Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

wiesz tlou tez na polygonie ma 7,5 i goty

nie dziwne ze dc jak ma 7,5 to dla klapow 9,5/10

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

polygon ocenił Sunset Overdrive tak samo wysoko jak Bloodborne, obie gry równie dobre, zupełnie jak już ustaliliśmy w tym temacie

Opublikowano

A ile Horiozn 2 dostal przy drugiej recenzji razem ze wszystkimi dodatkowymi samochodami, Storm Island i darmowym dodatkiem FF?

Opublikowano

Trzeba nie mieć za grosz honoru i godności człowieka, żeby tu linki do poly-750 patoli od m$-gonu wklejać. TFU! Bardziej szanuję nawet PPE.

Opublikowano

gdyby nie te 750 patoli to pewnie fh2 by miala zamiast 7/10 jakies 3/10

dobrze ze jednak ms ma tę kasę na recki

Edytowane przez kermit

Opublikowano

Za grosz honoru to trzeba nie miec jak sie czlowiek wstydzi swojego konta na ktorym sie gra :lapka:

Bardziej szanuje pedofili, bo sie przynajmniej nie wstyda kim sa.

Opublikowano

Gimby nie pamiętają afery Obsolete i czym się kończy podawanie danych na forum PE.

Hint: utratą pracy.

Opublikowano

podał psn id i stracił prace

a mógł zginąć 

Opublikowano

tym bardziej nick lemonki w psn znamy, tu chodzi tylko, ze pucharki ustawil na prywatne i nie widzimy jak gra cale dni w hannah montane

Opublikowano

w niedziele, jutro jest od 14 pc master race party, nikt nie pogra.

Opublikowano

Z uwagi na urlop w Polsce nie moge mieszać z błotem blacharzy i botów, w sumie to juz jedno i to samo.

Nic mi nie umyka i polewkę mam równa z typów co grają w 90fpsach na monitorach 60hz, czy z Jaczesa ktory odkrył jedyny true Gaming grajac w gry z iPada, tyle ze z iPadem mozna usiąść wygodnie no a z master race to taboret i deska z castoramy.

Ciekawe kiedy odkryją deskę do prasowania i beda pisac ze wygoda użytkowania PC przekracza wszelkie granice wygody.

Mimo ze obiecałem iż Lemonce na kolana wchodzić nie bede to i tak miło sie czyta gdy rozjeżdża Maciomaniaka ktory myślał ze znow ma racje, podobnie myślał zachwycając sie Infamousem czy Knackiem-X6.

Na deser beka z wymagań Batmana i znow je.banko blacharzy po karta grafiki za 1 PS4 z dwoma padami i 3 grami generacji nie jest juz wystarczająca i trzeba kupic ta co jest warta 2 PS4ki.

Pozdrawiam serdecznie ze słonecznej Polski.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Jedyne co masz z błotem wspólnego to fakt, że do dzisiaj się z niego nie wygrzebałeś po tym jak z każdej strony byłeś niszczony argumentami.

Opublikowano

Jedyne co masz z błotem wspólnego to fakt, że do dzisiaj się z niego nie wygrzebałeś po tym jak z każdej strony byłeś niszczony argumentami.

I znow chemia, przestańcie brać to świństwo, tracicie kontakt z rzeczywistością.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Z uwagi na urlop w Polsce nie moge mieszać z błotem siebie

fix'd :potter:

myślałem, że expert dostał urlop od forum 

Opublikowano

Z uwagi na urlop w Polsce nie moge mieszać z błotem siebie

fix'd :potter:

myślałem, że expert dostał urlop od forum

Chciałbys, ja z tych prawilnych.
Opublikowano

expert kozaczy, ten moment gdy przywozi ojrosy z dublina do swojej twierdzy w polsce b to ten czas gdy wyciągając zdjęcie zmywaka z portfela mowi pod nosem

"it was worth it"

Opublikowano

Zawsze i wszędzie Expter mieszany z błotem będzie, zawsze i wszędzie Expert mieszany z błotem będzie!

Opublikowano

To Mazzeo dostał urlop.

Opublikowano

Widzę, że zapomniałeś o czymś Expert. :ogor:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Z uwagi na urlop w Polsce

Pozdrawiam serdecznie ze słonecznej Polski.

to uczucie kiedy jesteś zwycięzcą i codziennie możesz pozdrawiać z miejsca, do którego baroni zarabiający w zagranicznej walucie i pijący coca-colę jeżdżą na urlop

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.