Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

To na czym teraz stanęło? Plazma Czezkyego jedynym słusznym wyborem wśród telewizorów? xD

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Odpalilem bialy screen na plazmie - no niestety ficek, nie ma zadnych powidokow xD

Co ty za (pipi) samsunga kupiles?

Opublikowano

Odpalilem bialy screen na plazmie - no niestety ficek, nie ma zadnych powidokow xD

Co ty za (pipi) samsunga kupiles?

Ty wiesz od czego one powstają?
Opublikowano

pisalem panasa st60, poprosze o twoj model, chce wiedziec co mialem wtedy kupic :(

Opublikowano

pisalem panasa st60, poprosze o twoj model, chce wiedziec co mialem wtedy kupic :(

Poda Ci tak jak mi konfig swojego kompa i ile za to zapłacił :dynia:

Znow tylko sie zbłaźnił mimo ze usilnie próbował mnie z bulduperem wyśmiać.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Jakiś cytat z tym 60fps na yt u kruka?

Widzenie niesamowitej ilości klatek po stronie PC na filmiku YT porównawczym zblokowanym do 30 fps:

http://www.psxextreme.info/topic/105819-console-wars-720p/page-463?do=findComment&comment=3061902

Zrozumienie błędu i dramatyczna próba wkręcenia że 30 fps na YT, to nie mniejsza ilosć klatek tylko w tej samej prędkości, tylko "slow motion"

http://www.psxextreme.info/topic/105819-console-wars-720p/page-464?do=findComment&comment=3061908

Załamanie i płacz "i co mi będziesz zabraniał oceniać ilość klatek na YT"

http://www.psxextreme.info/topic/105819-console-wars-720p/page-464?do=findComment&comment=3061918

W bonusie oczywiście klepanie po pupie od ciebie Sutequ, bo też najwyraźniej też nie wiedziałeś że YT miał wtedy locka do 30 fps. Teraz macie z kolei granie w 120 fpsach na telewizorze 60 Hz, zapewne za rok też będziecie udawać że nic takiego nie pisaliście xD

Edytowane przez Observer

Opublikowano

ale wieczorkiem odpalić jak juz jest ciemno plasme :obama: to sam miod

ja akurat pod PC mam podłączony LCD 32", wygodny fotel ze skury z odchylanym oparciem....cały dzien moga grac bez zmeczenia

Opublikowano

To co, gdy ja trolowalem to beka do dzis, a gdy Ci pisza serio to pojdzie w zapomnienie?

Beka z sutka i rejwena :dynia:

Opublikowano

nie wiem co lepsze skura czy 32 cale

Opublikowano

aha, listy top telewizorow do gamingu zaczely powstawac po smierci plasmy czyli od zeszlego roku

Lubię, jak ludzi dopisują sobie jakieś swoje przemyślenia do moich słów i myślą, że te ich przemyślenia są trafione jeszcze dorzucają do tego nutkę ironii, super.

Otóż to, że milion much leci do gówna nie znaczy, że jest dobre, to, że wszyscy pakują w technologię LCD nie znaczy, że ta technologia jest najlepsza, to samo tyczy się blureja i HD dvd mimo, że ten drugi miał dużo lepszy transfer danych to i tak branża wybrała (pipi)owego blureja. I mimo iż plazmy są dużo lepsze to  i tak technologia LCD wiedzie prym, bo jest tańsza w produkcji i wszystkim na siłę wmawiają, że najlepsza, to samo jest w tych wszystkich pseudo rankingach. Osobiście testowałem w co i na czym najlepiej mi się gra i wieżę swoim doznaniom a nie jakimś tam "specom" Rozumiem też, że jest to indywidualna sprawa każdego, jeden lubi frytki a drugi jak mu nogi śmierdzą. 

Tzn każda z tych technologi ma swoje plus i minusy mi bardziej przypadły zalety Plazmy bo na tle wad robią lepszą robotę. 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

ja akurat pod PC mam podłączony LCD 32", wygodny fotel ze skury z odchylanym oparciem....cały dzien moga grac bez zmeczenia

W GTA V owszem, robiłem to dwa lata temu na 55"

to powinno zakonczyc dyskusje
Czezkiego juz nie ma, zawsze znika gdy toczy sie z niego beka.
Opublikowano
Teraz macie z kolei granie w 120 fpsach na telewizorze 60 Hz, zapewne za rok też będziecie udawać że nic takiego nie pisaliście xD

Twoja wiedza technologiczna jest na miernym poziomie.

Opublikowano

55 to ty masz IQ.

Bluber: no niestety Soban juz nie jest mile widziany.

Opublikowano

aha, listy top telewizorow do gamingu zaczely powstawac po smierci plasmy czyli od zeszlego roku

Lubię, jak ludzi dopisują sobie jakieś swoje przemyślenia do moich słów i myślą, że te ich przemyślenia są trafione jeszcze dorzucają do tego nutkę ironii, super.

