Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

everyday exact:

1. rano sie blazni

2. caly dzien wmawia innym ze to oni sie blaznia

:pawel:

Miej ty honor i godnosc czlowieka.

Exact jak tam twoj LCD? 0 response time?

Daje rade?

Czern jak smola?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

dowiemy sie jaki model plasmy na czezky?

Opublikowano

everyday exact:

1. rano sie blazni

2. caly dzien wmawia innym ze to oni sie blaznia

:pawel:

Miej ty honor i godnosc czlowieka.

Exact jak tam twoj LCD? 0 response time?

Daje rade?

Czern jak smola?

Podaj model swojego TV, typie, zachowaj ty troche godności człowieka.
Opublikowano

dowiemy sie jaki model plasmy na czezky?

Nie, poniewaz jeszcze takie nie wyszly i mogloby to zaburzyc czasoprzestrzen.

Opublikowano

chyba naughty dog

Opublikowano

To nie wiem, czemu wszystkie serwisy o telewizorach piszą, że nie ma lepszych TV do grania niż seria W od SONY z faworytem w postaci w705b :reggie: ?

Serio Dejw chyba masz z telewizorami tą samą przypadłość co ze sprzętem do grania, a mianowicie "moje najlepsze i ch.uj debile"

a te w705c? Szukam nowego tv, te z serii B znalazlem tylko 42 cale, te z C 48

Opublikowano

c to będzie chyba jeszcze nowszy model z 2015. Poszukaj gdzieś opisu co poprawili.

Opublikowano

Czezky pewnie teraz szybko szuka modelu plasmy z niskim lagiem na tej stronce i sprawdza czy jest dostępna w polsce jakby jakby jakiś forumowy detektyw chciał go sprawdzić. dynia.jpg

Opublikowano

To nie wiem, czemu wszystkie serwisy o telewizorach piszą, że nie ma lepszych TV do grania niż seria W od SONY z faworytem w postaci w705b :reggie: ?

Serio Dejw chyba masz z telewizorami tą samą przypadłość co ze sprzętem do grania, a mianowicie "moje najlepsze i ch.uj debile"

a te w705c? Szukam nowego tv, te z serii B znalazlem tylko 42 cale, te z C 48
Najważniejsze w nazwie jest W7, reszta to oznaczenia regionalne, kolorów itp, co producent to co innego.

Czezky pewnie teraz szybko szuka modelu plasmy z niskim lagiem na tej stronce i sprawdza czy jest dostępna w polsce jakby jakby jakiś forumowy detektyw chciał go sprawdzić. dynia.jpg

Lub druga opcja to taka ze poda model i okaze sie ze fan bijatyk gra na 70ms
Opublikowano

Czezky drugi maniakmacio, tylko 2x gorszy.

Opublikowano

jak sie zapadl pod ziemie i czeka az ktos temat zmieni by za chwile znowu krecic beke z konsolowcow

Opublikowano

blachy nie potrafia walczyc, maja jakies tam fajne gierki a zamiast o tym to ciagle cos gadaja o fpsach, hercach, rozdzialkach, geforcach itp

Opublikowano

Co Ty gadasz kermit, przeciez Czezky wspomnial o Hardline :Coolface:

Opublikowano

Ja sie zastanawiam na co sie przerzuci za 3 miesiace, jak mu sie granie z deska na kolanach i dupa na taborecie znudzi. Moze gry planszowe? Wiele opcji nie zostało.

Opublikowano

carcassonne, sabotazysta, dixit, activity, taboo, pylos, kolejka, wsciasc do pociagu czy talizman - goty

Opublikowano

wszystkie maja kanapowego coopa, idealne na kolejny growy wieczor, nie trzeba pada konfigurowac 3h

Opublikowano

ale do wielu z nich wyszlo dlc :(

Opublikowano

Ja to was podziwiam, ze konsola z jedna gra, ktora juz zreszta przeszliscie i jest NAJGORSZA czescia tasiemca, wam sie nie znudzila xD

Opublikowano

do mitycznego psid spadochroniarza z gameonly, ktory zostal ukryty przed swiatem dolacza specyfikacja kompa i model plazmy Janczesa

Opublikowano

Oj fajus, fajus, kiedy ty zmadrzejesz.

Opublikowano

do mitycznego psid spadochroniarza z gameonly, ktory zostal ukryty przed swiatem dolacza specyfikacja kompa i model plazmy Janczesa

dodałbym jeszcze konfiguracje kompa sutqa oraz mityczna kanapa mendrolny

Opublikowano

Zapominacie PSN ID Lemonki i rozumie Mroka.

Opublikowano

Xbox observera/kidnappy (sorry, mylą mi się)

Opublikowano

I dobre gry na PS4. :dog:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.