Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Najlepsze jest to, ze easye bral ps4 bo jest mocniejsze od xb1.

Gry z PS4 wygladaja jak guwno przy tych z PC (pro evo tak samo, sa przekozackie mody graficzne) i co?

Hipokryzja :)

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

to jak pokazywac zdjecia z olimpiady i podpisac "pobiegac tez mozesz w pobliskim parku"

Opublikowano

Najlepsze jest to, ze easye bral ps4 bo jest mocniejsze od xb1.

Gry z PS4 wygladaja jak guwno przy tych z PC (pro evo tak samo, sa przekozackie mody graficzne) i co?

Nikt nie zna Twojego konfigu, nikt nie wie ile na to wydałeś.

Jedyne co wiemy to to ze grasz w 120fpsach na 60hz starym tv, myślisz ze Twoje słowa o PC mając w dodatku w pamięci Twoje dziewczęce humory co do jednej jedynej platformy na swiecie cos znaczą w tym temacie?

Nie

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Najwieksze roznice pewnie widzisz w Shovel Knight i TowerFall Ascetion, cnie ? :)

Co do PESa no szkoda, fajnie ze na PC sa mody graficzne, ale gameplay inny...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Nie no ta gadka na początku trochę żenada. Zalatuje mi to takim kucem piwnicznym który w internecie podpisuje się nickiem zadymiarz666 albo coś w ten deseń.

jaka sraka lol, no ale co oczekiwać od twórców, którzy są kucami i mają mentalne problemy. 

Opublikowano

Dave troche sie zapetlil z tym pes2015, pal licho mody i kozackie opcje edycji jak gameplay nawet nie lezal obok tego z ps4, uprzedzajac - nie sa to domysly tylko nawet oficjalnie tworcy gadali, ze wersja na pc jest inna niz ta na ps4

Opublikowano

Dave troche sie zapetlil z tym pes2015, pal licho mody i kozackie opcje edycji jak gameplay nawet nie lezal obok tego z ps4, uprzedzajac - nie sa to domysly tylko nawet oficjalnie tworcy gadali, ze wersja na pc jest inna niz ta na ps4

KONSOLOWY PAZIU WIDZIALES JAK WYGLADA HARDLINE NA JEGO ZDERZACZU HADRONÓW? NO WLASNIE 

Opublikowano

wlasnie nie widzialem, co chcialem zobaczyc w co graja w weekend to chyba cos szwankowalo z twichem bo na jego kanale zamiast zderzacza hydronow widzialem przeglad gierek, ktore zostaly skasowane w planie wydawniczym amigi 600 ogrywane przez ekipe, ktorej nie rozumialem bo dobiegaly mnie tylko warczace dzwieki, ktora jeszcze co parenascie minut robila przerwe by przez godzine konfigurowac pady

Opublikowano

Zacznijmy od tego, ze pro evo jest miliard razy gorsze od chociazby pes6 sprzed 10 lat, niezaleznie od wersji.

Jesli kiedys mowilo sie, ze jest flipper i przepychanie (nie mylic z przenikaniem jak bluber n00bs), to nie wiem jak nazwac teraz mecze w pro evo? Rzut moneta? XD

Jedynym ratunkiem dla pilek noznych jest nowy gracz na boisku.

Hatred? Czekam.

Opublikowano

grasz w 120fpsach na 60hz starym tv

Ciekawe kiedy konsolomaniaki się skapną, że to nie jest pocisk i nikomu z tego powodu nie jest przykro xD

Opublikowano

Stara plazma > nowe lcd

pozdrawiam

Opublikowano

powidoczek z paska windows juz obecny?

Opublikowano

U mnie zawsze komputer byl podpiety pod TV.

Czyli jakies 5-6 lat :]

Nie ma powidoczkow, to nie jest samsung :)

Nie dalbym rady tak jak wy spedzac pol dnia na stolku.

Ja jestem od zawsze master race, a nie konsolowy peasant.

Opublikowano

na bank jakies sa, moze nawet nie zauwazasz, ja mam plasme panasa st60 i jak ustawialem calkowicie biale tlo to minimalnie bylo widac znaczek comedy central, dlugo musialem sie bawic by sie tego powidoka pozbyc, a i tak pewnie za jakis czas by wrocil, nie wyobrazam sobie co sie dzieje z ludzmi co nalogowo godzinami graja w jedna gre z sporym hudem lub godzinami buszuja na windowsie na tv

mimo wszystko plasma rzadzi choc z perspektywy czasu wkurza mnie, ze w dzien w slonecznym mieszkaniu goowno na niej widac

Opublikowano

Nie ma powidoczkow, to nie jest samsung :)

Powidoczek jest charakterystyczny dla plazm nie dla marki.

To jesli grasz w Hardline na padzie siedząc wygodnie na kanapie a połowa innych graczy nolajfow jak to na PC przystało gra na muszkach z wyłączonymi shaderami zeby lepiej widzieć powiesz mi jak Ci idzie?

Opublikowano

na bank jakies sa, moze nawet nie zauwazasz

:pawel:

No skoro tak, to lece po nowy telewizor!

Nie ma powidoczkow, to nie jest samsung  :)

Powidoczek jest charakterystyczny dla plazm nie dla marki.

Choroba psychiczna jest charakterystyczna dla wszystkich ludzi, bo exact ja ma?

Opublikowano

POwidoczek jest obecny, Mam wypalony Radar z Resistance 1 w moim panasonicu. Chociaz teraz sie troszke "zamazuje" nie jest juz az tak wyrazny jak kiedys. Dlatego zapewne ze "przykrywa" go pomału canal +

Niemniej najwieksza bolaczka jest chyba brak widocznosci w słoneczne dni i apetyt na prad

Opublikowano

Ciekawe kiedy konsolomaniaki się skapną, że to nie jest pocisk i nikomu z tego powodu nie jest przykro xD

Ty widziałeś 60fps na YT zanim włączyli tę opcję, więc sie nie dziwię że teraz widzisz 120 fps na 60 Hz telewizorze xD To jest pocisk na wasz brak wiedzy technicznej, a to ze go nie zrozumiałeś tylko potwierdza, że był celny.

Opublikowano

1. input lag

2. kolory

3. brak czasu reakcji matrycy

Dziekuje, dobranoc.

Nie ma o czym wiecej gadac.

Szkoda, ze wygrala chciwosc i tania technologia LCD dla januszy.

Opublikowano

1. input lag

3. brak czasu reakcji matrycy

:dynia:

https://www.youtube.com/watch?v=BJ97Ni4Hb3c

Czy twoja zyciowa misja jest robienie z siebie debila dzien w dzien?

Opublikowano

Ty widziałeś 60fps na YT zanim włączyli tę opcję, więc sie nie dziwię że teraz widzisz 120 fps na 60 Hz telewizorze xD To jest pocisk na wasz brak wiedzy technicznej, a to ze go nie zrozumiałeś tylko potwierdza, że był celny.

Jakiś cytat z tym 60fps na yt u kruka? 

Bo nikt nigdy tego nie przytaczał, a nagle Ty z tym wyskoczyłeś więc obstawiam, że sobie coś wymyśliłeś jak często to robisz. :lapka:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

ale expert musi miec zayebiscie silna psychike.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.