Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Juz nie wiem co gorsze, swiadomosc, ze lemur uprawia taki slaby trolling z 10 kolekcjonerkami na handel czy to, ze zalozyl 5 emaili zeby przycebulic tyle kompletow.

Co to za renomowana uczelnia, po ktorej trzeba cebulic handlujac gierkami na czarno?

Edytowane przez Copper

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Z za(pipi)istego roku 2015 robi nam sie kolejny (pipi)owy i odtworczy, jak nie pokaza nic na e3 to zaczne chyba mocniej inwestowac w retro :/

2015 słabym rokiem? BB, Wiedzmin, MGS, Batman, Halo, Project Cars, Mad Max, wymieniłem tylko gry, które mają już ustaloną premierę, a zapewne o czymś zapomniałem. Ten rok dla graczy jest bardzo dobry. Jeżeli ktoś narzeka, to serio niech zastanowi się nad zmianą hobby.

Miała być Zelda U, Uncharted 4, QB i coś tam jeszcze. Na konsolach wyszła w tym roku póki co jedna fajna gra także jest ku.wa słabo. Czekam na MGSa, Xeno X oraz Persone, reszta koło ch.uja lata (zagram w W3 i Batmana, ale to nadal sequele) i póki co nie zapowiada się nic świeżego na ten rok :<

Ale jest Dying Light, MKX, BB, czy Xenoblade i Ori (plus reszta wymienionych). Zresztą od kiedy brak świeżości definiuje rok jako słaby? 2010, 12, czy 14 nawet nie mają do niego startu. 

Z tym Dying Light czy MK to sobie jaja robisz nobody? Bloodborne goty wiadomo, ori indie pierd do ogrania jak będzie w cebula bundlu. 

Opublikowano

microsoft widze w formie w tym roku

Jak ktoś chce kupić DLC z Conkerem to omijać szerokim łukiem, słabe, niedopracowane sterowanie/kamera, płynność, gameplay też leży. Jedyne plusy co Conker, humor i postacie/muzyka z oryginalnego C:BFD.

o fable legends:

Na dzień dobry mega dropy animacji, mapki bardzo małe - wpadasz, tłuczesz kilku przeciwników i przechodzisz do kolejnej.

Kamera wariuje, jak cała ekipa zacznie atakować to chaos niemiłosierny.

Dużo pracy jeszcze muszą w to włożyć żeby miało to ręce i nogi

Jak dla mnie to nic ciekawego i strata czasu.

ehh sonyboty jak nie mają w co grać na ps4 od premiery to buszują w temacie nadkonsoli  :)

DLC z Conkerem nawet jak na 30zł to niezła ujoza, Spencer masz 2 lata na zapowiedź nowego pełnoprawnego Conkera bo jak nie to będę wysyłał ci foty Mendrka na @

Szkoda P.T. po ograniu dema można śmiało stwierdzić że to najlepszy ex na ps4, krótki bo krótki ale można zrobić gunwo obesrane, klimat tłusty jak Gesslerowa.

Opublikowano

@Barto-szewski

nowy MK fajna gierka, z jeszcze lepszymi ficzerami (różne style walki, interaktywne elementy aren). Po oblukaniu niecałej godzinie kampanii i paru custom walkach imo na 8+.

Dying Light nie grałem (ty zresztą również), ale większość pozytywnych opinii wskazuje na solidny tytuł, w sam raz do zabawy w co-opie.

Ja rozumiem że w tym temacie "dobra gra" zaczyna się over 200 GOTY, albo i nie, ale już nie przesadzajmy.

Opublikowano

Jakby Dying Light miało być w 5 najlepszych gierek w roku to byłby to jasny znak, że to najgorszy rok w historii gajmingu.

Opublikowano

Nie wiem skąd wpadleś na pomysł umieszczania go w Top 5 balon, ale rozumiem że The Order 1886 był bardziej wart bronienia go w dedykowanym temacie, c'nie? :kaz:

Opublikowano

Ludzie, kupcie sobie za 150zl ps2/xboxa albo za 50zl wiecej gamecube'a, dc, snesa albo budzetowego pc z 2007 roku, jesli chcecie w 2015 i 2016 grac w gry. Innej opcji nie widze.

