Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

czasami jednak pecetowcy są kochani

<3

hmm, Halo 1 po mocnym liftingu ? :O plus COOP ? mają mnie z miejsca

Opublikowano

20140722135453.jpg

Przypomnijcie mi proszę raz jeszcze, po co mi właściwie nowa konsola?

Opublikowano

Po to aby grać w gry, które co roku są wybierany tytułami roku, a nie wychodzą na platformę złodziej i gimbusów. Jeszcze nie stukną pierwszy rok PS4/Xone,a juz jest zapowiedzianych kilka gier dla których warto te sprzęty będzie kupić.

Opublikowano

Bloodborne.

Opublikowano

łał, granie w tekkena na komputerze, co jeszcze ciekawego tu zobacze?

Opublikowano

Bloodborne.

Dark Souls z pistoletami. Mogli się bardziej postarać.

Opublikowano

łał, granie na komputerze, co jeszcze ciekawego tu zobacze?

fixed

Opublikowano

zapowiedzianych kilka gier dla których warto te sprzęty będzie kupić.

Wymień te gry dla których niby warto obecnie te pudła kupować.

Opublikowano

zapowiedzianych kilka gier dla których warto te sprzęty będzie kupić.

Wymień te gry dla których niby warto obecnie te pudła kupować.

Killer instinct,Forza 5 i Horizon 2 na Bonera i Driveclub,Guilty Gear Xrd,Infamous SS na PS.nogames 4

Opublikowano

Wydaja z rocznym opoznieniem GTA V na PCty i jak nagle kozacza ''nie ma w co grac na tych waszych smiesznych pudeleczkach hehehe'' XDDD

Opublikowano

Meh,na obecną chwilę z ex'ów na konsole jedynie Bloodborne mnie kusi bo na Phantom Pain pewnie będzie trzeba troszkę poczekać. Tak więc z zakupem konsoli mi się nie śpieszy bo dla 1-2 gierek nie warto mi wywalać kasy.

No i serio jakiś pocięty na DLC Killer Instinct miałby mnie przekonać do kupna konsoli?

:teehee:

Opublikowano

Bijatyka w odcinkach. Tego jeszcze nie grali xD

Opublikowano

Jak czytałem jak raven się jara Rogue Legacy to myślałem, że to faktycznie jakiś killer na pcty, ale nie chciało mi się obczajać. Teraz patrzę, a ta gra ma premierę za tydzień na ps storze. I wygląda jak kupa. Biedny raven, nie dość, że broni gier z 20 pixelami to jeszcze mu zabierają exy :/

Opublikowano

Bloodborne.

Tó (pipi) tnące w 20fpsach ??? Dziekuje, postoje. 

Wydaja z rocznym opoznieniem GTA V na PCty i jak nagle kozacza ''nie ma w co grac na tych waszych smiesznych pudeleczkach hehehe'' XDDD

Oho, ból dupy Xbotów i Sonyczarnuchów widze bo ich magnetowidy straciły ostatni tytuł warty uwagi. 

Edytowane przez Canaris

Opublikowano

Właśnie odpaliłem PS4 z ciekawości jakie nowe indyki wylądowały na store z 10 razy większą ceną niż na PC. Oczywiście przywitał mnie update konsoli.

Opublikowano

Właśnie odpaliłem PS4 z ciekawości jakie nowe indyki wylądowały na store z 10 razy większą ceną niż na PC. Oczywiście przywitał mnie update konsoli.

Kłamiesz. Przecież tylko "wkładasz płytę i grasz"
Opublikowano

Takie coś było dwie generacje temu. Piękne czasy, które już nie wrócą :(

Opublikowano

Patch notes:

"Poprawiono stabilność oprogramowania systemowego podczas korzystania z niektórych funkcji."

To są te słynne bezawaryjne konsole, co to wymagają co tydzień update'u pod kątem stabilności? Ostatni raz gra na PC zawiesiła mi się na Win98. Na PS4/PS3 - nie jestem w stanie zliczyć.

Opublikowano

Piękne czasy, z pominięciem horrendalnych loadingów... Jak w PS2 zamontowałem dysk twardy, to nie mogłem już patrzeć na gry wczytywane z płyt.

Na PS4 to szkoda by mi było cokolwiek zgrywać. Nic ciekawego do grania, same pifpafy, samochodziki i multiplatformy.

Edytowane przez Suavek

Opublikowano

piec generacji temu.

Ds, 3ds, wii, wiiu wkladasz gre i jazda

Opublikowano

Oczywiscie najwieksza beczunia jest z #sonyslave. Za kazdym razem jak jakas gra wychodzi na Xboxa i PC to krzyczal z calych sil ''TO NIE EX, OGRAM SOBIE NA LAPTOPIE TYLKO DOKUPIE RAM, HAHA, BEKA Z XBOXA'' ale jak juz jakis blacharz sie odezwie to nagle 'HAHA BIEDNE CEBULAKI W CO WY GRACIE, JAKIES GRY Z BUNDLA ZA DOLARA, ZGARBIENI NA TABORETACH PRZY 19 CALACH NIE TO CO BARON GAMINGU Z CZERWONYM WINEM I DROGIM CYGAREM''. A jak wychodzi gra jak Original Sin to klapki uciekaja w poplochu przed natlokiem roznych tabelek i statystyk aby nie przegrzaly im sie zwoje mozgowe.

Beczunia z klapkow zawsze, na zawsze!

Opublikowano

Czyli co, blaszki spodziewają się, że elitarni gracze typu Mainman, Anakin, Taikare czy Knee kiedykolwiek odpalą Tekkena 7 na PC, a na evo 2015 grzałki będą turniejowymi platformami?

L

O

L

Sorry, pc do bijatyk nadaje się jak łyżka do orania pola.

Opublikowano

zazdroszczę klapersom odświeżonego abe'a :(. ale na szczęście nie na długo :).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.