Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ciekawe ilu graczy znowu nie wytrzyma tego kutasa sony w (pipi)e i zapuka do bram raju :]

Opublikowano

Siema klapy jak tam wasz silent hill buhahahhahahah ale was Sony jedzie bez wazeliny, a wy prosicie o jeszcze xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

ciekawe jak tam deep down, podobno na e3 mają coś pokazać tylko nie wiadomo w którym roku

planetside 2 aka 3 letnia gierka z pc po 36 miesiącach optymalizacji osiągneła rock solid 30fps

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Cieszyć michę ze skasowali najlepiej zapowiadający się horror od lat... Podrasa graczy.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Cieszyć michę ze skasował najlepiej zapowiadający się horror od lat... Podrasa graczy.

do tego nikt nigdy nie napisal oficjalnie, ze mial to byc ex na ps4

Opublikowano

Nikt tez nie napisal ze gra zostala skasowana, tylko ze nie pracuje przy niej del toro z tym chinczykiem

Opublikowano

Jeden ch.uj.

Opublikowano

tak, wiemy, konami troluje

Opublikowano

Lubie gry konami, ale akurat wszystkie te przy ktorych maczal palce kojima byly IMO chuyowe.

ISS, Suikoden - gry zycia

MGS - ołwerhajp zycia, filmy z beznadziejnym sterowaniem, najglupsza fabula EWER i rak mowiacy przy kazdej czesci ze to juz ostatnia, zeby tylko wyciagnac kase.

Zaorac to guwno, niech juz nic nie robi.

Opublikowano

Tak tak czekamy tak samo jak The last guardian xDDDDDDD

Opublikowano

Pewnie zmienili tylko teamy i teraz nad Silent Sills pracuje ten kitajec z widelce.

Nie wiem jak wy ale ja czekam.

Opublikowano

Silent Hill skończył się na drugiej części.

Mam nadzieję, że pomogłem.

Opublikowano

No klapy czekaja jak zwykle.

xD

Opublikowano

capcom przynajmniej na pocieszenie wklejał klapom zdjecie toczącej się beki

Opublikowano

Cieszyć michę ze skasował najlepiej zapowiadający się horror od lat... Podrasa graczy.

Każda porażka i wałek Sony to miód na moje serce :banderas:

Opublikowano

Konami się pewnie połapało, że jak całą poprzednią generację sprowadzali IP Silent Hill do budżetowej serii robionej chałupniczo, jednocześnie ją marginalizując, to robiąc nagle wysokobudżetowy projekt utopią sporo kasy.

Opublikowano

Opracowałem powiedzonko, które możecie rozpuscić po całym internecie w ramach walki z tą ch.ujowatą firemką

KONAMI CH.UJAMI 

Opublikowano

A Sony Kur.wiszony.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

xboty górą

klapy dołami

spencer króluje 

konami to ch.uje

Opublikowano

A LONS-SRONS

Opublikowano

ale masz tam swój komputerek tak/nie?

Widzisz ile wart skoro na forum konsolowym siedzi

A Ty czemu nie wypoczywasz w ojczystym kraju(ew. grasz na konsoli jak już wyjechałeś) tylko na forum siedzisz? Taka piękna pogoda była przez weekend, a Ty klepałeś posty w cw nawet na urlopiku.
Nudno w Polsce, żadnej konsoli tu nie mam, trzeba po sklepach z Figaro i gimbazerjo sie przepychac zeby pograć.

Chwile pograłem w FH2 w Saturnie, powinni osoby ktore składają te standy wypi.erdolic z pracy za ustawienia tv w jakich odpalają gry ktore maja niby zachęcić osobę do kupna gry czy konsoli.

Nie wiem czy ktoś by odróżnił FH2 od TDU na PS2 gdyby były odpalone obok siebie.

Opublikowano

klapek synowi zamiast pokazywac uroki pieknej ojczyzny siedzi w markecie i slini sie z figaro do najlepszego racera na rynku

Opublikowano

ahaha jaki pleb, serio po tych sebastianach wszystkich mialeś ochote dotykać pada? :obama:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.