Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

To już mam wywalić mojego Soniacza czy nie?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Wywal soniacza, zostaw paprotki i zdjecia z papiezem.

i pozdrów Bożene :lapka:

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Czyli podsumujmy.

1.Czezky to narcyz

2.Czezky lubi gdy o nim sie mowi

3.Czezky lubi byc w centrum uwagi

4.Czezky dlatego zaprasza na retro kącik bo pewnie sam gra a inni mogą patrzeć i sie nim podniecać.

5.Czezky ma 120fps na 60hz tv bo moze

6.Gdy sie z niego śmieją to spi.erdala.

7.To co ma Czezky jest najlepsze.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Trzeba przyznać, że Jaczes to mistrz trollingu. Najpierw komp za ponad 4tys, później ogrywanie na nim gierek z emulatorów lub karcianki z tableta, jest jeszcze 120fps przy 60hz, nie mogę się doczekać sezonu, w którym będzie rozkręcał blache na części i gonił na allegro.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

zapomniałeś o zdjęciach dłoni, co mnie nie dziwi

Nie śmiałem nawet pomyśleć o tym drobnym epizodzie, gdy taki vip czezky na świeczniku pręży muskuły.
Opublikowano

Ficuś, kiedyś plazmy radziły sobie lepiej w tej sprawie, teraz pewno LCD dogoniły a i może nawet przegoniły plazmy, lecz to nie jest jedyna zaleta która w moim rankingu bardziej przemawia za plazmami i daruj sobie te tekstu z Czezem, to, że mamy podobne spostrzeżenia życiowe zależy od osobowości człowieka a nie od tego, że ja się non stop na niego patrze;) O to w życiu chodzi trzymać z ludźmi podobnie myślącymi.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

To już mam wywalić mojego Soniacza czy nie?

No nawet sony jej wywala z oferty :yao:

Opublikowano

że ja się non stop na niego patrze;)

Siedząc mu na kolanach.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

to, że mamy podobne spostrzeżenia życiowe zależy od osobowości człowieka a nie od tego, że ja się non stop na niego patrze;)

uuu romantiko

Opublikowano

jealous ?  :kaz:

Opublikowano

czyli podsumowujac plazmy maja chuyowy input lag ale sa lepsze od lcd ze wzgledu na input lag jesli sie trzyma z ludzmi podobnie myslacymi

Opublikowano

masz moją

16508474515532764108.jpg

Opublikowano

Ficuś, kiedyś plazmy radziły sobie lepiej w tej sprawie, teraz pewno LCD dogoniły a i może nawet przegoniły plazmy, lecz to nie jest jedyna zaleta która w moim rankingu bardziej przemawia za plazmami i daruj sobie te tekstu z Czezem, to, że mamy podobne spostrzeżenia życiowe zależy od osobowości człowieka a nie od tego, że ja się non stop na niego patrze;)

soul ale dzis jeszcze pisalem

Soul sam 2 lata temu kupowalem swiadomie plasme zamiast ledowych cudakow i po tych dwoch latach dalej zrobilbym to samo ale gadanie jako plus, ze plasmy maja niski input lag, a lcd/ledy wysoki to slogan sprzed 10 lat

do mnie gry to nie wszystko co ogarniam na tv, jak glupi ogladam pilke na canal plus, czesto tez filmy - dlatego kompleksowo znajac plusy i minusy mimo wszystko wybralem plasme gdzie jedynie mnie wkurza to ze w dzien slabo widac.

co nie zmienia tekstu, ze czezky zatrzymal sie na wiedzy jaka mu wytlukli na szkoleniach w saturnie, input lag to obecnie nie jest zaden plus plazm, zreszta kyo wkleil ta stronke, ktora to jasno udowadnia ale jak wiadomo czezky jak zwykle gloryfikuje wszystko co ma i czym sie aktualnie jara i ma beke z wszystkiego innego, sam sie dziwie, ze widzac na fotach jego chaty gitare w kacie jeszcze nie pociska, ze kto nie gra na gitarze ten homo

Opublikowano

Tabletkochwytak.

Opublikowano

expert paznokcie zapuszczasz?

Opublikowano

masz moją

16508474515532764108.jpg

Kolejny grubas z anglii :rolleyes:

Opublikowano

I te pazury, ja (pipi)ie jak tak można  :reggie:

ps 

Masz rację Ficuś  :s159:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Czyli podsumujmy.

1.Czezky to narcyz

2.Czezky lubi gdy o nim sie mowi

3.Czezky lubi byc w centrum uwagi

4.Czezky dlatego zaprasza na retro kącik bo pewnie sam gra a inni mogą patrzeć i sie nim podniecać.

5.Czezky ma 120fps na 60hz tv bo moze

6.Gdy sie z niego śmieją to spi.erdala.

Juz nie trollujac tylko mowiac całkiem serio, punkt 5 Exact sie nie do konca zgadza bo mozna teoretycznie osiagnac FPSy wyższe niz zakładane odswiezanie monitora/telewizora.

Poprostu dajmy na to jadac na 80 fpsach przy odswiezaniu 60hz, monitor musi wyswietlic 80 klatek na sekunde, podczas gdy moze tylko 60. W ten sposób klatki nie sa renderowane w całosci i przeskakuje do nastepnych aby nadgonic. Efektem tego jest odczuwalna wieksza plynnosc niz 60 fps poniewaz znacznie obniza sie input lag co wplywa na komfort grania, ale przy zbyt duzej ilosci klatek bedzie wystepow "tearing" czyli tak zwane rozdzieranie i zakrzywienie obrazu, które jest powodowane przez zbyt szybkie generowanie obrazu przez karte graficzna, niz do tego jest przystosowany monitor. Jest tez cos takiego jak V-sync, które niweluje ten efekt poprzez nie wyswietlanie dodatkowych klatek animacji jezeli poprzednia sie jeszcze nie skonczyla.

Prawdopodobnie majac np 80 fpsów na 60hz mozna odczuc ta mega plynnosc wlasnie poprzez znaczne zmniejszenie input laga, ale najlepszy efekt to wyswietlanie 80fps np na 100 lub 120hz, wtedy mamy prawdziwa korzysć z dodatkowych klatek i poza malym input lagiem WIDAC roznice w plynnosci klatek.

Opublikowano

weź złotą bransolete sobie kup expert xd

Opublikowano

czyli screen tearing mam na xbonie bo gpu tak zapyerdala z klatkami ze tv nie wyrabia

Opublikowano

czyli screen tearing mam na xbonie bo gpu tak zapyerdala z klatkami ze tv nie wyrabia

W xboxie jest pewna anomalia, to telewizor tak zapyerdala ze xbox nie wyrabia. :yao:

Opublikowano

expert paznokcie zapuszczasz?

Chce sie podobać chłopakom tu na forum.
Opublikowano

W xboxie jest pewna anomalia, to telewizor tak zapyerdala ze xbox nie wyrabia. :yao:

ważne że efekt jak na pcmasterrace  :master:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.