Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Lekarz od przeszczepu glowy bedzie pozywal Kojime o rozpoczecie na podstawie jego osoby viral marketingu bez zgody. xD

Juz nie wiem komu wierzyc.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano
Gdzie jest kuźwa Microsoft?!

Polski oddzial czeka az xboxa zlamia zeby mieli jakiekolwiek szanse :kaz:

Opublikowano

Jak tak dalej pojdzie to platne multi <chark, tfu> na steamie pozostanie tylko kwestia czasu.

Opublikowano

Wyznawcy Gabena mają go za boga to sobie na wszystko może pozwalać a oni i tak będą się dalej wypinać.

Opublikowano

na PC jest sporo gier, w których serwerem może być komputer dowolnego gracza posiadającego zewnętrzne IP. Te gry gwarantują dożywotni darmowy online

Opublikowano

Do każdego xbona, paczka 10 verbatimów w gratisie

To by mogło pomóc ;)

Gdzie Microsoft ma jakiegoś swojego przedstawiciela? Dlaczego nie jeżdżą po polskich studiach? Dlaczego nie angażują się tak w reklamę? Dlaczego nie robią pokazów z Kinectem na żywo (skoro tak go wspierają)? Dlaczego odstawiają w Polsce taką manianę? Ta konsola tutaj i tak nikogo nie obchodzi, a odnoszę wrażenie, że choćby tą akcją z Wiedźminem polski oddział Sony zachęci znowu tysiące osób do zakupu PS4, a Microsoft zachęci do... 

Do tego, by w CW było na ten sprzęt jeszcze więcej hejtów :/

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

no nie wiem macio myslalem ze ty jestes mozgiem operacji ;)

Opublikowano

macio i jego wielka incjatywa xone w warszawie - forum nie zapomina

Opublikowano

Pamietam jak mi obiecywal udzial w podcascie, nawet byla juz nazwa.

"Haven hot, Macio not"

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

macio i jego wielka incjatywa xone w warszawie - forum nie zapomina

Trochę tych szczegółów było ustalonych, ale padło to wszystko na innej płaszczyźnie :P

Opublikowano

Jak się okazało, że wszystkie ustalenia były poczynione z odbiciem w lustrze? ;)

Opublikowano

Macio ma jeszcze xboxa czy zrobił prawilny powrót do plejstacji ?

Opublikowano

Lekarz od przeszczepu glowy bedzie pozywal Kojime o rozpoczecie na podstawie jego osoby viral marketingu bez zgody. xD

Juz nie wiem komu wierzyc.

A pieniądze z odszkodowania zamierza przeznaczyć na... dalszy rozwój badań nad transplantacjami głów. xD 

- Canavero wygłosił wykład na Cyprze, gdzie najprawdopodobniej znajduje się szpital ze zwiastuna gry;

- wykład odbył się w ramach konferencji TED Limassol - anagramem tej nazwy jest "Solid Metals";
- tak prezentuje się logo konferencji - oprócz hasła "Wszystko, co wiesz, jest nieprawdziwe", w oczy rzuca się czarno-czerwona kolorystyka, kojarzona z materiałami promocyjnymi Metal Gear Solid V;
z17782098Q,Logo-konferencji.jpg
- partnerem konferencji był cypryjski oddział Wargamingu, innej firmy z branży gier;
- Canavero jest autorem pracy "Gemini", którą opublikował dwa dni po ogłoszeniu prac nad Metal Gear Solid V; Gemini to także przeciwnicy z Metal Gear Solid, posiadający cybernetyczne głowy;

Fani ma forach gierkowych wynajdywali takie poszlaki, a światowe media opisały ten news for serious. :kaz:

Opublikowano

Jak się okazało, że wszystkie ustalenia były poczynione z odbiciem w lustrze? ;)

Nie były ;)

Macio ma jeszcze xboxa czy zrobił prawilny powrót do plejstacji ?

Nie zrobię powrotu do plejstacji.

Opublikowano

Do każdego xbona, paczka 10 verbatimów w gratisie

Dlaczego nie angażują się tak w reklamę? 

No przecież to robią, zobacz wzięli gameplay z PC w 1080/60 (tak jest, możesz włączyć 1080/60 na youtube) i dowalili xbox logo

:reggie:

Opublikowano

Kubson, ani to ani to ;D

no to troche beka ;d 

Macio nie mow ze sprzedales ixa tylko dlatego ze jakas gierka byla w 900p xD i nie dales rady grac hehe

Opublikowano

no to troche beka ;d 

Macio nie mow ze sprzedales ixa tylko dlatego ze jakas gierka byla w 900p xD i nie dales rady grac hehe

Tylko 4K i 120fps ;)

Opublikowano

zdecydowanie wole gameplay ;)

Opublikowano

Na PC jest go całe mnóstwo ;) Gameplay jest na kazdej platformie, reszta to kwestia preferencji.

Edytowane przez Velius

Opublikowano

No jasne ze tak, bardziej chodzi o to ze meczy mnie to wasze przepychanie sie odnośnie technikaliów

Serio, ale w (pipi)e mam czy gra ma 4xaa, w ilu wyświetlanych jest p czy inne ch,ujowo-technologiczne sformułowania

Jedyne co dla mnie jest ważne żeby gra chodziła płynnie

Aha xboxa wybrałem ze względu na bardziej odpowiadające mi exy to tak a propo zlotu klapow, próbujących wmówić jaki ten xbox jest ch,jowy

Opublikowano

Kubson, szlachta nie czepia sie czyjegoś gustu, ludzie poważni, często z rodzina, świadomi i odpowiedzialni nie dyskutują o gustach, jesli wolisz exy na XOne to spoko, beka to tutaj jest z botów ktore pisza o super exach a zaraz bedzie wygrane wiecej godzin w wiedźmina i batmana niz we wszystkie exy razem wzięte.

Ja mam godzin wygranych najwiecej w exy Sony.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.