Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

:dafuq:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Czy ktos z was Panowie jest pakersem, jezdzi ciemno zielona Honda, ma dziecko,jest z Warszawy i byl dzisiaj w Arkadii?

Pytam bo jechalem dzisiaj ze ciemno zielona Honda która miala pod rejestracja wypisane jak byk na czarnym tle "PLAYSTATION" trzy razy. Auto wjechalo razem ze mna do Arkadii na parking i tam sie nasze drogi rozstaly, ale bedac w Saturnie spotkalem napakowanego goscia z synkiem, który mial szarego T-shirta z wielkim napisem "PLAYSTATION" na plecach i klacie.

Chodzil, sapał koło gierek PS4, mamrotał cos ze "(pipi) czemu takie drogie, na allegro taniej". Gdy dzieciak podbiegl do standu xbox one zeby machnac w Forze dostał bure od starego na miejscu, nie slyszalem co dokladnie ale przewinaly sie słowa "zostaw" i "guwno".

Gdy podszedl do niego pracownik i spytal "Czy moge w czyms pomóc?" wódz Playstation z duma odpowiedział "NIE, MAM PRAWIE WSZYSTKIE TE GIERKI HEHE, TAK PATRZE ZE DROGO COS". (pewnie kupuje sloty na allegro xD)

Przyznać sie, który to z was? :reggie:

Edytowane przez Velius

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

z opisu wnioskuje, ze janczes z soulem

Opublikowano

exact ponoć na wakacjach w pl :kaz: pakers się nie zgadza ale reszta nawet nawet.

Opublikowano

Wakacje w polsce i dalej cw. :reggie:

Opublikowano

pakers się nie zgadza ale reszta nawet nawet.

Moze byl z kolega? :Coolface:

Opublikowano

Lel. Ale dowalili z tym Batmanem. A za rok pewnie wyjdzie goty. :pawel:

Origins nie wyszlo do tej pory goty :reggie:

Opublikowano

Nie wyszło bo twórcy oficjalnie wyłożyli lachę na grę. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

DLC za grosze można było kupić ostatnio, wiec wielkiego problemu nie ma.

Z opisu to mi sie wydaje, ze YETI z Lemem na zakupach

Opublikowano

Maciomaniak nie jest przypadkiem jakimś Twoim autorytetem ? wnioskuje po sygnaturze, bo ja n/p na jego słowa to nawet wysrać bym się nie chciał.

Moim autorytetem ma być bot i blacharz? Nie żartuj. Moja sygnatura pokazuje hipokryzję waszej xboxowo-pecetowej koalicji, która jeszcze niedawno srała na maciomaniaka jedynie plusami pod każdym postem. Teraz się idola nie wypierajcie :kaz:

Ale masz, uściśliłem jego pozycję na forum, obliczoną na podstawie plusów jakie mu daliście w ostatnie kilka miesięcy.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Jak mu dałem jednego plus to świat i ludzie, sam osobiście jechałem po nim i to nawet całkiem dobrze, oba pojazdy docenione przez forumek!

hahah, jaka zmiana sygantury nagle  :kaz:  lęk przed tym, że nie tylko ja o tym pomyślałem w taki sposób? no nie dziwota, bo inaczej się tego odebrać nie dało  :reggie:

Jak zwykle musiałem zapodać solidnego "panczlajna" że by biedny klap uświadomił sobie, że znowu zrobił coś nie tak  :yao:  

Opublikowano

DLC za grosze można było kupić ostatnio, wiec wielkiego problemu nie ma.

Lepiej miec wszystko w pudelku a nie rozpiz.drzone bo jakichs dyskach, chmurach czy innych strefach czasowych. GOTY AC goty.

Opublikowano

Deweloper Origins nawet by tego na dysku nie umiescil bo pwiedzial, ze pier.doli i zadnego  patcha i tak nie bedzie :yao:

Opublikowano

Co za dzien,zainstalowalem ordera na plejstejszon ale jak probuje nacisnac nowa gra to wypluwa mi plyte. Wlaczylem prawilnego next gena i pogralem w Ori and the blind forest, to sie nazywa konsola a nie jak ten szrot z remasterami remasterow.

