Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

co

Widze ze logiczne myślenie to tylko w genach bo ze szkoły juz tego nie wyniesie.

Tak wiec:

Jesli Ty będziesz pisał petycje o to bym przestał pisac na tym forum to ja jestem za ale zaraz po tym jak z forum skasują wszystkich Tych ktorzy chwala sie graniem w piraty przed premiera.

i tak najlepszy był typek, co widział 60fpsow na filmiku z YouTube, zanim to w ogóle było możliwe .

Zabawne że się jednemu to wypomina, a że raven wcześniej widział to samo to już wszyscy zapomnieli. Jeszcze go bociarnia plusowała, bo nie wiedziała że na YT nie zobaczysz ponad 30 fps. xD

Podwójne standardy zobowiązują.
  • Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

co

Widze ze logiczne myślenie to tylko w genach bo ze szkoły juz tego nie wyniesie.

Tak wiec:

Jesli Ty będziesz pisał petycje o to bym przestał pisac na tym forum to ja jestem za ale zaraz po tym jak z forum skasują wszystkich Tych ktorzy chwala sie graniem w piraty przed premiera.

i tak najlepszy był typek, co widział 60fpsow na filmiku z YouTube, zanim to w ogóle było możliwe .

Zabawne że się jednemu to wypomina, a że raven wcześniej widział to samo to już wszyscy zapomnieli. Jeszcze go bociarnia plusowała, bo nie wiedziała że na YT nie zobaczysz ponad 30 fps. xD

Podwójne standardy zobowiązują.

Biorąc pod uwagę, że raven wydał na GTAV ponad 500zł, nakręcił hajp u konsumentów przed premierą gry nie powiedziałbym, że miał negatywny wkład w sytuację finansową R*. 

Opublikowano

Widzisz tylko pozytywne tego strony, a co z tymi ktorzy zobaczyli ze raven gra w pirata tyle dni przed premiera to polecieli szybko ściągać swoje kopie lub nawet pojechali do Janusza konsole szybko przerobić zeby mogli pograć przed premiera i mieć szpan na dzielni czy wsród gimbow.

Popatrz na tematy poświęcone grom na tym forum, tu sa ludzie obszczani po uszy bo jakis tytuł dostali na zamknięcie sklepu przed dzień premiery, co dopiero mesjasz generacji.

Opublikowano

W takim razie na ch.uj tu siedzisz raven, nie masz ani XOne ani PS4, guwno wiesz.

Mind blown to stwierdzenie Maciomaniaka ze klawa i mysz > pad w GTA V wiec nie przypisuj tu żadnych zdań z du.py szerokiej od Gabena falusa.

Ale co ty pier.dolisz Expert, mówiłem że klawa i mysz sprawdzają się w perspektywie pierwszoosobowej dużo lepiej od pada, nic nie pisałem, że lepiej się na niej jeździ. 

Ogarnij to i zdejmij klapki z oczu.

Opublikowano

Żartujesz sobie chyba,przed premiera Max Payne3 pokladalem duże nadzieje ze to nie bedzie kolejny szrot tak jak większość exclusive'ów na PS3 tego czasu ale jednak się myliłem to było takie guwno tak jak teraz większość gierek na plejstejszon.

Jakby mieli robić remastera to tylko

2 PIERWSZE CZESCI.

gn2_1024x768.jpg

936full-max-payne-cover.jpg

Opublikowano

Nie.

Poza tym jesteś jedyny który zgarnął tyle minusów w growych zakupach. Gratuluję zwycięstwa.

Opublikowano

Poza tym jesteś jedyny który zgarnął tyle minusów w growych zakupach. Gratuluję zwycięstwa.

Na ból pupy nie ma lekarstwa.

Opublikowano

Zaraz bedzie placz, ze halo nikogo, ale co innego mozna mowic, jak zaden eks z ps3 nawet nie otarl sie o sprzedaz halo 3 i reach :kaz:

Gran turismo?
Opublikowano

Zaraz bedzie placz, ze halo nikogo, ale co innego mozna mowic, jak zaden eks z ps3 nawet nie otarl sie o sprzedaz halo 3 i reach :kaz:

Gran turismo?

Jesli 1,5mln roznicy to dla Ciebie otarcie :reggie:

Opublikowano

Nie.

