Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Tak, gram w mortala myszka.

Szerlock dnia.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

a w Countera na padzie ^^

No i te konsole "strict do grania" przez najblizsze lata dostana szereg tytulow, ktore na PC nie beda nigdy dostepne, ktorymi do niedawna sam sie jarales, ale pewnie teraz Cie nie interesuja, cnie ? 

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ficek w ogóle jak Ci się żyje z myślą, że jesteś zaliczany do ulung squadu Mendrka, Yetiego, Lema, i im podobnych?

Nie czujesz, że coś tu nie gra?

Opublikowano

Nie boj sie, w druga strone jest tego o wiele wiecej easye :)

Na razie konsole sa prawie 2 lata i nie ma nic :)

Jak wyjdzie 10 fajnych gier to kupie konsole.

Dobra, nie bede taki, 5 wystarczy.

Czyli z 5 lat jeszcze.

xDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

No dla Ciebie nic - dla mnie taki DriveClub, Forza Horizon, Bloodborne, nadchodzace HALO 5 to 10 razy wieksze dealbrakery niz Twoj caly pecetowy profil, zwlaszcza patrzac przez pryzmat, ze taki MK na konsolach tez wyglada za(pipi)iscie, a w gry Twojego zycia moge zagrac nawet na komorce xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

Haha, substytut?! :D Nie jestem masochistą, by dawkować sobie coś co by było jak Wiesiek, gdyż ta seria mnie średnio jara. Książki mnie nie wciągnęły, opowiadania też nie, serial mi się podobał, ale skoro wielcy fani serii hejtują serial a lubią grę, to znaczy że gra musi być dla mnue niestrawna.

Acz te DA 2 to takie trochę syntetyczne.

Nie jesteś masochistą, powiedz, że cię nie stać na nową konsole i dlatego nie będziesz grał w Witchera 3 a nie jakieś durne tłumaczenia zapodajesz.

Czezky podali wymagania do nowego Batmana na ultra, pójdzie ci? Pytam na serio

Processor: Intel Core i7-3770, 3.4 GHz | AMD FX-8350, 4.0 GHz

Memory: 8 GB RAM

Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 980

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Ficek w ogóle jak Ci się żyje z myślą, że jesteś zaliczany do ulung squadu Mendrka, Yetiego, Lema, i im podobnych?

Nie czujesz, że coś tu nie gra?

rodziny sie nie wybiera i z rodzina najlepiej na zdjeciu

Opublikowano

kuzyn Mendrek

Opublikowano

brat pajgi :wub:

Opublikowano

Ale wiesz. że z ludźmi z pozoru obcymi czasami żyje się lepiej niż z rodzina? Zrozumiałbyś, gdybyś spróbował przyodziać się w zieleń.

Opublikowano

Haha, substytut?! :D Nie jestem masochistą, by dawkować sobie coś co by było jak Wiesiek, gdyż ta seria mnie średnio jara. Książki mnie nie wciągnęły, opowiadania też nie, serial mi się podobał, ale skoro wielcy fani serii hejtują serial a lubią grę, to znaczy że gra musi być dla mnue niestrawna.

Acz te DA 2 to takie trochę syntetyczne.

Nie jesteś masochistą, powiedz, że cię nie stać na nową konsole i dlatego nie będziesz grał w Witchera 3 a nie jakieś durne tłumaczenia zapodajesz.

OS: Win 7 SP1, Win 8.1 (64-bit Operating System Required)

Pojdzie, bo nie mam tv 4k :]

Ultra w 1080p/60fps :banderas:

A jak tam wersja na ps4? PCtowy low-mid/25fps? 900p?

Opublikowano

Ani słowa o samej grze - tylko graficzka. Tak jak myślałem. Full Blacharz. :frog:

R.I.P Dave.

Opublikowano

No tak, bo wy sie nie klocicie od rana do wieczora, ktora konsola ma mniej biedna grafike.

Pogodze was - obydwie to dno.

Opublikowano

Nawet jakbym miał PS4 to bym Wieśka nie kupił. No chyba, że w Plusie albo za 40 PLN - bo tyle mogę dać za grę o bohaterze, który mnie nie jara. Czekam za to na Cyberpunka od Redów.