Opublikowano

Było trzeba kupować gierki w pudełkach a nie od ruska na bazarze.

Opublikowano

13 maja kolejna konferencja Sony, na której mają zapowiedzieć nowy future, czy będzie esport na PlayStation?

WYZWANIE.jpg

Powyższy obrazek w języku polskim zawiera zdanie: „Czy jesteście gotowi, aby zaakceptować wyzwanie?”. Brzmi trochę jak możliwość rzucania sobie wyzwań w trybie wieloosobowym. Coś podobnego posiada DriveClub. Roześlemy znajomym filmik z wyzwaniem „Zabij tego bossa w mniej niż minutę?”. Nie wiadomo, gdyż to tylko spekulacje, ale 13 maja 2015 roku na pewno dostaniemy odpowiedź.

Aktualizacja 28.04.2015, 19:11

Jedna z sugestii dotyczących tego, co zostanie ogłoszone 13 maja 2015 roku dotyczy... eSportu. A konkretnie oficjalnej ligi PlayStation. Założenie mówi o rywalizacji pomiędzy graczami za pośrednictwem wirtualnego rankingu. Materiałem do ogrywania będą najpopularniejsze obecnie gry. Będziemy mogli dostać nawet nagrody w postaci darmowych tytułów czy abonamentu PlayStation Plus.

http://www.pssite.com/news-41063-sony_szykuje_dla_nas_jakas_bombe__nowe_rozwiazanie_dla_gier_online.html

PlayStation-Official-League.jpg?zoom=1.5

PlayStation eSports is here with a new online league in Spain, pitting PlayStation 4 owners against each other for national rankings and prizes including PSN currency for free games and free additional months of PlayStation Plus.

http://www.consulgamer.com/sony/playstation-esports-launches-spain-playstation-official-league/2298/

discuss :fsg:

Opublikowano

13 maja kolejna konferencja Sony, na której mają zapowiedzieć nowy future, czy będzie esport na PlayStation?

bedzie esport, powiem więcej już jest 

poza tym Esport na konsolach :dynia:

za wyjątkiem Halo :problem:

Edytowane przez asax

Opublikowano

No z halo też beka.

Opublikowano

W ogóle gierki beka, kto tu jeszcze jest frajerem i w nie gra? So 1996. Ja tylko układam top listy i krytykuję mainstream.

Opublikowano

W ogóle gierki beka, kto tu jeszcze jest frajerem i w nie gra? So 1996. Ja tylko układam top listy i krytykuję mainstream.

Granie w gry jest przereklamowane.

Opublikowano

esport na konsolach  :dynia:

Siedziałem w tym, próbowaliśmy, staraliśmy się ale to jest niemożliwe z wielu powodów. Niech to już umrze.

Zresztą:

Założenie mówi o rywalizacji pomiędzy graczami za pośrednictwem wirtualnego rankingu. Materiałem do ogrywania będą najpopularniejsze obecnie gry. Będziemy mogli dostać nawet nagrody w postaci darmowych tytułów czy abonamentu PlayStation Plus.

Jakiś ranking online w gierki typu Drajwklap i shootery z autoaimem ale HURR DURR PACZCIE JAKIEGO ESPORTA MAMY ! ONLY ON PLEJSTEJSZYN EKSKLUZIW KONTENT.

Może by tak zrobili coś, żeby konsole były konsolami, żeby te pudełka plastikowe miały w sobie coś co skłoni typowego blacharza do zakupu. Esport? Spoko, dobra zabawa, można się z ziomkami dobrze bawić w drużyne ale to jest na PC, w dodatku to jest obecnie coś WIELKIEGO a nadchodzi jeszcze nowe, dobre UT. Kalkowanie tego na konsolach jest pozbawione sensu bo po każdej takiej imprezie jak IEM w Katowicach ludzie popatrzą tylko na te konsolowe ligi jak na paraolimpiade dla ludzi z klapkami na oczach.

I proszę sobie tu nie urządzać heheszków z grania w gierki bo to poważna sprawa  :shotgun:

Edytowane przez UberAdi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.