Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Crysis i hit XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

crysis to mendrek ma jak wchodzi do lazienki i staje przed lustrem

Opublikowano

Jemu się chyba leki wczoraj skończył i dziś jeszcze do lekarza po receptę nie poszedł.

Opublikowano

Nie no trzeba przynać można się pośmiać od rana, mendrek dobrze trolujesz. Na szczęscie to cw i nikt nie bierze tego na poważnie więc nadal cię lubie.

Opublikowano

Dzmg7Xk.jpg

Tak wlasnie bedzie w tym szrocie wiedzminie.

Opublikowano

Marne prowo.

Opublikowano

echhhh, PC problems!

Odpalam mortala, patrze, a tam dropy do 40 klatek.

Mysle - no (pipi)a co jest!!!!!!!!!!??????

Wychodze do puliptu, a tam wlaczone w tle UT2015, far cry4, hearthstone i wyciszone weeb.tv xDDDDD

:oh_you:

A na konsolach, sprzetach stricte do grania, devi walcza o 1080p i w miare stabilne 25-30 fps xDDDDDDDDDD

Jak wlaczona jest tylko gra :yao:

Poza ut nie widzę tu żadnej porządnej gry pc'towej.

Zagraj ty w jakiś porządny pc towy tytuł a nie miałka multiplatforma (far cry) , bijatyka która nikogo na pc:p i jeszcze w hearstone na pc jak ja na galaxy w pracy i na kiblu w to gram.

Masz tyle wspaniałych gier na pc a grasz w takie coś. Powinieneś na konsoli zostać bo nie lubiąc strategii, przygodówek, oryginalnyvh indyków lub crpg nie jesteś prawdziwym rycerzem blachy. Zaraz zaczniesz jeszcze grać w moby to już w ogóle będzie upadek czezkiego.

Za pół roku będzie oglądał reziego czy pewdepie jak gra samemu grając w lola. Cóż pc to nie zabawka dla każdego. Jeszcze o bf hardline od kilku dni co jakiś czas mówi. Co za gust...

Zagraj w total war, cywilizacje, cities skylines, pillars of eternity, divinity, unwritten tales, darkest dungeon, prison architect etc.

(pipi)a zachęcać ludzi do grania na pc lepszą grafiką w BATTLEFIELD HARDLINE. Ja pier....

Opublikowano

Dobra MOBA w doborowym towarzystwie nie jest zla.

Opublikowano

Wezcie sie ku.rwa nauczie wreszczie:

Rak:

rak.jpg

Krab:

cancer.gif

:dynia:

4xaD5hL.png

Opublikowano

Unrealem w 120 fps zachęca  :s159:

Opublikowano

mam w pracy fana lola i wot. Cały tydzień gra tylko w to. Tak odkąd tam pracuje 2 lata. Pogadać z nim tylko można o lolu i world of tsnks. Nie rozumiem tej fascynacji. Dodatkowo on wydaje w tych grach kasę i to dosyć sporą. To jak narkotyki. Jak nie gra to ogląda jak inni grają.

Byłem kiedyś chory na world of warcraft. Nigdy więcej.

Opublikowano

Marne prowo.

Na start dostajesz 16 malych DLC wycięte z podstawki i daja je jako "darmowe". Jeszcze zapowiedzieli mnostwo platnych dlc etc. Beka z tych pasozytow

Blantman,

U mnie tez jest taki jeden znajomy, bez WoW'a i "magicznego papierosa" dniem straconym. Gra juz parę dobrych lat i ma najwyzszy lvl

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

Oczywiście granie w DA2 po latach jest fe, ale już granie w GTA V po latach, to "ojaciekręcealeczad". Ach ta hipokryzja blaszek ;)

Cały Mendruś niecałe dwa lata od premiery vs sześć (DA1)/cztery(DA2) lata od premiery. Jeszcze tylko zapomniał się jarać "exami" na PS4 wydawanymi 2 i więcej lat (nawet kilkanaście) po tym jak wyszły na inne platformy.

Opublikowano

Mroku - teraz mam wątpliwości, myślałem cały czas że idzie hejt, czy jednak trololo?

jeśli to drugie to jesteś mistrzem, każdy łapie!

tylko nie wiem po co, bo same minusy lecą

Opublikowano

Marne prowo.

Na start dostajesz 16 malych DLC wycięte z podstawki i daja je jako "darmowe". Jeszcze zapowiedzieli mnostwo platnych dlc etc. Beka z tych pasozytow

Blantman,

U mnie tez jest taki jeden znajomy, bez WoW'a i "magicznego papierosa" dniem straconym. Gra juz parę dobrych lat i ma najwyzszy lvl

To już kiepski troll. 16 dlc jest darmowe i teraz powstaje. Płatne będą expansion packi 10 h minimum. Tego dlc nie nazwiesz;)

Opublikowano

Marne prowo.

Blantman,

To już kiepski troll. 16 dlc jest darmowe i teraz powstaje. Płatne będą expansion packi 10 h minimum. Tego dlc nie nazwiesz;)

Wątpliwe, czy on widzi różnicę między dlc, a expansion packiem.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Bez lupy nie widać różnicy, więc po co przepłacać.

Opublikowano

Trawa znowu przestanie mieć znaczenie :sorcerer:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

I na PS4 ograne już lata temu

Opublikowano

Różnica między GTA V na next-genach i PC jest bardzo zauważalna (choćby poprzez MSAA) czy wyższe rozdzielczości. Dużo więcej jest nie tylko trawy, ale i samochodów, efektów, refleksów - post FX robi tu robotę i także brakuje go na konsolach. Ogólnie ogrywając GTA V na PC gramy w najlepszą, najbardziej kompletną wersje tej gry (co podkreślają recenzje) i porównania na statycznych obrazkach nie oddają w żaden sposób choćby tego, jak diametralnie zmienia się odbiór tego tytułu w 60 fpsach. 

Udoskonalono model zniszczeń, fizykę pojazdów, modele postaci, dorzucono wiele detali (choćby na teksturach) - polecam każdemu, kto może odpalić tę grę przynajmniej w 1080p/60fps i z MSAA x4 albo TXAA x2. 

Opublikowano

Czyli jeżeli prawilnie ogrywałem na 360tce na premierę, to teraz już się nie liczy w ogóle, bo wyszło to samo po raz trzeci, tylko wygląda ładniej? :frog:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Nie chodzi tylko o grafikę - samo celowanie, choćby z perspektywy pierwszoosobowej dostaje ogromnego kopa dzięki myszce - zupełnie inaczej się w to gra. 
No i jakiś taki ten model jazdy jest bardziej przyjemny ;)

Masz też 60 klatek, które dają mnóstwo i tylko ślepy i głupi będzie się spierać, że między 30, a 60 nie ma różnicy. Jest i to kolosalna.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.