Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

ale nie obnizaj sie do takiego poziomu nawet w trollingu

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Akurat Hearthstone grywalnością miażdzy większość wydawanych teraz gierek zarówno na pc jaki i konsole.

Opublikowano

No zamierzam zacząć grać w HS na moim Androidzie. Ponoć nawet nie jest taka p2w jak Elemental Kingdoms czy Deck Heroes...

Opublikowano

Mendrek, nie zaczynaj, bo bedziesz gral caly czas xd

Opublikowano

Cala kolekcja gier sprzedana dla gier z androida ^^

Interes zycia!

Edytowane przez easye

Opublikowano

easye jaki ból dupy, a jak mial xboxa to jezdzil po sony jak po łysej kobyle, teraz zamienil sie w slepego zawisntego klapa, kolejny przystanek - wspólne leżakowanie przed konsolą na sofie z Mendrkiem :frog:

PSN działa huyowo i nawet Twoje smieszne logowanie sie na routerek nic nie da, wiec sie juz nie osmieszaj.

Opublikowano

Hearthstone to idealna gra na tableta a nie pieca ;)

Jak mam ochote pograc to:

a) ide dwojke strzelic

b) odpalam jakiegos streama na PC i smigam na tabku

Ogolnie fajna gierka, ale dosc sporo tam od farta zalezy, no i jednak po entym stracie w ranku znudzilo mi sie ladderowanie i zaczalem golda farmic, te sezony powinny dluzej trwac imo.

Opublikowano

easye jaki ból dupy, a jak mial xboxa to jezdzil po sony jak po łysej kobyle, teraz zamienil sie w slepego zawisntego klapa, kolejny przystanek - wspólne leżakowanie przed konsolą na sofie z Mendrkiem :frog:

PSN działa huyowo i nawet Twoje smieszne logowanie sie na routerek nic nie da, wiec sie juz nie osmieszaj.

Przypomnij mi kiedy ? Tez wrocisz do postow z przed 7 lat ?

PS4 to nie PS3, teraz te firmy zamienily sie miejscami. No i trzeba byc naprawde lekko zacofanym, by pisac, ze na bezprzewodowce 2 konsola dziala lepiej niz PS4 na kablu. Tylko u Ciebie...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Cala kolekcja gier sprzedana dla gier z androida ^^

Interes zycia!

ale nie kupił ps4

Opublikowano

Hearthstone <3

Top10 gier mojego zycia :]

Zaraz po Mario Kart?
Opublikowano

I Splatoon xD

Orzeszek - Hearthstona na PS4 jeszcze nie wydali, ale jest szansa ! ^^

Edytowane przez easye

Opublikowano

Nie zrobisz na PS4 miarodajnego testu, bo jest za krotki.

co xDDDDD

ale stwierdzić, że jest lepiej niż na X1 to mogłeś, wtedy test nie był za krótki?

Opublikowano

Na przykładzie iziego widzicie dlaczego Xbox jest lepszy, przynajmniej ludziom rozumu i postrzegania świata nie wypacza.

Opublikowano

Hearthstone <3

Zaraz po Mario Kart?

No mario kart to najlepsza gra tej generacji konsol.

Opublikowano

To byloa ironia, taki sam argument z dupy jak Velusa - jest lepiej, bo Xboxa praktycznie nie odpalam,wiec nawet kablem nie jest podlaczony - na Wifi chodzi tak samo c(pipi) jak PS4 (srednia predkosc na 100Mb laczu to 12-18) wiec skonczcie pieprzyc farmazony.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Już się tak nie tłumacz, wiemy że starasz się o kieszonkowe od Sony.

Opublikowano

psn jest lepszy od live bo live nie odpalam

Opublikowano

Na PSN jest lepiej bo mam kabel ale w sumie to nie wiem bo za krotki, a na XO jest wolno chociaz nie wiem bo mam wylaczony i WiFi za oknem wiec skonczy gadac farmazony ze mnie nie rozumiesz!

#OnlyIziThing

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

To jeszcze raz streszczenie dla hav3n, moze zrozumie dyskusje.

To nawet jak sciagalem 60gb na Xbox One przez Wi-fi szlo szybciej niz PSN po kablu.

Kermit - przeciez nawet najwieksze boty na tym forum czesciej odpalaja 360tke niz Ona ^^

Edytowane przez easye

Opublikowano

Hearthstone <3

Zaraz po Mario Kart?

No mario kart to najlepsza gra tej generacji konsol.

Ktorej bo WiiU to past gen.
Opublikowano

Mówie jak było, xbox mialem na jeden dzien bo kolega chcial zebym mu na dysk sciagnal forze i sunseta bo nie ma w domu internetu i akurat taka anomalie smieszne zaobserwowalem. Co do PSN, sciagam naprawde czesto i sporo i widze jakie to sa predkosci, skłamałbym tez gdybym powiedzial ze tak jest ZAWSZE, ale w 70% przypadków idzie jak krew z nosa, w 30% w miare sprawnie.

Te problemy sa realne i nie pomoze tutaj logowanie sie na router, stawianie go z dala od żył wodnych ani odmawianie różańca codziennie o 18, bo wszystkie inne serwisy/konsole/sprzety ciągną szybko jak tajka za dolca.

Opublikowano

Izi ma super kabel zaginający czaso-przestrzeń i jemu działa dobrze. Nie to co na xbąku, którego nawet nie włącza, bo większość botów gra na 360tce.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Mi tez działa dobrze, ale co zrobic jak master rasie wszystko samo sie robi poza internetem

Opublikowano

To jeszcze raz streszczenie dla hav3n, moze zrozumie dyskusje.

To nawet jak sciagalem 60gb na Xbox One przez Wi-fi szlo szybciej niz PSN po kablu.

Kermit - przeciez nawet najwieksze boty na tym forum czesciej odpalaja 360tke niz Ona ^^

Kolejne rewelacje w stylu, że w Forza 5 już nikt nie gra  :reggie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.