Humulinie, jak tam w zielonym folklorze? Uwielbieńcy publiki mroku i Daddy, dwóch służbistów z MS-u (Don i Zeratul), zwykle zbanowany (nawet teraz) Mazzeo, kubson, jakieś newbiesy typu hav3n...

... doborowa kompania, c'nie? :reggie:

Opublikowano

W sumie mi też powinno pójść.

Ale dorzucili do pieca z tymi wymaganiami :/

Opublikowano

Kołócimy się. Ale nie staramy się każdej możliwej wypowiedzi sprowadzać do pokazania jak to graficzka gniecie wszystko i jak się świetnie z tym czujemy, jednocześnie gardząc konkurencją na każdym kroku.

Większość chyba widzi pewne zalety obecnych mocnych komputerów, inaczej byłby zaślepionym klapomendrkiem, ale jak napisał wcześniej Easye - dla konsolowca, którym od kilku dni tak bardzo gardzisz te zalety nie muszą być jakimiś mega dealbreakerami i może być mu bardzo dobrze z tym co ma pod telewizorem i mu to wystarcza do pełni funu.

Opublikowano

Dzień dobry forumku, własnie wstalem bo cala nocka poszla w piekne GTA V na moim wielkim zderzaczu pixeli

w rece z herbatka czytam tutaj jak Czezky jedzie po was prawo lewo az dupa musi polec, widze ze bedzie dobry dzien

zdrowko

Mr%20Tea%20Rex%20Mug%202.jpg

Edytowane przez Labtec

Opublikowano

mazzero ma bana? za co dostal? pozdrawiam serdecznie naczelnego bota forum

Opublikowano

Velius, pożyczysz? xD

Czesto przejezdzam przez Łęczną jak jade do Okuninki albo Włodawy w okresie wakacyjnym to jasne, że podrzuce.

Opublikowano

O widzisz. To daj znać jadąc następnym razem :lapka::ogor:

Mendrek? Nawet nie będę komentował.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Nie ja go zbanowałem, ale za obrazę kogoś w statusach dostał. Wróci pewnie za 30 dni.

W ogóle jaka granda! Widzę, że już po masowym gwałcie na blaszkach przez Rockstara (beka wciąż jeszcze swieża), komputrowcy przywykli już do kolejnego kutasa wielgusa w tyłkach i zaczyna się odreagowywanie i zaklinanie rzeczywistości. Typowe. Tak będzie, aż znów jakiś wielki wydawca postanowi zrobić bieda-port z konsol, czyli pewnie niebawem. Znowu beka będzie z PC, blaszki przytulą się pod stołem, a potem znów wyjdą z cienia. Cykl ten znany jest od wielu lat...

Opublikowano

ale to chyba nawet blaszki tym stemem wspieraja bardziej branze jak jakas growa nekrofilia DA2 na ps3 w 2015 roku xD

Opublikowano

ja do mendrka podchodze ostroznie bo sie boje ludzi, ktorzy hejtuja pogode gdy jest powyzej 20C, nie pada i jest slonecznie

Opublikowano

W ogóle jaka granda! Widzę, że już po masowym gwałcie na blaszkach przez Rockstara (beka wciąż jeszcze swieża), komputrowcy przywykli już do kolejnego kutasa wielgusa w tyłkach i zaczyna się odreagowywanie i zaklinanie rzeczywistości. Typowe. Tak będzie, aż znów jakiś wielki wydawca postanowi zrobić bieda-port z konsol, czyli pewnie niebawem. Znowu beka będzie z PC, blaszki przytulą się pod stołem, a potem znów wyjdą z cienia. Cykl ten znany jest od wielu lat...

"And whether you agree that it’s a masterpiece or not, the PC version is definitely the best way to play GTA 5. Developer Rockstar has taken full advantage of the technical power of the platform, and made GTA feel right at home here. It’s well optimized, and the frame rate and resolution will go as high as your hardware can handle – including 4K/UHD resolutions and multi-display setups. Maxed out, the enormous and incredibly detailed open-world region of San Andreas looks more amazing than ever, thanks to long draw distances and enhanced effects. This is the only place you can play GTA 5 at 60 frames per second (or higher), and with all the high-speed driving and shooting, it definitely benefits from that smoothness."

Are You for real?  :mog:

Opublikowano

Weź no wycebulił za 20złotych na psn a ty mu radość psujesz.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.