Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Dostał PS3 na komunię. Do 18tki kilka lat zostało, więc prędko na PS4 nie będzie grać. :reggie:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Kermit - zero szacunku do klasyki. Przypomina mi rozmowy gimbów w autobusie, którzy śmieją się z ludzi co grają w starocie, typu zeszłoroczne Call of Duty...

Opublikowano

no tak, jezdza maluchami i gadaja, ze przescigna rakiete

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Uposledzenie umyslowe?

:)

Opublikowano

DA2 - klasyka :dynia:

blaszki przyczyniły się do powstania wasteland 2 czy pillars of eternity a ty mendrek jedynie do zamknięcia ps home

Opublikowano

Kermit - zero szacunku do klasyki. Przypomina mi rozmowy gimbów w autobusie, którzy śmieją się z ludzi co grają w starocie, typu zeszłoroczne Call of Duty...

Żyjesz w jakimś alternatywnym świecie :/

Opublikowano

Bluberek a jak tam awaryjnosc ps4?

Slyszalem, ze miales mokro w majtusiach.

Co tam sie w ogole moze psuc?

Jak kalkulator moze byc awaryjny, nie moge tego zrozumiec.

Opublikowano

z DA4 prawie taka sama klasyka jak  fifa11

Opublikowano

Konsolowcy nie muszą się przyczyniać do powstawania gier, bo tam wydawcy sami pchają się by coś wydać. Nie to co na spiraconym, zcebulowiałym rynku pc, gdzie trzeba żebrać kasę, by choć wydać jakąś grę, wyglądającą jak Baldur's Gate sprzed dekady i dla niepoznaki nazywaną "duchowym spadkobiercą" ;)

Opublikowano

W dodatku równie złośliwy. :/

Opublikowano

Oczywiście granie w DA2 po latach jest fe, ale już granie w GTA V po latach, to "ojaciekręcealeczad". Ach ta hipokryzja blaszek ;)

Opublikowano

Bluberek a jak tam awaryjnosc ps4?

Slyszalem, ze miales mokro w majtusiach.

Co tam sie w ogole moze psuc?

Jak kalkulator moze byc awaryjny, nie moge tego zrozumiec.

No już sie rozje.bała myslałem xD

Konsolowcy nie muszą się przyczyniać do powstawania gier, bo tam wydawcy sami pchają się by coś wydać. Nie to co na spiraconym, zcebulowiałym rynku pc, gdzie trzeba żebrać kasę, by choć wydać jakąś grę, wyglądającą jak Baldur's Gate sprzed dekady i dla niepoznaki nazywaną "duchowym spadkobiercą" ;)

no ty sie przyczyniasz do pchania branży do przodu kupując grę na promce po 6 latach albo czekają na cebuloplusa xD

Opublikowano

Oczywiście granie w DA2 po latach jest fe, ale już granie w GTA V po latach, to "ojaciekręcealeczad". Ach ta hipokryzja blaszek ;)

Sam Grałeś w GTAV niedawno, więc powinieneś ich rozumieć.
Opublikowano

mendrek a piszesz teraz te posty lezac na kanapie, z ktorej ogrywasz legendarne hity na boskim playstation?

Opublikowano

te 20 zł za ten tytul to nawet nie starczy na papier toaletowy u pan zdziska, który pilnuje serwerów sony

Opublikowano

Rynek PC rozwija się prężnie do tego stopnia, ze 2K Sports wydaje na nim WWE 2K15 - po raz pierwszy od 2002 roku.

Najlepsze wersje Wiedźmina 3, GTA V czy Batmana, do tego gry za grosze, a Greenlight na Steam pozwala zaistnieć małym studiom, gdzie to gracze decydują, która gra pojawi się w oficjalnej sprzedaży.

Gdybyś miał kiedyś PC, nie pisałbyś takich bzdur dzisiaj. 

Opublikowano

skapnęło troche grosza na świeta to i mendrek mógł poszaleć

Opublikowano

skapnęło troche grosza na świeta to i mendrek mógł poszaleć

No tak, 70 zł na grę, to prawie jak nówka, ogromny wkład dla kochanego Sony, a pan Zdzisiek z serwerowni już nawet zapas srajtaśmy sobie kupi teraz i może jeszcze na czekoladę zostanie.
Opublikowano

Ja już swoją platformę do Batmana wybrałem  :banderas:

batmanconsole-1024x576.jpg

Opublikowano

Na kolanach u Dawida?

Czy tym razem już na desce z ikei?

Edytowane przez Hum

Opublikowano

"And whether you agree that it’s a masterpiece or not, the PC version is definitely the best way to play GTA 5. Developer Rockstar has taken full advantage of the technical power of the platform, and made GTA feel right at home here. It’s well optimized, and the frame rate and resolution will go as high as your hardware can handle – including 4K/UHD resolutions and multi-display setups. Maxed out, the enormous and incredibly detailed open-world region of San Andreas looks more amazing than ever, thanks to long draw distances and enhanced effects. This is the only place you can play GTA 5 at 60 frames per second (or higher), and with all the high-speed driving and shooting, it definitely benefits from that smoothness."

Are You for real?  :mog:

Lekko podkręcony port lekko podkręconego remastera z konsol sprzed dekady = full advantage of the technical power of the platform :dynia: :dynia: :dynia:

Opublikowano

Oj chyba będzie rozpad tego małżeństwa.

-Dawid musze ci coś wyznać

-NO DAWAJ SOUL KU.RWA MAĆ MÓW BO MUSZE ROZJE.BAĆ JAKICHŚ NOOBÓW w Hearthstone

-Kupuje Batmana nowego

-NO I CH.UJ JA TEŻ, NA ULTRA CZAISZ KU.RWA :banderas:

-ale ja na konsole...

-JA PIER.DOLE SOUL CO TY ODPIER.DALASZ ALE NA XBOXA CHOCIAŻ?

-nie

-KONIEC Z NAMI

Opublikowano

ilustracja graficzna:

Heath-Ledger-in-Brokeback-Mountain-heath

Opublikowano

Wezcie sie ku.rwa nauczie wreszczie:

Rak:

rak.jpg

Krab:

cancer.gif

Opublikowano

Macio, wydać to jedno. Zrobić to porządnie (czyli drogo) to drugie.

Dlaczego Ubi obcina shadery na pc, Square-Enix wydaje najgorszego porta Final Fantasy XIII? Dlaczego Mortal Kombat, Total War, czy GTA V mają tyle błędów i problemów na premierę? Dlaczego Ubisoft otwarcie pisze o nie przepadaniu za rynkiem PC? Dlaczego EA na PC przerabia znane marki w patologiczne twory typu The Sims 4? Czemu wychodzi tak mało exclusive AAA na PC? Gdzie hity wyznaczające standardy typu Crysis czy Neverwinter Nights?

Geez, każdy wie że to konsole utrzymują rynek gier, pisał o tym CEO Cryteka (gdyby nie konsole to nie byłoby Crysisa 2 i 3),'a jedyne co na PC ma się dobrze i zabiera 80 % tortu to MOBA i pay to winowe MMO.

Także blaszki nie róbcie z siebie królów Sosnowca, nie panoszcie się i dziękujcie konsolowej szlachcie za to że możecie zagrać w GTA V po 2 latach...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.