Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

ino crt

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ficek, serio czy trollujesz?

Czy jestes glupi jak exact?

Bo robi sie niebezpiecznie.

input lag + czern + czas reakcji matrycy = plazma always win

Nie ma innej opcji do grania.

Nie moge patrzec jak highendowe LCD nie radza sobie ze scrollingiem ekranu, miazga.

Meczu sie nie da na tym ogladac.

Ani grac.

Ani nie ma czerni.

pozdrawiam biede lcd

Opublikowano

To nie wiem, czemu wszystkie serwisy o telewizorach piszą, że nie ma lepszych TV do grania niż seria W od SONY z faworytem w postaci w705b :reggie: ?

Serio Dejw chyba masz z telewizorami tą samą przypadłość co ze sprzętem do grania, a mianowicie "moje najlepsze i ch.uj debile"

Edytowane przez Soban

Opublikowano

LCD to najwieksza marketnigowa lacha jak dali sobie wepchnac w du.pe konsumenci. Za ta technologia nie przemawia absolutnie nic oprocz tego, ze na stoliku pod telewizor bozena bedzie mogla postawic wiecej zdjec z papiezem i paprotke.

Opublikowano

a myślałem że ps4

Opublikowano

To nie wiem, czemu wszystkie serwisy o telewizorach piszą, że nie ma lepszych TV do grania niż seria W od SONY z faworytem w postaci w705b :reggie: ?

Serio Dejw chyba masz z telewizorami tą samą przypadłość co ze sprzętem do grania, a mianowicie "moje najlepsze i ch.uj debile"

Wlasnie zwolnilo sie miejsce na nastepnym graniu u czeskiego :lapka:

Klamstwa nie zniese!

Velius, witaj!

Opublikowano

Widzę, że Expert dziś w szczytowej formie, Polska to nie jest kraj dla słabych ludzi, brak Ci powera to psycha moment siada, no cóż na efekty u Expert długo nie trzeba było czekać :reggie:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

To pokaż jakąś listę top telewizorów do gamingu, gdzie wygrywają plasmy, bo chyba słabo szukałem i nie znalazłem takowej.

Jedyne na co trafiam to plasma do gier = no,no,no...

Opublikowano

jeszcze jakby janczes bronil plasmy ogladaniem tv bo do tego jest genialna - filmy czy sport na tym to rewelka, ale do gier....tu plasma ma najmniej atutow, purysci do bijatyk dalej siedza na crt, ale jak tu sie klocic z janczesem, ktory jeszcze strone temu twierdzil, ze powidoki i wypalanie tylko na samsungach

Opublikowano

Plazmę uśmiercono więc o czym Ty chcesz czytać?

Przerobiłem 2x LCD i 2x Plazmę i wolę plazmę, zero smużenia, czarny to czarny a nie siwy i bardziej naturalne kolory plus niski imput lag.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Tekst z papieżem i paprotką. 

:dynia:

Opublikowano

aha, listy top telewizorow do gamingu zaczely powstawac po smierci plasmy czyli od zeszlego roku

Opublikowano

a myślałem że ps4

Zdecydowanie jednak ps3.

Opublikowano

Plazmę uśmiercono więc o czym Ty chcesz czytać?

No normalnie rozpyerdala mnie ich szeroka wiedza xD

Opublikowano

Gra ciągle się rozwija, a mówili że Evolution ma tyle problemów. Zdecydowanie najlepsze wyścgi na rynku, jestem zaskoczony, że co jakiś czas jest tu coś nowego.

dobre rodzyny można poczytać, co te klapy ćpią to ja nawet nie 

Opublikowano

Soul sam 2 lata temu kupowalem swiadomie plasme zamiast ledowych cudakow i po tych dwoch latach dalej zrobilbym to samo ale gadanie jako plus, ze plasmy maja niski input lag, a lcd/ledy wysoki to slogan sprzed 10 lat

Opublikowano

Najmocniejsze 7/10 w historii, najlepiej spaczowana gra wszechświata i dodatkowo taki support, co patch to coś nowego :obama:

Opublikowano

Dave Czezky podaj model tej plazmy to podamy Ci  jaki  duży ma imput lag i czemu się mylisz.

Opublikowano

Czezky tak mocno lubi plazmy bo do niego nie doszła jeszcze telewizja kablowa a wiadomka ze plazmy najlepiej radzą sobie z sygnałem w niskiej rozdzielczości.

Opublikowano

photo-thumb-62614.jpg?_r=1421965341

Opublikowano

Dave Czezky podaj model tej plazmy to podamy Ci  jaki  duży ma imput lag i czemu się mylisz.

jeszcze brak powidokow i wypalen - jedyny taki model w historii tej technologii

Opublikowano

Przepraszam, ze nie siedze 10 cm od telewizora jak ty ficus.

Opublikowano

Dave Czezky podaj model tej plazmy to podamy Ci jaki duży ma imput lag i czemu się mylisz.

jeszcze brak powidokow i wypalen - jedyny taki model w historii tej technologii
Ficus, jesli gry zmieniłabyś jak platformy do grania to tez nie miałbyś powidokow.
Opublikowano

Uśmiercono je, bo były ch.ujowe. Pozdrawiam  :cool:  :lapka:

Tylko SONY do gamingu.

co za wstrętny klap z sobana, dave przyjmujesz kogoś takiego u siebie?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.