Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Oj no straszny błąd. Co gorsza nie pierwszy i nie ostatni (autokorekta ;) ).

Co do Orderka to powiem wam w jeszcze większej tajemnicy, że to że mi się podobał nie przeszkadza mi w robieniu 100% w Mario64 czy zamówieniu preordera na Wiesława.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

No i fajnie, że podoba ci się to kupsko, ale nie musisz się co chwila do tego przyznawać.

Opublikowano

Yyyyy ale to panowie pawciokratos i nobody wywołali te kupsko, a nie ja. Ja tylko pisałem że DI to nuda i drewno.

Opublikowano

Nobody dobry ziomek, nie grał, ale na forum pisali, że fajna gierka to pewno fajna gierka hehe. No niestety, ale nie.

Opublikowano

DI bardzo fajna produkcja, grałem.  :cool:

Opublikowano

Co jak co ale akurat do tego że dużo ziomeczków na tym forum ocenia giereczki, w które nie grała(ba często nawet nie ma sprzętu aby to ograć) zdążyłem się przyzwyczaić. Taki klimat tego formuka. Dlatego staram się raczej sam sprawdzać czy dana gierka mi podejdzie.

Opublikowano

Kwestia co mozna nazwac "gierka" :)

To co wkładam do konsoli i potem steruję padem i sprawia mi większą lub mniejszą radość. Ewentualnie ktoś inny wkłada to do komputera i steruje klawiaturą oraz myszką. Tak w skrócie ja to widzę.

Opublikowano

Moje przypuszczenia na Top 5 2015:

1. Bloodborne

2. Interstellaria

3. Hotline Miami 2

4. Axiom Verge (No man's sky ewentualnie)

5. Hyper Metroid

Ciekaw jest jak ta lista się zmieni jak ogram te wszystkie gry.

hotline 2 ? ja po jedynce miałem takiego hype'a, że w dniu premiery kupiłem i do dzisiaj zmęczyłem ledwo kilka poziomów. Z(pipi)ali. Raczej TOP 5 zawód roku.

Bloodborne git, ale też spodziewałem się więcej. Co nie zmienia faktu, że to najbardziej trafiajacy w moje gusta ex na PS4/XO.

balon- gram w gierki na tyle długo, że gust mam na tyle wyrobiony (dobry, czy zly, to mniejsza z tym), by móc w miarę poprawnie ocenić po filmiku z gameplayu czy dany tytuł w ogóle ma szansę mi się spodobać, mogę wręcz dosyć dokładnie sprecyzować dlaczego tak/nie. W ordera akurat zagrałem i choć ciężko mi w to uwierzyć, to było jeszcze gorzej niż się spodziewałem. Nie zmienia to tego, że nie pamiętam kiedy gra, która wydawała mi się słaba przed zagraniem, po okazywała się jednak dobra. Czasami przychodzi przyjemne rozczarowanie, kiedy dobre okazuje się świetne, ale jak to mówią z "gówna bata nie ukręcisz".

Opublikowano

Nie ma to jak 2 letnia gierka na PC

w0kjO9h.jpg

00mzODc.jpg

sGX3TEz.jpg

oMheLGa.jpg

HWTpR1n.jpg

G0ljwfZ.jpg

w Rockstar Editor robie sie niezle screenshoty

Opublikowano

"bawiłem się lepiej przy the order niz przy dying light"

:dynia:

jeszcze kawy nie zaczalem pic w poniedzialkowy poranek, dobrze przynajmniej klawiatura sucha, źle bo typ pisze to na serio xd

btw:

CAjRVnzVIAA4WXD.jpg

Edytowane przez kermit

Opublikowano

ale idz ty juz z tymi screenami z gta

Opublikowano

nawet w temacie jest ze mamy rok 2015 a kolo sie jara screenami z 2013

Opublikowano

gaf jak zwykle czujny, juz wiemy co robi Kojima po odejsciu z Konami

fa8277cc26cfbd0af2604e242ea9b9a3.png

Opublikowano

po tym zdjeciu juz wiem co miales na mysli mowiac ze japonia wstaje z kolan

Opublikowano

Kojima i Konami was trollują na wszytskie strony, a wy to łykacie

mam nadzieje, że tak jest :sorry:

Opublikowano

Kupie uzywanego mgs5, zeby nie dac im zarobic, tak sie nie traktuje ludzi. 

Opublikowano

Hehe, zabawne jest to w exach sony, ze wychodzi 1 na 3 zapowiedziane, a 1 na 3 z tych ktore wyjda nadaje sie do grania xD

Opublikowano

ale masz tam swój komputerek tak/nie?

Widzisz ile wart skoro na forum konsolowym siedzi
Opublikowano

Boje sie wlaczac, bo potem nie wiem co jest rzeczywistoscia a co gra :(

Zbyt dobra grafika :(

Na konsoli pikseloza i 15 klatek, wiec nie bylo tego problemu :(

Opublikowano

ale masz tam swój komputerek tak/nie?

Widzisz ile wart skoro na forum konsolowym siedzi

A Ty czemu nie wypoczywasz w ojczystym kraju(ew. grasz na konsoli jak już wyjechałeś) tylko na forum siedzisz? Taka piękna pogoda była przez weekend, a Ty klepałeś posty w cw nawet na urlopiku. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Ladna pogoda to i radiowka dobrze odbiera na wiosce, mozna klepac posty :kaz:

Edytowane przez hav3n

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.