Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Wystarczyło wejść na streama czezkiego i zobaczyć jak jest.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

sony jest świetne, nie grałem na vicie więcej niż chwile także bardzo czekam

jvoyhZd.jpg

Opublikowano

ja (pipi)e bieda w tym sony. Niedługo wszystkie gry z vity i ps3 będzie można ograć na ps4 za 200 zł sztuka. A gracze dają się (pipi)ać w dupke i jeszcze chwalą :)

Opublikowano

no jasne najlepiej narzekać, a moze komuś szkoda wydawać na dodatkową konsolkę dla jednej gry? A tak dla fana uncharted to super okazja :) bardzo chętnie zakupie, a i pewnie będzie w niższej cenie.

Opublikowano

:notsure:

Przeciez to jest sztuczniejsze od gustu growego mroka. Bluber cie w konia robi blant, nie daj sie.

Opublikowano

microsoft widze w formie w tym roku

Jak ktoś chce kupić DLC z Conkerem to omijać szerokim łukiem, słabe, niedopracowane sterowanie/kamera, płynność, gameplay też leży. Jedyne plusy co Conker, humor i postacie/muzyka z oryginalnego C:BFD.

o fable legends:

Na dzień dobry mega dropy animacji, mapki bardzo małe - wpadasz, tłuczesz kilku przeciwników i przechodzisz do kolejnej.
Kamera wariuje, jak cała ekipa zacznie atakować to chaos niemiłosierny.
Dużo pracy jeszcze muszą w to włożyć żeby miało to ręce i nogi

Jak dla mnie to nic ciekawego i strata czasu.

Opublikowano

Fanek bedzie zadowolony

Opublikowano

Kolejny przyklad na to jak swiadomymi konsumentami sa boty

Nikt nie nakreca sztucznego hype, nie wkleja Fable do listy exow itd

kazdy trzezwo podchodzi do produkcji i przedstawia wiarygodna bezkompromisowa opinie

Nie to co klapy, ktore fapowaly do Ordera, a pozniej bronili tego crapa "bo od Sony"

Opublikowano

nikt nie wkleja fable do listy exow albo nawet twierdzi, ze to dalej produkt aaa? jestes pewny asax? jeszcze masz chwilke by sie wycofac :P

Opublikowano

Bo Fable to jest gra AAA. A czy udana czy nie to inna kwestia.

PS. Admin co Bulozaurowi zmienia co tydzień nicka, powinien dostać bana  :sorcerer:

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

no jasne najlepiej narzekać, a moze komuś szkoda wydawać na dodatkową konsolkę dla jednej gry? A tak dla fana uncharted to super okazja :) bardzo chętnie zakupie, a i pewnie będzie w niższej cenie.

Haha :D Ja też nie mogę się doczekać! Bardzo spodobały mi się przygody Drake'a, najbardziej dwójka. (Chloe :wub: ) :);) Także już czekam aż kolejny raz wskoczę w buty Nathana i wyruszę na przygodę! :)

Opublikowano

jvoyhZd.jpg

Byla w tym jakas fabula ? Z tego co wiem to tylko jakis pif paf i bieganie korytarzem. Najlepsza czesc byla dwojeczka pozniej wypuszczali raki i korytarze wlacznie z symulatorem drabiny i palety.

"Naughty Dog" XD

Opublikowano

Halo 5, FM6, Fable, TR2 spokojnie wystarczy na ten rok. 

soul zatem juz moze spokojnie jedna pozycje skreslic z gier jakimi sie jara w tym roku

Opublikowano

Kazdy bot, ktory zywil nadzieje wzgledem Fable trollowal

Takie jest oficjalne stanowisko obozu botow, jest zbyt wiele dobrych gier aby zajmowac sie crapami F2P

Wracajac do tematu:

Jak juz bylo powiedziane wzorce zachowan klapow przypominaja sekte. Powiesz cos zlego na na GOW albo TLoU to zaraz cie zlinczuja. Czczac bezmyslnie zlotego cielca, poklepuja sie po plecach wspominajac czasy dominacji PS2 i graficzke Uncharted 2, ktora nazywaja "gameplayem"

Boty natomiast to wspolnota oswiecona, nie lubisz Halo czy Girsow? Spoko, masz prawo, graj w to co lubisz

Opublikowano

jvoyhZd.jpg

ale wiesz że to ściema co nie?

Opublikowano

Cieżko byłoby przenieść ostatnią epicką walkę na duży ekran.

Opublikowano

Cieżko byłoby przenieść ostatnią epicką walkę na duży ekran.

Przynajmniej byla tak slaba, ze ja pamietam, w pozostalych unchartedach byly tak srednie, ze ich w ogole nie kojarze.

Opublikowano

To bardzo szkoda, że to nieprawda z tym vitowym uncharted. :( Możecie mi w takim razie polecić jakąś wystrzałową gierkę na konsolę marki SONY - PLAYSTATION 4? :):D Jak na razie mam Butlefeld Hardline, Drievclub (takie wiścigi, nie wiem czy znacie :) ) i parę tych całych indyków (m. in. Child of Loight i Rssoun). To co polecacie, Panowie? :D :D :D Lubię strzelanki i sandboxy typu Asanism Creed albo Shedow of Murodr. ;)

Opublikowano

07156730.interactive.a.jpg

Opublikowano

Ale co, ze gra nie powstanie, czy ze on nie bedzie w jej tworzeniu uczestniczyl? Nie ma co jeszcze siac paniki i trzeba zachowac trzezwy umysl.

ku.rwa ja pie.rdole ale ch.ujoza :frog:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.