Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Pawcio, jestes zacnym uzytkownikiem. Zawsze szanowalem. <kapelusz>

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Quick guide to bolduper:

- napisz, ze 2+2=4

- czekaj az hipster bolduper cie wysmieje

Opublikowano

Beka z podludzi, którzy będą grać w W3 angielsku, coby klimatu sobie nie psuć. :dynia:

jaki ty jesteś głupi to ja nawet nie

Pomijając fakt, że jesteś Hipsterem, który wszystko i wszystkich wiecznie neguje, to na prawdę nie rozumiem dlaczego tak źle o mnie sądzisz.

Zamiast jakoś sensownie zargumentować temat, to z miejsca wyjeżdżasz z obelgami.

Nie żebyś ty nie wyzywał innych od podludzi :ogor:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Nowy Dirt :banderas:

Przetestujcie to blacharze dobrze żebym mogl spędzić z ta gra wiecej godzin niz boty ze wszystkimi swoimi exami razem wziętymi.

To nie jest dużo godzin bo taki Fanek z jednym BB spędził wiecej godzin niz boty ze swoimi exami.

Opublikowano

wiecej godzin niz boty ze wszystkimi swoimi exami razem wziętymi.

wiecej godzin niz boty ze swoimi exami.

11:20 a expert piany, w koncu urlop trza korzystac

Opublikowano

Może jakiś dobry koniak mu podali podczas lotu do Dublina. A przecież silnych psychotropów nie wolno mieszać z alkoholem.

Opublikowano

Nowy Dirt :banderas:

Przetestujcie to blacharze dobrze żebym mogl spędzić z ta gra wiecej godzin niz boty ze wszystkimi swoimi exami razem wziętymi.

To nie jest dużo godzin bo taki Fanek z jednym BB spędził wiecej godzin niz boty ze swoimi exami.

Na czym niby spędzisz te godziny? Na taborecie? :kaz:

Opublikowano

Pawcio wyslij ksiazki Wiedzmina do Exacta niech zrobi cos pozytecznego na urlopie.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Czyli zaniechał gwałtu w jego trakcie. Cóż, i tak zawsze coś. Xboty nie mogą ostatnio liczyć na taki luksus ze strony MS-u...

Opublikowano

Ms chociaz wali z wazelina. Sony nawet na to nie stac i jada na sucho.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Czyli zaniechał gwałtu w jego trakcie. Cóż, i tak zawsze coś. Xboty nie mogą ostatnio liczyć na taki luksus ze strony MS-u...

w pięknej alternatywnej rzeczywistosci żyjesz, jak tam oczekiwanko na nowego cebulaplusa? Jakiegoś jrpg albo bijatykie by dali co nie?

Opublikowano

Przeciez ma dragon age dwa.

xd

Opublikowano

no ale mendrolinka chce jrpga jakiegoś noo :frog:

szkoda, że najlepszy na poprzedniej generacji wyszedł na xboxa :teehee:

Opublikowano

Według sutqa (znanego iż kradnie gry z zatoki) i blubera (znanego z braku gustu co do gier i diety), obecny gracz nie powinien grać w starsze tytuły. Gry z zeszłej generacji są już passe - dlatego wyśmiewają moją osobę, bo gram w DA2. Przypominają mi czasy podstawówki, gdzie słuchanie techno które miało więcej niż 2 miesiące uchodziło za przypał.

I nie wolno ściągać gier z Plusa pod żadnym pozorem! Żerowanie na humble cebundle i kradnięcie z zatoki, a nawet oszczędzanie na mięsie, jest OK. Ale Playstation Plus? O nie, to cebulactwo i w ogóle a fe!

:dynia:

Opublikowano

czemu? wstydzisz się?

Opublikowano

Mendrek ty tez sie zainteresuj dieta bo na rekach berlinki, na brzuchu baleron, na czole maslo

Opublikowano

Ostatnio poznałem słowo ''cringe'' i jeśli dobrze rozumiem jego zakres znaczeniowy to bardzo pasuje do filmiku Maciomaniaka.

Edytowane przez mate5

Opublikowano

Moze to jednak i dobrze, ze Macio nie bral sie za promocje Xboxa w Polsce. Nie wiem czy cos by to pomoglo, a moze jeszcze by zaszkodzilo.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.