Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

@Dirt

Z tego co czytałem wrzucają do tych buildów w early accessie tylko skończone auta/trasy bez robienia na "odpier.dol" bo i tak ludzie dadzą feedback tak jak jest w przypadku wielu innych gier z wczesnym dostępem. Assetto Corsa miała identyczny start.

No i nie wiem jeszcze ile w tym prawdy ale podobno ten nowy Dirt bardziej zalatuje symulacją więc się trochę jaram ale nie wspieram jeszcze, poczekam co z tego ulepią. Marzy mi się następca RBRa  :frog:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

zalozyl konto na tłiczu i gwiazda, no chyba nie

Opublikowano

Czezkiemu od grania w gry z androida i plusa w 140fpsa na 60Hz telewizorze juz psycha peka : D

Teraz BF:H i "drewniany wiedzmin" (ktorego nigdy nie byl w stanie skonczyc) to "poczatek gory lodowej" :teehee:

Czez, jak tak dalej pojdzie z Konami, to nawet nowego PESa na PC nie zobaczysz. :banderas:

Edytowane przez easye

Opublikowano

grafika na konsolach była znana od momentu podania specyfikacji, chyba tylko naiwni wierzyli, że ddr5 w roli RAM zrobi z radeona 7850 tytana. natomiast nie znaczy to, że gry muszą być brzydkie.

Opublikowano

Czez, jak tak dalej pojdzie z Konami, to nawet nowego PESa na PC nie zobaczysz. :banderas:

PESy się skończyły na PS2

Opublikowano

Dokladnie, ostatni dobry pes:

http://www.twitch.tv/daveczezky/v/4371265

Nic lepszego nie powstalo i nie powstanie.

Opublikowano

Pier,dola glupoty o remasterze Gearsow a na szrocie koncowka roku bedzie remaster remasterow. God of War 3 remaster,Ratchet and Clank remaster, Uncharted 3 remaster,uncharted 2 remaster,uncharted 1 remaster,Tearaway remaster, rak rak i jeszcze rak branzy te wasze dobre sony.

Jak czytam wasze zaje,biste posty o SONY  to..

comment_oDCyUOeVA02hRCx2eEWDzeKU8tTJRqWJ

NIE ZDOLAM TEGO WYLECZYC, no dobra da rade wyleczyc jak wyjdzie GOTY Tomb Raider i Halo 5 :Coolface:

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

przeciez to jest nierealne zeby miec cudowny dzwiek kiedy kamera z mikrofonem stoi przy glosno grajacym glosniku.

Opublikowano

no było grane !

Opublikowano

Adriano, Ronaldo i koniu <3

Najsmieszniejsze jest to, ze 10 lat temu mogli zrobic pilke z normalnym responsem.

Czytaj - natychmiastowym.

I bez przenikania.

Opublikowano

Czez kiedyś wszystko robili lepiej mimo tego, że konsole były słabsze, pokaż mi teraz taką grę z takim rozmachem jak Shenmue na DC, przecież teraz na tym sprzęcie to powinna być interakcja bohatera z otoczeniem na mega wypasie, a jest mega (pipi) i niewidzialne ściany  :reggie:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

I mozna bylo zagadac z KAZDYM NA ULICY i KAZDY mial podlozony glos i inne kwestie w zaleznosci od tego gdzie jestes w fabule xd

Opublikowano

czez chyba chory jesteś na głowe jak w pesie 6 nie było przenikania 

Opublikowano

Ech Shenmue, GOTGY po prostu.

Mnie nawet jarały te telefony do mamy i informowanie jej o postępach w życiu.

Opublikowano

czez pa to, ktoś wrzucił Twój pulpit do tablicy korkowej xD

1d006bedd757277f31fa7223460b315d.PNG

Opublikowano

tez mi sie wydaje ze pesy ery psx mialy mniej przenikania niz te nowe twory aka pes2015 co nie zmienia faktu, ze tam znowu totalnie irytowali atomowi napatnicy - adriano, babangida itp itp, przeciez (pipi)a sie nawet carlosa na tak dawalo, z pilka oni byli dwa razy szybsi od najszybszych obroncow

winning eleven 6 final evolution krolem, pes2015 zly nie jest ale nawet nie lezal obok np pes4

Opublikowano

Były przenikania, własnie adriano, spamowałeś dash między obrońcami i na farcie przenikał ich jak tyczki

Opublikowano

Mnie nawet karmienie kota jaralo, albo takie detale jak sciaganie butow przed wejsciem do domu, ta seria to jest arcydzielo, jedyne w swoim rodzaju.

Opublikowano

Szpec-posty Yaczesa o graniu na pc sa tak samo koslawe jak recenzje gier na konsole w CDA kiedy skapneli sie, ze z gier pay to win i sadzenia dyn na FB nie wyzyja.

Opublikowano

Mnie nawet karmienie kota jaralo, albo takie detale jak sciaganie butow przed wejsciem do domu, ta seria to jest arcydzielo, jedyne w swoim rodzaju.

Nie zapominajmy o zapieprzaniu na widlaku podczas szychty :banderas: Jak będe miał czas to ogram remastera HD na nulldc.

Edytowane przez Czappi

Opublikowano

Troche sie dziwie, ze Sega nie szarpnie sie chociaz na jakiś remaster w wydaniu cyfrowym, tak żeby wybadać rynek pod ewentualną kolejną część.
Opublikowano

przeciez byl remaster na xboxie, shenmue to martwa seria, nowa pelnoprawna czesc kosztowala by krocie, sega jest za biedna, a sony i microsoft kasy nie wyloza bo pierwsza jest za biedna, a obie i tak wg mnie wiedza, ze ta gra by sie nie sprzedala bo u mlodych graczy w ich swiadomosci ta seria nie istnieje

Opublikowano

Jo, na xboxie, konsoli dla hamburgerów. Mówię o prawdziwych konsolach.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Bloodborne skończony, wczoraj po 80h gry siadło, 128lvl na końcu, dungeony pies i amygdala ubite solo bo w coopie nie łączyło, dopiero po ostatnim patchu zaczęło

WdWkMVi.jpg?1

How about that? How about that?!!  Fanek GOTY or what?

ibwGLs1hJ76qpF.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.