Może niektórzy już "wyrośli" z gierek albo nie są w stanie zaakceptować tego, jak ta branża się zmienia ? Ja patrzę na listę gier na ten rok i się zastanawiam, jak tu hajs i czas na to wszystko skombinować, a wy płaczecie, że jest beznadziejnie ...

Opublikowano

No siema chłopaki, Wy dalej kręcicie noskiem na nowego Wieśka? Ja już ograłem.

FOClOjR.jpg

Świetna gierka, takie polskie red dead redemption, myślę że o ile na konsolach nie będzie super grafy, tak grać się będzie fajowo. Nie jestem fanem fantastyki, na twórczość sapkowskiego leję ciepłym moczem, ale giereczka? Wyśmienita :banderas:

Rakiem tutaj są tylko typy co pozakładali 20 kont żeby limitki na handel wciągnąć.

Opublikowano

Z tym Dying Light czy MK to sobie jaja robisz nobody? Bloodborne goty wiadomo, ori indie pierd do ogrania jak będzie w cebula bundlu. 

:dynia:

Opublikowano

Racja, jezeli ktos jest fanem CODa i polityki wydawnczej EA to swietnie odnajduje sie w nowej generacji

Mozna wrecz powiedziec, ze jest siodmym niebie

Opublikowano

No tak, lepiej już teraz założyć, że battlefront to będzie (pipi) :) Za(pipi)iste podejście do gierek.

Rozumiem, że takie gierki, jak Wiesiek3, nowy Batman, Halo 5 to też nic nie warte szmelce skoro tak narzekasz ?

Edytowane przez JJeday

Opublikowano

Nie wiem skąd wpadleś na pomysł umieszczania go w Top 5 balon, ale rozumiem że The Order 1886 był bardziej wart bronienia go w dedykowanym temacie, c'nie? :kaz:

No na bank w Orderze się mniej wynudzilem. Co ważne w jedną i drugą grę grałem. Co do piątki to ty wymieniłeś z 5 gier wartych uwagi w tym roku i był tam DI.

Dla mnie to chyba najbardziej nudna i nijaka gra w jaką grałem w tym roku (a trochę tego była na rożne dprzęty). Taki Capitan Toad to w jednym 15 min levelu ma wiecej emocji i parwntow jak tem cały DI. Gra od rzemieślników dla rzemieślników.

Opublikowano

No na bank w Orderze się mniej wynudzilem. Co ważne w jedną i drugą grę grałem. Co do piątki to ty wymieniłeś z 5 gier wartych uwagi w tym roku i był tam DI.

Dla mnie to chyba najbardziej nudna i nijaka gra w jaką grałem w tym roku (a trochę tego była na rożne dprzęty). Taki Capitan Toad to w jednym 15 min levelu ma wiecej emocji i parwntow jak tem cały DI. Gra od rzemieślników dla rzemieślników.

Toad to akurat jedna z najsłabszych gier ze stajni Nintendo jakie się ostatnio ukazały. Patent był fajny, ale jako bonus w SM3D World. Robienie z tego pełnowartościowej gry to nieporozumienie. Do zaliczenia w 5h (tak jak orderek), plus poziom trudności nikły (tak jak w orderku).

Opublikowano

No ja grałem od razu na 100% i 14 h pękło.

Może Toad to nie jest topowe dzieło niny ale schematyczny i nudny DI to nadal mech do grzybka.

Opublikowano

Juz nie wiem co gorsze, swiadomosc, ze lemur uprawia taki slaby trolling z 10 kolekcjonerkami na handel czy to, ze zalozyl 5 emaili zeby przycebulic tyle kompletow.

Co to za renomowana uczelnia, po ktorej trzeba cebulic handlujac gierkami na czarno?

Ale szare PS4 to pewnie stoi pod telewizorem, nie?

