Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

No Fanek - nie spodziewałem się. Zasłużony plus i może będą z Ciebie ludzie nawet :P 

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ficuś mnie zmobilizował tak pewnie by mi sie nie chciało :lapka:

Opublikowano

idąc wasza logiką "nie ma trudnych platyn tylko są czasochłonne" to master ninja w ninja gaiden 2 to nie wyczyn tylko trzeba posiedzieć

Opublikowano

No Fanek - nie spodziewałem się. Zasłużony plus i może będą z Ciebie ludzie nawet :P

Ty skończyłeś tylko knacka 6 razy, więc taki podludz z ciebie, a do Fanka ci daleko.
Opublikowano

Ogolnie to my na to patrzymy z perspektywy fanow DeS/DaK wiec dla nas nie bylo jakos mega trudno 

Wy patrzycie z perspektywy januszy grajacych w samograje i Sebiksow takich jak wlasnie Fanek wiec dla was to co zrobil Fanek jest nieosiagalne ;d

Opublikowano

@Orzech

Ale my tu nie mowimy o ninja gaiden tylko bezposrednio porownujemy 2 platyny w grach z przyblizona mechanika, w jednej opierala sie na farcie/grindzie, a w drugiej glownie na przebiciu sie przez wyzwanie w postaci lochow. Jedna byla krotsza, ale niekoniecznie latwiejsza.

Opublikowano

Ale czasowo i tak wychodzi na to samo. :lapka:

Albo i nie. :cool:

50h w poradniczku jest napisane, dosyć mało jak na platynę w soulsach. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Ty skończyłeś tylko knacka 6 razy, więc taki podludz z ciebie, a do Fanka ci daleko.

To jak daleko jest do Fanka komuś bez honoru? 

Skoro ze mnie jest podludz, to z ciebie co najwyżej ameba.

Opublikowano

Nie wiem, popytaj może tych od projektu xbona na Polskę, przy którym coś miałeś robić, albo swojego insajdera od takich samych multiplatformy na jesień.
Opublikowano

Nie wiem, popytaj może tych od projektu xbona na Polskę, przy którym coś miałeś robić, albo swojego insajdera od takich samych multiplatformy na jesień.

A no skontaktuje się i zobaczymy co powiedzą, bo za te multiplatformy to bym rozstrzelał  :shotgun:

Opublikowano

Fanek :hi: gratulacje 

Opublikowano

W Konami chyba nie jest za wesoło bo wycofali się z nowojorskiej giełdy.

Opublikowano

Będzie Gó.wno nie MGSV :dynia:

#tylkojedensnakesięliczy

snake-plissken-jacket.jpg

Opublikowano

Techland tez nie jest na gieldzie i w niczym mu to nie przeszkadza wydawac gier.

Opublikowano

Techland tez nie jest na gieldzie i w niczym mu to nie przeszkadza wydawac gier.

XD

Im mniej kitajskich devow tym lepszy ten swiat  :banderas:

Opublikowano

XD

Im mniej kitajskich devow tym lepszy ten swiat :banderas:

Przypuszczam, że wątpię.

http://youtu.be/cezJ8i84Y8M

:cool:

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Widziałem gameplay z tej giery, ten fragment jak się eksploruje w mechach. Ahhh. Ogram kiedyś jedyneczkę.

Opublikowano

XD

Im mniej kitajskich devow tym lepszy ten swiat  :banderas:

Jedyne co typ ze zmywaka potrafi dodac do tematu finansow to "xD". Jak dobrze ze wyjechaliscie, i mniej polaczkow pl tym lepszy ten kraj :banderas:

Opublikowano

W Konami chyba nie jest za wesoło bo wycofali się z nowojorskiej giełdy.

Gdzieś czytałem jakieś pogłoski od pracownika, że CEO całkiem odyebało i chce trzepać kasę z gierek na telefony.

Kojimy ponoć nienawidzi, w studiu im na dwa tygodnie internet odłączono i stosowano masę innych umilaczy. Ciężko jednak w to uwierzyć, bo brzmi zbyt szokująco.

Opublikowano

byla juz beka ze Nintendo leci w kulki z new 3ds i losow wrzuca ekrany IPS lub TN ? czy swietej krowy sie nie rusza ?

http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=156553933&postcount=286

http://m.neogaf.com/showpost.php?p=156855835

linki zaczerpniete z naszego forum by chmurqab & rudiok

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Była jakis czas temu. Mimo ze mam w domu ołtarzyk Nintendo i jestem zagorzałym wyznawcą przyznam ze w tej kwestii

Sa huyami  :notsure: 

Opublikowano

Rally sim incoming 

Przed chwilą tak przemyślałem sobie jak ten rok wygląda jeśli chodzi o gry. Assetto Corsa, CARS, Dirt Rally to setki godzin gry a to tylko samochodówki. Ogrywam GTA, Pillarsy, wyszedł nowy dobry Mortal na którego mnie codziennie namawiają, zaraz Wiesiek 3, w tym roku jeszcze Total War: Warhammer, MGS V, Satelite Reign, Torment (podobno), Batman, Killing Floor 2, dodatek do SC2, Overwatch i Star Citizen na koniec roku :fsg:  Dodajmy do tego mniejsze gry indie jak Axiom Verge, Mother Russia Bleeds, polskie Hatred itp.

Jak to ograć wszystko ? :|

Opublikowano

Lol, z tymi ekranami to Nintendo ostro pojechało i powinno zebrać dużą burę, to chyba pogwałcenie jakiś praw konsumenckich? Ja rozumiem jak firma wypuszcza po jakimś czasie ulepszony model konsoli, gdzie są naniesione czasami pewne poprawki. No ale bez przesady i nie w tym samym czasie :/

Co do CEO Konami, to pewnie rozliczą go kiedyś z tych wizji, i coś czuję że kiedyś Ci wielcy twórcy i artyści do Konami wrócą. Rynek mobilny jest niczym gorączka złota, ale jak i wtedy, wielu potknie się zanim w ogóle jakiekolwiek złoto ujrzą na oczy...

Opublikowano

Admin PCLaba chwali się zdjęciami siochy w Playboyu (pewnie obiecała mu Tytana X za reklamę). W pierwszym poście typowe dla blach screeny 4K na ultra @ 2 fps:

karolina-playboy2.jpg

Kilka postów niżej gameplay:

os_karolina_pilarczyk.jpg

Nie idźcie tą drogą konsolowcy!

Opublikowano

Bardziej mi to wyglada na zapowiedzi konsolowe --> wersja finałowa xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.