Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

agumenty za xone na tu i teraz wg raksona: zepsuty remaster, dobry horizon, sredni sunset, wyprana z zawartosci forza, milion zapowiedzi, RYSE, tv i skype

agumenty za xone na tu i teraz wg raksona: zepsuty remaster, dobry horizon, sredni sunset, wyprana z zawartosci forza, milion zapowiedzi, RYSE, tv i skype

Serio zdejmij klapy, bo czytanie ze zrozumieniem mega szwankuje xD + wypowiadasz sie o grach których na oczy nie widziałeś

ficek i lemus = timon i pumba

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Lepsze średnie Sunset Overdrive, które bot przejdzie, niż GOTY Bloodborne, w które klapek nie zagra ;)

Dobrze ze wymieniłeś SO bo był za free przez weekend.

Ori juz nie wymienisz bo Twoj naczelny nawet tego nie ukończył, moze teraz na urlopie bedzie mial okazje to zrobic.

Opublikowano

Trzeba napisac petycje o deszcz do insomniac, wtedy zamiast 83 bedzie 108.

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Expert, ale wiesz, że możesz podłączyć każdą klawiature, pada i kierownice czy arcade sticka do pc i na nim grać i nie musisz dokupywać dedykowanej kierownicy pod konsole za cene samej konsoli? I w twoich bardzo oczekiwanych CARSACH mógłbyś sobie zalockować na 60fpsów grę a nie jak na PS4 spadki do 30-40 w deszczu :lol: no ale ty ponoć masz inne ps4, które ma stałe klatki :teehee: 

Tak bardzo stałe klatki, że wczoraj grając w bloodborne gra odje.bała mi taki slideshow (grałem solo) jakiego jeszcze nie widziałem od 10 lat a jednymy wyjsciem było menu główne. 

Opublikowano

microsoft_xbox_360_wireless_controller_f

For Windows?! jak to tak?!

naprawde exp3rt, wiem ze ludzie tutaj lubia trollowac ale ty to ciezka sprawa

Wow, powaga?

Do bijatyk w szczególności wytykanego przez was Mortala wybrałbym pada od PS4 a nie to guwno w którym krzyżak moze służyć co najwyżej do wyciagnięcia telefonu w GTA V

TO SE PODŁĄCZ PADA OD PS4

Albo od ps3, albo pro controller, albo wiimote'a. Chcesz to sobie podłącz perksuję od rockbanda i na niej wystukuj super czasy w wyścigach.

No nie mogę, niech on już zmieni się z Prawie jak Mendrek w Mendrek. Nadszedł ten czas.

Opublikowano

Wiem to bulduper, ja odnosiłem sie tylko i wyłącznie do wypowiedzi Maciomaniaka.

Wiem przecież ze PC wygrywa osprzętem ze wszystkim.

Opublikowano

So to jedna z lepszych gier jakie ostatnio wyszły, no ale skąd Klapouchy maja o tym wiedzieć.

Od tamtej pory na weekend mieliśmy już do spróbowania DA:I i NBA 2K15, ale oczywiście ich zdaniem każdy bot przycebulił So w dwa dni.

Opublikowano

Wiem to bulduper, ja odnosiłem sie tylko i wyłącznie do wypowiedzi Maciomaniaka.

nie no twoim tokiem rozumowania

nie mieć wyboru> mieć wybór

Opublikowano

oj zaraz sie szpagaty posypią 

Za co ? Chyba nie za lemusa :dynia:

:dafuq:

Opublikowano

So to jedna z lepszych gier jakie ostatnio wyszły, no ale skąd Klapouchy maja o tym wiedzieć.

Od tamtej pory na weekend mieliśmy już do spróbowania DA:I i NBA 2K15, ale oczywiście ich zdaniem każdy bot przycebulił So w dwa dni.

Naczelne boty same pisały, że ograły za darmo albo trzymają w backlogu.

Pięknie się kupson popłakał. Halo, Halo, Forza, Ryse, Skype, TV :dynia: :dynia: :dynia:

Opublikowano

Mam wybór, PC ma kazdy a PS4 nie
Opublikowano

I dlatego kupiłeś ps4 zamiast zainwestować w gloryfikowany przez ciebie pc

Opublikowano

Ficek trajhardzie, na ps4 jest BB?

Opublikowano

Kiedy po ostatnich postach mroka myslalem, ze nie ma gorszego forumingu to wbija lemur i pokazuje, ze jednak jest.

Najlepszy eks klapkow - najgorszy uzytkownik forum, na dodatek z gejonly

Opublikowano

chyba czas na petycję o to, by exp3rt przestał pisać

Jesli Ty ja będziesz pisał to zaraz po usunięciu piratów.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

chyba czas na petycję o to, by exp3rt przestał pisać

Jesli Ty ja będziesz pisał to zaraz po usunięciu piratów.

xD

Opublikowano

Cóż expert zatracił możliwość posługiwania się językiem ojczystym, typowy emigrant. 

Opublikowano

Synek oddaj tacie klawiaturę!

Opublikowano

i tak najlepszy był typek, co widział 60fpsow na filmiku z YouTube, zanim to w ogóle było możliwe .

Zabawne że się jednemu to wypomina, a że raven wcześniej widział to samo to już wszyscy zapomnieli. Jeszcze go bociarnia plusowała, bo nie wiedziała że na YT nie zobaczysz ponad 30 fps. xD

Edytowane przez Observer

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.