I nie 5 maili tylko 10 - jakby mi przyszło do głowy same konta sprzedawać, to z jedną grą byłoby łatwiej :cebula:

Opublikowano

Rozumiem, że takie gierki, jak Wiesiek3, nowy Batman, Halo 5 to też nic nie warte szmelce skoro tak narzekasz ?

Wiedzmin, Batman i Halo to nieliczne wyjatki. Ale zauwaz, ze tylko jedna z tych trzech gierek wpusci nieco swiezego powietrza do zatechlego pokoju bramzy growej

Halo to piata czesc tej samej gierki, mnie ten kotlet smakuje, ale rozumiem ludzi, ktorzy nie moga juz patrzec na te serie

Z Batmana to juz w ogole beka, Rocksteady nie ma odwagi aby popchnac serie do przodu wiec dostaniemy kolejna wariacje Arkham City+ batmobil

Opublikowano

Moje przypuszczenia na Top 5 2015:

1. Bloodborne

2. Interstellaria

3. Hotline Miami 2

4. Axiom Verge (No man's sky ewentualnie)

5. Hyper Metroid

Ciekaw jest jak ta lista się zmieni jak ogram te wszystkie gry. 

Opublikowano

Ja wiem o co chodzi Asax, ale narzekanie niestety nic tutaj nie da. Odkąd jestem na tym forum to zawsze leciały hejty na kierunek w jaki zmierza branża i co ? I nic, jest, jak jest. Nie zmienia to faktu, że ja osobiście nadal jestem w stanie jarać się gierkami i czerpać z nich fun i wcale to nie wygląda w moim przypadku aż tak źle, jak to opisujecie.

Opublikowano

Nie zmienia to faktu, że ja osobiście nadal jestem w stanie jarać się gierkami i czerpać z nich fun i wcale to nie wygląda w moim przypadku aż tak źle, jak to opisujecie.

Ale czy to znaczy, że my się grami nie jaramy? 

Po prostu nie jaramy się byle czym. Zobacz jaki jest hype na Wiedźmina 3. Każdy czeka, albo prawie każdy.

Wolimy grać w mniej gier, a zdecydowanie lepszych. 

Sam mam na liście w tym roku ok. 10 gier(3 to gry z tamtego roku) i spokojnie mi to styknie do końca roku(przynajmniej tak mi się wydaje ;) ). 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Niekochany, słodziak z ciebie, ale grałem juz w Dying Light. 

Opublikowano

Wymieniłem je jako przykłady pominiętych, niekoniecznie najlepszych. Niby oczywiste, ale jak już chcemy by nasza opinia uchodziła za jakiś tam wyznacznik prawdy, to prócz jarających nas gierek jednak wypadałoby wymienić także te, które w nasz gust nie trafiły, ale większości je ogrywających jak najbardziej. :lapka:

słodziak z ciebie 

wiem :buziak:

Opublikowano

Wymieniłem je jako przykłady pominiętych, niekoniecznie najlepszych. Niby oczywiste, ale jak już chcemy by nasza opinia uchodziła za jakiś tam wyznacznik prawdy, to prócz jarających nas gierek jednak wypadałoby wymienić także te, które w nasz gust nie trafiły, ale większości je ogrywających jak najbardziej. :lapka:[/size]

słodziak z ciebie

wiem :buziak:

Moim zdaniem żeby nasza opinia uchodziła za jakiś tam wyznacznik prawdy to powinno się zagrać w grę którą się chwali lub hejtuje :lapka:

Edytowane przez balon

Opublikowano

Sory balon ale nie uwierzę że bawiłeś się przy orderze  :pechowiec:  :lapka:

Opublikowano

Nie musisz. W tajemnicy ci powiem, że mam go nadal na półce ale też nie musisz w to wieżyć...

Opublikowano

Nie musisz. W tajemnicy ci powiem, że mam go nadal na półce ale też nie musisz w to wieżyć...

Wieże to mogą być zamkowe. :cool:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.