Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ustalmy cos.

Battlefield hardline na ultra > kupa guwna > the order.

Kolejny raz, przykro mi...

Z drugiej strony, na płaszczyźnie technicznej mamy do czynienia z grą o naprawdę wyjątkowej oprawie. Skupiając się na ściśle wyreżyserowanym modelu rozgrywki twórcy otworzyli przed sobą furtkę do stworzenia najbardziej imponującej graficznie produkcji, jaką dotychczas widzieliśmy.

http://www.eurogamer.pl/articles/2015-02-25-analiza-techniczna-the-order-1886

Tak więc ustaliliśmy, że Order to najładniejsza gra jaka się ukazała, zaś DriveClub, to najładniejsze wyścigi jakie wyszły, o tym tez przeczytasz w analizie DF. Jak wyjdzie jakaś gra na pc, która dorówna oprawie tym tytułom, to dam ci znać, bo poziom Order czy DC, to przeskoczy, ale jakaś tytuł na wyłączność na PS4.

Tak więc płacąc za konsole 1600zł, mamy najładniejszą grę jaka wyszła, najładniejsze wyścigi, czy tak ślicznię wyglądające gry jak inFamous, Shadow Fall czy BB. Co przyniesie przyszłość? SSM, ND, QD czy GG już zadba o to, aby DigitalFoundry kolejny raz rozpisywało się o najładniejszej grze jaką widzieli.

Tymczasem blachy dostają najgorszą wersje DOA, MKX, czy po 2 latach GTAV, który na blaszce z 4GB pamięcią, gpu 8800gts, jednostek obliczeniowych 96 (PS3 ma 24), czy mocą obliczeniową 403gflops (PS3 190gflops), czyli na sprzęcie znacznie lepszym niż PS3, wygląda tak

3.jpg

6.jpg

10.jpg

17.jpg

A jak ktoś byłby zainteresowany jak 2 letnia gra wygląda na maks detalach, to gamersyde służy screenami prosto z nieskompresowanego materiału wideo.

Zrzut%2Bekranu%2B%288%29.png

Jeżeli ktoś zapyta, co robią blacharze na forum konsolowym, to poniżej macie screen prezentujący pc forum.

fu9jx4.jpg

Edytowane przez YETI

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

jeti ale bf hardline wyszlo po orderze i po tym artykule DF   :Coolface:

Opublikowano

Ustalmy cos.

Battlefield hardline na ultra > kupa guwna > the order.

Kolejny raz, przykro mi...

Z drugiej strony, na płaszczyźnie technicznej mamy do czynienia z grą o naprawdę wyjątkowej oprawie. Skupiając się na ściśle wyreżyserowanym modelu rozgrywki twórcy otworzyli przed sobą furtkę do stworzenia najbardziej imponującej graficznie produkcji, jaką dotychczas widzieliśmy.

Jeżeli ktoś zapyta, co robią blacharze na forum konsolowym, to poniżej macie screen prezentujący pc forum.

fu9jx4.jpg

34y2sud.png

Pozdrawiam :lapka:

Edytowane przez Velius

Opublikowano

jeti ale bf hardline wyszlo po orderze i po tym artykule DF   :Coolface:

Serio? To teraz przeczytaj analizę techniczną BF:HL na pc. Trzeba mieć -10 dioprii aby twierdzić, że BF:HL jest ładniejsze od Oredra. Ta gra ma tyle efektów graficznych, co HL bugów.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

yeti jak zaorany :banderas:

Kiedy kasujesz konto?

