Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Kolejny miesiac sony olewa plusowiczow, #4theplayers

Wlasnie ze nie olewa, Sony daje dla swoich casualowych graczy Knacka w tym miesiacu, uwierz mi ze beda mieli banana na twarzy przy przechodzeniu tego over 9000.

Prawdziwi hardcorowcy dostana od króla Spencera smakolyki w tym miesiacu GWG. Wy dalej odpady, masakra

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

10439379_869070339827125_625559386593736

ale gierki :obama:

Idealne gierki skierowane dla casuali na szrocie.

Opublikowano

wniosek jest jeden, nie warto kupowac indykow gdy ma sie plusa. 

Opublikowano

Only on Playstation

and Android :kaz:

Opublikowano

10439379_869070339827125_625559386593736

ale gierki :obama:

ale bieda :obama:

Opublikowano

najgorszy miesiac ever, jedyna sensowna gra to indyk, ktory ficus polecal forumkowi 2 lata temu, a forumek go ogral dopiero jak wersja podstawowa wyladowala w plusie na ps3/vite

Opublikowano

nawet plusowa wersja DriveCluba nie uratowalby tego miesiaca xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

Microsoft daje:

XO - Castlestorm

X360 - Mafia 2, F1 2013

Oferta na PS4 rozjechała XO, 5 gier vs 1

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

zaraz pewnie wrzuca ten filmik z kinga co wypinajac sie ogrywa wieska3 na ps4 i hejt troche sie uspokoi :D

Opublikowano

Czezkiego widać zapieklo mocno jak troche prawdy na łeb sie wyleje.

Nie bede z toba dyskutował bo nawet modelu tv nie podasz by sie mocniej nie błaźnić

I to podobno ja sie błaźnie bitchplease.jpg

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Ja na chwilę wrócę do LCD vs Plazma. Widzę tutaj sporo ekspertów tak więc poproszę o podanie mi modelu LCDka, który będzie miał input lag taki (lub lepszy) jak w moim Panasonicu GT60 i w trybie gry będzie mieć lepszą jakość obrazu. Piszę całkiem serio, bo jeszcze rok temu nic takiego nie znalazłem, a zaczynam myśleć nad czymś większym niż 50 cali.

Opublikowano

O, widze ze w ps store jest gierka przygodowa Anna za 63zl. Pamietam ze na steamie podczas sales latala po 2 czy tam 4 zł :reggie:

Opublikowano

Humble PlayStation Plus Bundle

Annę mam na PC. Pomijam fakt, że wygląda jak gów.no.

Anna_House.jpg?a2c66f

Ta gra jest totalnie NIEGRYWALNA. Wygląda jak przykładowa gierka/projekt tutorialowy zrobiony w unity.

Edytowane przez ping

Opublikowano

Ja na chwilę wrócę do LCD vs Plazma. Widzę tutaj sporo ekspertów tak więc poproszę o podanie mi modelu LCDka, który będzie miał input lag taki (lub lepszy) jak w moim Panasonicu GT60 i w trybie gry będzie mieć lepszą jakość obrazu. Piszę całkiem serio, bo jeszcze rok temu nic takiego nie znalazłem, a zaczynam myśleć nad czymś większym niż 50 cali.

Kazdy Sony z serii W
Opublikowano

Już zaczynają dodatki dodawać w plusie zamiast gier, niezła beka :dynia:

o czym ty mówisz? 

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Kazdy Sony z serii W

Chyba sobie jaja robisz. Sprawdzałem tą serię i obraz jest gorszy. 

Edytowane przez Ins

Opublikowano

kukumele po raz drugi xD ale 5 gier vs 1 xDDD

Opublikowano

Ins ale ty wiesz, ze masz najlepszy model w historii plazm panasa i bez sensu na jego podstawie oceniac oczywistego faktu, ze input lag w telewizorach lcd/led z podobnego segmentu cenowego juz od dawna jest porownywalny do plazm

moja plasma st60 w 2013 dostala dziesiatki nagrod za tv roku, ze cena/jakosc bajka itp a ma input lag chyba cos kolo 50ms wiec bekowo wysoki, w tej samej cenie wtedy moglem spokojnie miec leda z mniejszym lagiem choc oczywiscie obraz na tamtym tv by przy mojej plazmie nawet nie stal

majowy wyscig na darmowe gierki w abonamentach:

26191_141124102220_glupi.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.