Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Pierwsze mody już grane. Można ustawić sobie postać jaką tylko się chce, wyłączyć HUD (cudo), dopasować zegar w grze do zegara w windowsie, ustawiać skoki na 10m, włączyć śnieg i tak dalej. A to dopiero pierwsze podrygi modów do piątki.

K0EsGBl.jpg

No ale przecież się miało nie dać :cool::lapka:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

cos niewyrazne te widoczki, jest mod na rutinoscorbin?

Opublikowano

Jasne :cool:

T35E97d.jpg

Opublikowano

a na ps4 jedynym modem jest wylaczenie autoaima :yao:

Opublikowano

Jasne :cool:

T35E97d.jpg

Piekne :fsg:

Cow simulator? xD

A mozna robic tak:

ZfPcaUy.gif

?

Opublikowano

przepraszam bardzo, czy wiadomo juz ile kwintali wazy Lem?

Opublikowano

czezky, zarzuć screeny ze swojego kalkulatora.

Opublikowano

No musze przyznac ze calkiem spoko. Jest tylko jeden problem, PC nie jest platforma do *grania w multiplatformy :yao:

*chyba ze jestes graphic whore

Opublikowano

No musze przyznac ze calkiem spoko. Jest tylko jeden problem, PC nie jest platforma do *grania w multiplatformy :yao:

*chyba ze jestes graphic whore

Podaj jeden logiczny argument i kasuje konto.

Jak dla mnie grac w multiplatformy na konsolach, to trzeba miec kuku na muniu.

1. Gorsza grafa

2. platny online

3. zero modow

4. gorsze sterowanie

5. dluzsze loadingi

6. gry drozsze minimum dwukrotnie

7. mendrek, lem, easye

Opublikowano

Dlaczego nikt nie wspomina o najwazniejszym - FPS'ach i plynnosci rozgrywki? Na mocnych sprzetach mozna cisnac nawet w 120-144 fpsach i jest plynniutko, a Ci tu z grafika wyskakuja.  :Coolface:

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Myslalem ze wiecej zlapie, no ale dobre i to.

Swoja droga troche smiesznie sie to czyta Dejw, piszesz:

Jak dla mnie grac w multiplatformy na konsolach, to trzeba miec kuku na muniu.

A na piecu grasz od miesiaca chyba :yao:

Chorągiewka jest w Tobie wyjatkowo silna tym razem :obama:

Opublikowano

chłopak przeżywa młodzieńczy bunt i eksperymentuje. najlepsze i jedyne to, czym aktualnie się jara a reszta (pipi). który to już raz? co następne dejw, miękkie narkotyki, bi curious, vege?

Opublikowano

Dave'a szanowałem dopóki nie okazało się, że jest strasznym hipokrytą. Zresztą, wszystkie te jego jaranka to Nintendo w zeszłym roku, to PC w obecnym to tania zagrywka pod publiczkę. Szkoda, bo sądziłem że jest inaczej.

Opublikowano

Dlaczego nikt nie wspomina o najwazniejszym - FPS'ach i plynnosci rozgrywki? Na mocnych sprzetach mozna cisnac nawet w 120-144 fpsach i jest plynniutko, a Ci tu z grafika wyskakuja.  :Coolface:

chcialbym poznac kogos kto odroznia 60fps od 120fps i 120 fps od 144fps

Opublikowano

Opublikowano

Jak masz monitor 144Hz to różnicę wyłapiesz momentalnie. Jak masz 120 klatek na 60Hz to tego rzeczywiście nie widać. 

Z kolei przepaść jest między 60, a 30.

Opublikowano

Prawie cały twój post to wyssane z palca brednie. Jedynie trawa, a właściwie jej zasięg rysowania robi wrażenie, ale blacho-boty powinny zrozumieć różnicę między więcej za więcej i więcej za mniej.

(pipi) w życiu widziałeś, ale jak zwykle masz najwięcej do powiedzenia. 

Na Tobie wrażenie robi co najwyżej The Order, bo jest eksem na PS4. Pewno grafika z inFamous jest najlepsza na świecie, a gry tak pięknej jak DriveClub to żaden blacharz czy bot nigdy nie zobaczą. Bo to potęga PS4, wszystko dzięki niej.

Dzięki tej potędze PS4 dostrzegasz rzeczy których nie ma, a nie mając ani PS4 ani dobrego PC ani Xone Twoja opinia jest równie wiarygodna co Mendrka.

Nie mam pojęcia o czym ty bełkoczesz, ale fakty są takie, że cały twój post to ściema. Bajki opowiadaj kolegom z piaskownicy, bo w internecie w momencie ktoś cię zweryfikuje :reggie:

Edytowane przez Lem

Opublikowano

Nie mam pojęcia o czym ty bełkoczesz, ale fakty są takie, że cały twój post to ściema. Bajki opowiadaj kolegom z piaskownicy, bo w internecie w momencie ktoś cię zweryfikuje :reggie:

No tak, przecież GTA V nie działa w 60 klatkach, a ludzkie oko nie widzi nic ponad 24 fpsy, więc to zwyczajny marketingowy bełkot. 

Wyjdź.

edit: mea culpa, post-fx jest taki sam na PC i konsolach (odpowiada ustawieniom ultra). 

Edytowane przez Maciomaniak

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.