Opublikowano

34y2sud.png

Pozdrawiam :lapka:

Porównujesz dział supportu PS do GTAForums > GTA V > PC? Blaszany beton w natarciu :dynia: :dynia: :dynia:

Opublikowano

Przeciez uzytkownikow jest tyle samo ! Na PC juz za 20mln kopii poszlo, cnie ? xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

yeti jak zaorany :banderas:

Kiedy kasujesz konto?

xDDDDDDDDDD

Ależ odpowiedz na mój post, w sumie niczego innego się nie spodziewałem, skoro argumentów brak, a fakty są takie jak każdy widzi. Już pisałem, że jedyne osoby, które w tej generacji zostały zaorane, to boty, które po kilku tygodniach sprzedały guwno rozmazane i przeskoczyli na pc. Bardziej ogarnięci i mający kontakt z rzeczywistością wybrali jednego next gena na rynku, a tych 7 czy 9 poszło w stronę dopalaczy i zostali przy xone900p.

Jaczes, ale pamiętaj, że zawsze możesz wrócić, jakieś miejsce znajdziemy.

11150327_733344143444846_900183340608096

Edytowane przez YETI

Opublikowano

wyjdzie halo 5 z kosmosami nasa z dx12 a jeti powie ze order ladniejszy bo tak napisali w lutym na eurogamerze xd

Opublikowano

Tak, chmura, dx12, moc uwolniona z kinekta plus z prawego analoga na padzie i może będzie to 900p przy 60fps.

Opublikowano

może będzie to 900p przy 60fps.

zawsze to 100p i 35 fps wiecej od ordera :reggie:

korytarz vs wojna na otwartych mapach

Opublikowano

wyjdzie halo 5 z kosmosami nasa z dx12 a jeti powie ze order ladniejszy bo tak napisali w lutym na eurogamerze xd

halo 5 juz wiadomo jak wyglada, jak zestaw mapek do poprzedniej czesci

Opublikowano

Hearthstone to idealna gra na tableta a nie pieca ;)

Jak mam ochote pograc to:

a) ide dwojke strzelic

b) odpalam jakiegos streama na PC i smigam na tabku

Ogolnie fajna gierka, ale dosc sporo tam od farta zalezy, no i jednak po entym stracie w ranku znudzilo mi sie ladderowanie i zaczalem golda farmic, te sezony powinny dluzej trwac imo.

pisałem do Ciebie jak robiłeś kupe

Opublikowano

zawsze to 100p więcej od ordera :reggie:

Rozdzielczość The Order jest wyższa od 900p :reggie:

Kolejny raz się błaźnisz pisząc o rozdzielczościach.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

no podobno testowali nawet 4K

B-Ak-cVCAAASMv-.jpg

Opublikowano

Hearthstone to idealna gra na tableta a nie pieca ;)

Jak mam ochote pograc to:

a) ide dwojke strzelic

b) odpalam jakiegos streama na PC i smigam na tabku

Ogolnie fajna gierka, ale dosc sporo tam od farta zalezy, no i jednak po entym stracie w ranku znudzilo mi sie ladderowanie i zaczalem golda farmic, te sezony powinny dluzej trwac imo.

pisałem do Ciebie jak robiłeś kupe

A ja pisalem do Bansaia jak obydwaj robilismy kupe :Coolface:

Opublikowano

FEKALNA INCEPCJA

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

Ja nawet podgladalem jak Velius robiac kupe gra :fsg:

Hearthstone Master Feces Race? :dafuq:

Opublikowano

ja jak mam zatwardzenie to mysle o xboxie, od razu wychodzi

Opublikowano

:dafuq:  może?

Opublikowano

zawsze kiedy w głowie świta mi myśl czy aby nie kupić ps4, to przypominam sobie dotychczasowy lineup, uśmiecham się sam do siebie i mi przechodzi :reggie:

Opublikowano

Jak moje rozgrywki oglądaliście to też sr,aliście :/?

Akurat wtedy sie podcierałem.

Opublikowano

no podobno testowali nawet 4K

Szkoda, że nic z tego nie wyszło, ale w obecnej formie i tak jest bardzo dobrze.

order-1886-21-9.jpg?resize=798%2C599

Prawie, jak 1080p na ultra na 21 calach z 4 metrów.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.