Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Konsolowiec zawsze stawia na gameplay

a tymczasem w tym temacie 3,5k stron toczenia beki z Xbox One jak to ma gierki w 900p a na plejstejszon jest 1080p, 100 stron gifów z gier w które klapy nawet nie grają, no i ostatnie 50 stron masakrowania konsolowego chłopstwa przez pc mustard race
Sorry,ale jest różnica oglądać 900p na 55 calach a 1080p na 55 calach, ale co Ty ku.rwa mozesz wiedziec grajac na 26calach z 4 metrów.

nie wiem, my tutaj w Poland nie mamy takich dużych telewizorów, ale mają odświeżanie 60Hz i przynajmiej wiem co to znaczy grać w GTA V w 60fps :lapka:
Ba, gracie nawet w 90fps na 60hz monitorach

Czezky jarajacy sie unrealem chodzącym w 120fps na tv z przed paru lat to dopiero mistrz.

Edytowane przez eX4cT_PL

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

i tak najlepszy był typek, co widział 60fpsow na filmiku z YouTube, zanim to w ogóle było możliwe .

Opublikowano

był też chyba taki, co model jazdy oceniał też po nagraniu na YT

ale największy mistrz to ten, który miał najwięcej do powiedzenia nt. problemów z GTA V na PC nigdy w życiu tej wersji na oczy nie widząc

Opublikowano

Jesli ktos akurat nie bedzie sie plazowal korzystajac z pieknej pogody, to zapraszam na stream z forumowego zlociku (kupilem tez kamerke) :]

Bedziemy grac w gry na 4 i 8 osob z roznych konsol i kompa :]

Nie liczac turnieju w divekick (1 vs. 1) :]

Mysle tez nad pelnym (polowa po 45 minut) meczem w kultowe pro evo 6 na ps2, 4 vs. 4 :]

kanal: www.twitch.tv/daveczezky 

dam znac jak bedziemy startowac 

pozdrowki!

Opublikowano

nie, największy mistrz to byl jak na e3 widział znaczek trójkąt z playstation w Wiedzminie 3 i podniecony myślał, że na konferencji microsoftu pokazują wersje z playstation, ale to była tylko magia z Witchera :lol:

Opublikowano

Ja myślę, że najlepszy był ten, co widział na gifie 60 fpsów.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

już pajgi pisał, a motyw z podtytulem tej edycji cw? 2+0+1+5 - "nie rozumiem"

:teehee: expert jesteś legendą!

Opublikowano

kazda nastepna zmiana nicku za wyjatkiem pierwszych dwoch powinna byc platna lub konczyc sie miesiecznym banem na CW

Opublikowano

Nie no, społeczność na Xbox LIVE za każdym razem mnie rozbraja pozytywnie :).

2n4Tm9W.jpg

Wpisałem kod i SHOVEL KNIGHT będzie grany. Bardzo miły początek dnia.

Opublikowano

oj zaraz sie szpagaty posypią 

Opublikowano

Za co ? Chyba nie za lemusa :dynia:

Opublikowano

Prawda moje robaczki jest taka ze ja wiedząc ze cos pomieszałem to przynajmniej do tego sie przyznałem, przy gifie 60fps dalej uwazam ze był to mój najlepszy troling skoro wielu zapadło to tak mocno w pamięci :banderas:

Ocena modelu jazdy po filmiku rownie trafna :banderas:

GTA V ma najbardziej arcadowy model jazdy w historii GTA i wiecie co w tym wszystkim jest bekowe?

Ze blacharze musza grać w ten ch.ujowy model jazdy na klawiaturze :dynia: wasz nowy blacharz Maciomaniak przecież pisze ze mysz + klawa to dealbreaker, pozwolę wstawić sobie znow :dynia:

Ja moge to porównać co najwyżej do sytuacji w której by inwalida mogl wsiąść na wózek inwalidzki w którym czuje sie komfortowo(czyli strzelanie na myszce) musi najpierw wejść po niego po schodach (jazda samochodem na klawiaturze)

Podsumujmy

Beka z blacharzy

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

raksonowi od paru miesiecy tak pieknie siada psycha

Opublikowano

Tobie juz dawno pękła i stałeś sie większym pośmiewiskiem niz swego czasu expert

Opublikowano

Zaraz bedzie placz, ze halo nikogo, ale co innego mozna mowic, jak zaden eks z ps3 nawet nie otarl sie o sprzedaz halo 3 i reach :kaz:

Opublikowano

Na pececie pogrywam na padzie od xone, musiałem dokupić play&charge'a. Teraz tylko czekac na wiedzmina bo nie tkne tego sredniaka na plejstejszon w 900p i 15 fpsach na medium. Beka ze szrota.

Opublikowano

Chętnie zobaczę posta gdzie sie przyznajesz ze (pipi)a wiesz o GTA V na PC, exp3rt.

Aha, i uwaga, game seller: na PC tez sie da grać na padzie. Mind=blown, wiem.

Weź skończ już pisać, OK?

Opublikowano

Aha, i uwaga, game seller: na PC tez sie da grać na padzie. Mind=blown, wiem.

dealbreaker* :reggie:

Opublikowano

microsoft_xbox_360_wireless_controller_f

For Windows?! jak to tak?!

naprawde exp3rt, wiem ze ludzie tutaj lubia trollowac ale ty to ciezka sprawa

Opublikowano

agumenty za xone na tu i teraz wg raksona: zepsuty remaster, dobry horizon, sredni sunset, wyprana z zawartosci forza, milion zapowiedzi, RYSE, tv i skype

Opublikowano

W takim razie na ch.uj tu siedzisz raven, nie masz ani XOne ani PS4, guwno wiesz.

Mind blown to stwierdzenie Maciomaniaka ze klawa i mysz > pad w GTA V wiec nie przypisuj tu żadnych zdań z du.py szerokiej od Gabena falusa.

Opublikowano

@Ficek

Sam jesteś średni.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

microsoft_xbox_360_wireless_controller_f

For Windows?! jak to tak?!

naprawde exp3rt, wiem ze ludzie tutaj lubia trollowac ale ty to ciezka sprawa

Wow, powaga?

Do bijatyk w szczególności wytykanego przez was Mortala wybrałbym pada od PS4 a nie to guwno w którym krzyżak moze służyć co najwyżej do wyciagnięcia telefonu w GTA V

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

driveclub 71/100 goty wyscigi, sunset 83/100 - średnia gra xd ale zaraz fajuś napisze, że SPECJALNIE TO NAPISAŁ ŻEBY BOTY ŁYKNĘŁY 

Opublikowano

Lepsze średnie Sunset Overdrive, które bot przejdzie, niż GOTY Bloodborne, w które klapek nie zagra ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.