Poza tym odezwal się ten który nie potrafi ukończyć Resident Evil i pewnie przy każdym bossie w Bloodborne musi luknac na jutuba w jaki sposób go zabić. Beka z casuali

Opublikowano

Gran turismo?
Jesli 1,5mln roznicy to dla Ciebie otarcie :reggie:
Rozumiem, że patrzysz na vgchartz, gdzie reach o którym wspominasz sprzedał się gorzej od Gran turismo...
Opublikowano

Zadne vgchartz, przy kazdym sprzedanym egzemplarzu halo dostawalem telefon od msu i zaznaczalem kreske paznokciem na scianie, wiec moge rzetelnie stwierdzic, ze sie mylisz.

Opublikowano

Zadne vgchartz, przy kazdym sprzedanym egzemplarzu halo dostawalem telefon od msu i zaznaczalem kreske paznokciem na scianie, wiec moge rzetelnie stwierdzic, ze sie mylisz.

Wierze Ci 5DaNxzn.png

(witamy clarksona w ekipie emotek)

Opublikowano

Nie.

Poza tym odezwal się ten który nie potrafi ukończyć Resident Evil i pewnie przy każdym bossie w Bloodborne musi luknac na jutuba w jaki sposób go zabić. Beka z casuali

No też nie.

Giereczki to poważny biznes, ja wiem o tym. Tylko, że nie mam 14 lat jak ty i często mam ciekawsze zajęcia niż siedzenie nad poważnym biznesem Januszy, którzy ruchają cię w dupę. Powiedzmy sobie szczerze, obecne trendy w gierkach to patologia, są perełki ale jako samo granie to już imo nie priorytet. 

Edytowane przez KoBik

Opublikowano

Proszę przedstawicieli rasy panów o komentarz odnośnie płatnych modów na steam,jak bardzo czujecie sie wytentegowani w pupe.

PS tak wiem ze opłaty nie obowiązkowe i jak na razie do Skyrima ale jednak beka z blachy

Opublikowano

Najpopularniejsze mody jak SkyUI sa juz za paywallem niestety, wiekszosc moderow nie chce dac zarobic innym za swoja prace (juz sie zdarzaly takie proby) wiec wrzucaja i przylepiaja cene, ostatnio valve = rak branzy

Opublikowano

Proszę przedstawicieli rasy panów o komentarz odnośnie płatnych modów na steam,jak bardzo czujecie sie wytentegowani w pupe.

PS tak wiem ze opłaty nie obowiązkowe i jak na razie do Skyrima ale jednak beka z blachy

Nie jestem przedstawicielem ale moge sie wypowiedziec.

Nie lubie skyrima, jedyne mody jakie uzywalem to do civilization. Nie wiem czy schodzenie rasy juz na wszystkich plaszczyznach to taka znowu "beka", wszystko predzej czy pozniej uderzy we wszystkich, nie zaleznie od platformy jak te molochy zaczna sobie na wszystko pozwalac i ruchac kazdego po kolei w tyłek.

Valve ładnie dowaliło, wyczuwam działania experta w tej kwestii, wkurzyl sie ze tyle gadania o PC w CW ostatnio i wzial sprawy w swoje rece :frog:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Oto szokująca i przerażająca prawda, jak dochodzi do kupna Xboxa One.

UWAGA! SCENY DRASTYCZNE!

http://youtu.be/8e7PVhdP8EE

I te jego agonalne krzyki: "No, no, noooo!", "How I can cancel that?" [ ' ] ... :(

Opublikowano

ja używałem tylko modów kilka razy i zawsze do gier z serii elder scrolls oraz innych rpg. Do czego do doszło ....

Opublikowano

Gdyby tutaj jeszcze te 75% zarobków szło do ekipy od moda, to inaczej bym na to patrzył :/

Opublikowano

Valve ładnie dowaliło, wyczuwam działania experta w tej kwestii, wkurzyl sie ze tyle gadania o PC w CW ostatnio i wzial sprawy w swoje rece :frog:
Nie inaczej, na przyszłość grzeczniej prosze.

Myślicie ze płatne mody przy premierze GTA to przypadek? :dynia:

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

cała prawda o blacharstwie

zabawa była fajna chociaż jednak PC maser race ma swoje wady - godzina ustawiania padów i 5 minut grania xD

Opublikowano

Kto by gral na PC jak mamy takie wspaniale konsole jak PS4 to ja nie wiem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.