Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ja byłem pierwszy !!!!!

A serio to juz jest sku*rwysynstwo

http://www.eurogamer.net/articles/2015-04-28-the-33-batman-arkham-knight-season-pass

The £33 Batman: Arkham Knight Season Pass

Batman: Arkham Knight has a Season Pass, as you might have expected - but what you might not have expected is just how expensive it is.

The Season Pass costs £32.99. Or you can stump up £87.98 for the console Batman: Arkham Knight Premium Edition, which includes the game and the stuff you get from the Season Pass. The Premium Edition costs £67.98 on PC.

The digital version of the base game costs £54.99 on PlayStation 4 and Xbox One, and £34.99 on Steam. You can pick up the physical version of the base game on console for around £45.

Gre pewnie juz po 2 tyg bedzie mozna wyrwać za £30 a ci krzyczą £33 za season pass xD

Bez kitu batmana kupie używkę bez passa haha :)

Edytowane przez kubson

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

ale macie podobne avki

bo takie czasy gejmingu gdzie w każdej gierce jest poważny biały facet z pistoletem

Opublikowano

ale macie podobne avki

bo takie czasy gejmingu gdzie w każdej gierce jest poważny biały facet z pistoletem

takie cuś

photo-7704.png?_r=1428586779

Opublikowano

Lel. Ale dowalili z tym Batmanem. A za rok pewnie wyjdzie goty. :pawel:

Opublikowano

pamietamy

batman-ign.jpg

WB już dawno odje.bał z tymi dlc, pal licho jak były to postacie i nowe czelendże ale premierowy kod na (krótką bo krótką) kampanie kobiety kot to już skurfysyństwo.

Bartek nie karoluj.

cicho, ma wyjśc na moje

Opublikowano

Przez was obejrzalem maciomaniaka na yt i zwatpilem w gatunek ludzki  :whyyy: 

"(...) o dwudziestej! he he!... paaaa..."

:whyyy:

Opublikowano

Obejrzalem nagranie z hardline i już wiem co jest nie tak z tą branżą, ale nie czekaj ty się tym gó.wnem jarałeś 

Opublikowano

Co za choroba z tym Season Passem już jest :/ 

Jak mnie to drażni, że nie może być nowej gry bez jakiegoś season passa, muszą byc dodatki, które pewno spokojnie mogłyby wejść do contentu pełnej wersji :/

Opublikowano

jaralem sie grafika na pc w stosunku do konsol.

Opublikowano

Dobrze ze Macio jest teraz w obozie PC. :obama:

#polskiraywilliamjohnson

Opublikowano

same celebryty na forumku 

btw D4 na pc, xone traci kolejnego exa, kon trojanski blacharzy aka spencer dziala w najlepsze

Opublikowano

Daj znać jak ograsz te wszystkie exy na swoim PC, czekam na post w właśnie ukonczyłem

Opublikowano

Ładnie to tak kolegę z obozu PC Master Race obrażać? Zwłaszcza że poziom dow(nene)u macie podobny.

Opublikowano

Maciomaniak nie jest przypadkiem jakimś Twoim autorytetem ? wnioskuje po sygnaturze, bo ja n/p na jego słowa to nawet wysrać bym się nie chciał.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Obama.

Opublikowano

Karma to sucz. Kiedyś uważano, że Xbox to PC, tymczasem teraz to PC staje się Xbox'em ;)

Opublikowano

Maciomaniak nie jest przypadkiem jakimś Twoim autorytetem ? wnioskuje po sygnaturze, bo ja n/p na jego słowa to nawet wysrać bym się nie chciał.

Twój rozum jest zbyt ograniczony na jakiś konkretny pocisk i posiłkujesz się gimbazjalną sztuką sadzenia kwasów :/ 

Prosto domeną całego życia, wiem już dlaczego tak nie cierpie tej firmy.

Opublikowano

Yaczes zapraszasz Macia na Twoja nastepna domowke?

Opublikowano

Nie, bo mu podłogę porysuje. Gorzej niż ja vitę.

Opublikowano

:daddy:

Opublikowano

Macio błaźnie sam sobie na to zasłużyłeś, więc nie miej żalu  :cool:  :lapka:

Opublikowano

Macio filmiki nagrał i puścił w neta? nawet mi się odpalać nie chce... :sir:

Odpaliłem na 10 sekund - gimnazjalna gadka, dałem radę wytrzymać przez trzy słowa i od razu myszka powędrowała w znak "x". :facepalm:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Jak tam expert?

Skladasz juz peceta dla dirt rally?

Czy za trudna, bo prawdziwy sim?

Serio pytam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.