Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

no skoro sam jest sebastianem to nie wiem co w tym dziwnego.

Opublikowano

Boje sie wlaczac, bo potem nie wiem co jest rzeczywistoscia a co gra :(

Zbyt dobra grafika :(

20150124002656a0e031cbxq9zzx5i.jpg

"można pomylić z prawdziwością"

Opublikowano

To z jakiegos filmu?

Opublikowano

Expert w ramach pocieszenia poczytaj sobie ten temat

http://www.psxextreme.info/topic/87114-chcesz-kupiczmodernizowac-kompa/page-129

chłopaki pisza o tym, że karta kupiona za 1600 zł 2 lata temu starczy na wiedzmina w jakości graficznej xboxa one, napewno cię to rozweseli.

Przecież to odnosnik do forum PSX Extreme.

Na naszym forumku nikt nie ma problemow z PC i wszystko chodzi 1080p60fps na kompach z przed 5 lat.

Cały internet sie myli.

Opublikowano

To z jakiegos filmu?

mi to wyglada na kadr z nowego avatara

Opublikowano

Nobody dobry ziomek, nie grał, ale na forum pisali, że fajna gierka to pewno fajna gierka hehe. No niestety, ale nie.

ojej no ale to chyba logiczne że nie opiera się opinii na znawcach typu Saptis, ale osób, których gusta zazwyczaj wpasowują się w nasze. mi na ten przykład opisana mechanika i tryb co-op wspomnianej gierki leżą, ale okay, skoro ty twierdzisz że gra jest zła, to nawet nie warto jej wymieniać wśród tegorocznej oferty hehe. No niestety, ale nie.  

Moim zdaniem żeby nasza opinia uchodziła za jakiś tam wyznacznik prawdy to powinno się zagrać w grę którą się chwali lub hejtuje :lapka:

a znasz choć jedną osobę, która hejtowała każulowatą mechanikę TO1886, a po ograniu nazwała ją dobrą grą?  8) :lapka:

Opublikowano

Cieszyć michę ze skasował najlepiej zapowiadający się horror od lat... Podrasa graczy.

Każda porażka i wałek Sony to miód na moje serce :banderas:

:facepalmz:  :beksa::lapka:  :pawel: przecież nikt nawet nie spodziewał się że będzie to ex. wszyscy mieli po prostu nadzieję na powrót do klimatów pierwszych odsłon. status multiplatformy tylko by temu gatunkowi pomógł. nawet mi cię nie żal. 

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Nodoby ta gra jest zła, techland nie umie robić gier i tyle. 

Opublikowano

@kupson

mam ps4 od ponad 2 tyg. i od tego czasu regularnie udzielam się w temacie BB więc twój diss i ty sam jest inwalida. :*

Opublikowano

przeszedlem złą grę od techlandu i mi się podobała, czy to początki klapizmu? podobno order lepsze

proszę o poważne odpowiedzi

Opublikowano

Na E3 SONY ma do(pipi)ać, coś tam ostatnio w necie czytałem na ten temat, IMO muszą coś pokazać także póki co przestaje się z nich śmiać, zobaczymy jak będzie po E3 xD

Coś też czytałem, że ten nowy Fable nie do końca jest udaną grą, no nic trudno  zobaczymy jak wyjdzie xD

Opublikowano

przeszedlem złą grę od techlandu i mi się podobała, czy to początki klapizmu? podobno order lepsze

proszę o poważne odpowiedzi

Mając na konsoli słaby port z obcięta zawartością FM5

Nudna FH2

Juz nikogo SO

To tez bym sie jarał produkcjami Techlandu.

Opublikowano

ja sie nie jaram ta cala rzeczywistoscia rozszerzona, czy to te hololens czy morfeusz - niestety sony mocno w te swoje okulary wierzy wiec boje sie, ze jakis porzadny dev zamiast robic cos konkretnego zostanie oddelegowany do robienia jakies po(pipi)y na urzedzenie, ktore znajac zapal i konsekwencje sony (hi move) skonczy za 2-3lata jako zbieracz kurzu

Opublikowano

@kupson

mam ps4 od ponad 2 tyg. i od tego czasu regularnie udzielam się w temacie BB więc twój diss i ty sam jest inwalida. :*

Widzę ze jestes tak samo żałosny jak reszta twojej kalpowej rodziny ze jedyne co kreatywnego potrafi wymyślić to przekręcęnie ksywki xD

Opublikowano

rakson nie wziol stoperana z rana i podcieral sie szorstkim papierem, a kiedys tak go lubilem :( :(

Opublikowano

Widzę ze jestes tak samo żałosny jak reszta twojej kalpowej rodziny ze jedyne co kreatywnego potrafi wymyślić to przekręcęnie ksywki xD

ja tego nie wymyśliłem jakoś tak samo do ciebie przywarło jakiś czas temu. nie wiem czemu.  :cool:

Opublikowano

jakaś uber beka z botów/klapów/blacharzy przez ostatnich kilka dni była? bo nie śledziłem tematu.

Kupiłem 3dsa, nadkonsola. I całe mnóstwo gier. Także ps4 do nowych gier i 3ds do platformówek, rpgów i genialnego klimatu. Polecam i pozdrawiam

Opublikowano

Yeti jak sie nie myle podawał to w swojej liście exow na 2015-16 xD

Nie podawałem.

Opublikowano

ja sie nie jaram ta cala rzeczywistoscia rozszerzona, czy to te hololens czy morfeusz - niestety sony mocno w te swoje okulary wierzy wiec boje sie, ze jakis porzadny dev zamiast robic cos konkretnego zostanie oddelegowany do robienia jakies po(pipi)y na urzedzenie, ktore znajac zapal i konsekwencje sony (hi move) skonczy za 2-3lata jako zbieracz kurzu

Bedzie tak jak mowisz.

Opublikowano

pewnie nie pokazali jeszcze gt7 bo czekaja na e3 zeby pokazac jako tech demo pod morfeusza

Opublikowano

Nie wiem co za dziwne źródło, ale schorzenie kciuka z powodu grania na padzie ma od dawna zupełnie inną nazwę. Nintendinitis...

http://en.m.wikipedia.org/wiki/Nintendo_thumb

Nintendo thumb, also known as gamer's grip, Nintendinitis and similar names, is a video game-related health problem classified as a form of repetitive strain injury (RSI). The symptoms are the blistering, paraesthesia and swelling of the thumbs, mainly through use of the D-pad, though any finger can be affected. This can lead to stress on tendons, nerves and ligaments in the hands, and further onto lateral epicondylitis ("tennis elbow"), tendinitis, bursitis and carpal tunnel syndrome (CTS).

Some of the symptoms are described under trigger finger.

Originally known in a video gaming context as "Leather Thumb", this condition was known to occur frequently among users of 2nd generation video game consoles such as the Intellivision or the Atari 2600 in the late 1970s and early 1980s. The condition was first highlighted when the Nintendo games consoles were released, leading to reported cases of RSI, primarily in children (being one of the primary audiences of videogames). Later, the controllers for the Sony PlayStation and PlayStation 2 were noted as causing the condition. However, due to the shape, size and extended use of game controllers it is not limited to just those specific ones and can occur in users of any gamepad or joystick. Similar problems have also been observed with the use of mobile phones, and text messaging in particular (see Blackberry thumb).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.