tyłkach, w akompaniamencie salw beki toczonej z nich przez tych, których wyśmiewali.

Trochę jak Rzymianie w Asterixie...

Opublikowano

ciekawe, w ktorym roku mendrek ogra wieska3, aaa zapomnialem dawkuje sobie teraz dragons age2 by miec substytut

Opublikowano

Ja kupilem za 80 :]

Ale ze wy w ogole wierzyliscie, ze mortal na pc, na hardwarze tysiace razy mocniejszym od ps4, moze chodzic w 30 fps...

No slabo.

Sprawdziłem znów twój profil - tego Mortala to ty ogrywasz w 0p i w 0fps. No chyba że gierka z zatoki to i za 0zł  :master: .

Opublikowano

No, ja też czekam na premierę, bo będzie tak jak z GTA V: przedtem beka jak to będą problemy z odpaleniem, GTA IV pamiętamy [*] i w ogóle trzy tytany, a po premierze okazuje się, że średni PC wciąga dupom kąsolki i gra jest fantastycznie zoptymalizowana, a problemy ma tylko exp3rt. Przy okazji Wieśka pośmiejemy z downgoradu i klapków, którzy nagle zapałali miłością do serii, na którą wcześniej nawet by nie splunęli (pierwsza część na PC, druga na X360, a więc "najwierniejsi fani" baronowie na dobrą sprawę nawet nie wiedzą na co czekają).

Opublikowano

http://gamezilla.komputerswiat.pl/newsy/2015/15/netherrealm-przeprasza-pecetowcow-za-problemy-z-mortal-kombat-x-i-ma-dla-nich-niespodzianke

15gb patch naprawiajacy problemy z mkx na pc hi hi hi

wersja plytowa mkx na pc to przypominam 400mb, pozniej sciaga sie 30gb gry z sieci i 15gb patcha

15gb sciagam na PC 15 minut. Na PS4 trzeba zostawic na kilka nocek bo taki transfer :banderas:

To nawet jak sciagalem 60gb na Xbox One przez Wi-fi szlo szybciej niz PSN po kablu.

Opublikowano

Haha, substytut?! :D Nie jestem masochistą, by dawkować sobie coś co by było jak Wiesiek, gdyż ta seria mnie średnio jara. Książki mnie nie wciągnęły, opowiadania też nie, serial mi się podobał, ale skoro wielcy fani serii hejtują serial a lubią grę, to znaczy że gra musi być dla mnue niestrawna.

Acz te DA 2 to takie trochę syntetyczne.

Opublikowano

Grać na pc to jak jeść z podłogi :reggie:

Opublikowano

A na router potrafisz sie zalogowac, czy nie ?

W ogole uwielbiam ta sile argumentow. A u mnie transfer na PSNie idzie szybciej niz na Onie ! :banderas:

Opublikowano

Mendrek powinien nazywać się Naizdup...

Pozdro dla kumatych. :lapka:

E: chociaż po chwili zastanowienia - skąd klapy macie niby widzieć o co chodzi?

Edytowane przez Hum

Opublikowano

15gb patch

A co to za problem? Niecała godzina pobierania. Na kąsolkach i transfery i dyski małe, przepraszam, że jesteście jeszcze gdzieś koło 2010 roku :(.

A na router potrafisz sie zalogowac, czy nie ?

W ogole uwielbiam ta sile argumentow. A u mnie transfer na PSNie idzie szybciej niz na Onie ! :banderas:

Pokaż. Dawaj prędkość łącza i pochwal się ile PS4 z niego wyciska.

Opublikowano

Nie zrobisz na PS4 miarodajnego testu, bo jest za krotki. Nie mam problemow z pobieraniem na PS4, bo konsole mam w DMZ, po kablu, z publicznym adresem itp. Wbijcie tez sobie do glowy, ze sieciowka bezprzewodowa w Onie to takie samo (pipi) jak w PS4 (chociaz tutaj w nowych modelach montuja chyba inna).

Edytowane przez easye

Opublikowano

Acz te DA 2 to takie trochę syntetyczne.

To była gierka robiona z myślą o konolomaniakach : korytarz i napierdalanie Xa. Wyszło idealnie.

easye PS4 mam podpięty pod kabel, dokładnie tak jak PCta. Nie wiem jak wyglądają transfery na XO, ale wiem jak wyglądały na X360 i PS3 oraz jak wyglądają na PC.  PC>X360>>>>>>>PS4=PS3. Jak ktoś nie ma problemów z beznadziejnym transferem z PSNu, to widocznie ma wykupione Plasystation Gold, albo hmm.... jest wyjątkiem od reguły. To tak jak ktoś pisze, że do dzisiaj gra na X360 z pierwszego rzutu i nigdy nie miał RRODa.

Opublikowano

Czezky ale może już idz pograj w hearthstone

Opublikowano

hearthstone :banderas:

w 120 FPSa i 4K!

Edytowane przez easye

Opublikowano

Hearthstone <3

Top10 gier mojego zycia :]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.