Otóż to, że milion much leci do gówna nie znaczy, że jest dobre, to, że wszyscy pakują w technologię LCD nie znaczy, że ta technologia jest najlepsza, to samo tyczy się blureja i HD dvd mimo, że ten drugi miał dużo lepszy transfer danych to i tak branża wybrała (pipi)owego blureja. I mimo iż plazmy są dużo lepsze to  i tak technologia LCD wiedzie prym, bo jest tańsza w produkcji i wszystkim na siłę wmawiają, że najlepsza, to samo jest w tych wszystkich pseudo rankingach. Osobiście testowałem w co i na czym najlepiej mi się gra i wieżę swoim doznaniom a nie jakimś tam "specom" Rozumiem też, że jest to indywidualna sprawa każdego, jeden lubi frytki a drugi jak mu nogi śmierdzą. 

patrz czasem na monitor, a nie w oczy janczesa

chodzilo mi od poczatku tylko i wylacznie o input lag

to powinno zakonczyc dyskusje

gdzie tam sa plasmy w czolowce? ale jaczes dalej bedzie twiedzic, ze niski input lag to fenomenalny plus tej technologii

Opublikowano

2012

23"

LG

IPS237L

1080p

60hz

IPS LED

Monitor

AVG

09ms

Mój monitor.  :problem:  Problem w tym, że tak mnie ten monitor rozpieścił, że teraz nie mogę grać na gorszych monitorach / telewizorach, bo z miejsca widzę paskudny lag i nie mogę grać.

Opublikowano

Jakiś cytat z tym 60fps na yt u kruka?

Widzenie niesamowitej ilości klatek po stronie PC na filmiku YT porównawczym zblokowanym do 30 fps:

http://www.psxextreme.info/topic/105819-console-wars-720p/page-463?do=findComment&comment=3061902

Zrozumienie błędu i dramatyczna próba wkręcenia że 30 fps na YT, to nie mniejsza ilosć klatek tylko w tej samej prędkości, tylko "slow motion"

http://www.psxextreme.info/topic/105819-console-wars-720p/page-464?do=findComment&comment=3061908

Załamanie i płacz "i co mi będziesz zabraniał oceniać ilość klatek na YT"

http://www.psxextreme.info/topic/105819-console-wars-720p/page-464?do=findComment&comment=3061918

W bonusie oczywiście klepanie po pupie od ciebie Sutequ, bo też najwyraźniej też nie wiedziałeś że YT miał wtedy locka do 30 fps. Teraz macie z kolei granie w 120 fpsach na telewizorze 60 Hz, zapewne za rok też będziecie udawać że nic takiego nie pisaliście xD

LOL, przecież kruk to napisał specjalnie. xD

Taka typowa szpilka w stronę konsol jednocześnie gloryfikując PC jak to robi często. 

Kur.wa drugi expert z Ciebie. :/

A mnie 60fps na yt gdzieś do jesieni nie obchodziło, bo siedziałem na Mozilli gdzie 60fps jest tylko po włączeniu HTML5, a tego nie robiłem. :lapka: Dopiero potem przeniosłem się na Chrome'a. Czyli potwierdza się to co o Tobie wcześniej pisałem. :cool:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Otóż to, że milion much leci do gówna nie znaczy, że jest dobre, to, że wszyscy pakują w technologię LCD nie znaczy, że ta technologia jest najlepsza, to samo tyczy się blureja i HD dvd mimo, że ten drugi miał dużo lepszy transfer danych to i tak branża wybrała (pipi)owego blureja.

HD DVD ma mniejszą pojemność, co przekłada się na niższą przepustowość sygnału, maksymalnie wynoszącą 36.55Mb/s. Strumień wideo może przy tym osiągnąć maksymalnie do 28 Mb/s. Blu-Ray pozwala na maksymalny transfer 54 Mb/s, z czego pasmo 40 Mb/s stanowi przekaz wideo.

Opublikowano

W GTA V owszem, robiłem to dwa lata temu na 55"

A kto nie ogral 2 lata temu? prawie kazdy z PC master race uzywa playstation jako media center do plexa / dlna

Opublikowano

2012

23"

LG

IPS237L

1080p

60hz

IPS LED

Monitor

AVG

09ms

Mój monitor. :problem: Problem w tym, że tak mnie ten monitor rozpieścił, że teraz nie mogę grać na gorszych monitorach / telewizorach, bo z miejsca widzę paskudny lag i nie mogę grać.

Było plazmę kupic.
Opublikowano

Panowie, na rynku są ledy, które mają czerń jak plazmy, naprawdę.

18490_742996292479631_495444560187353818

Nowa generacja tylko z Sony, a nie to biedackie 24 cale u blacharów z 4 metrów. :yao:

Opublikowano

Na przestrzeni kilku ostatnich dni CW w pigułce:

1. 'jestem czezky, mam wszystko najlepsze, a biedota to debile',

2. Ktoś nie wziął tabletek,

3. Ktoś komuś siedzi na kolanach.

:lapka:

Opublikowano

zapomniałeś o zdjęciach dłoni, co mnie nie dziwi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.