Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ja nie neguje, że LCDki mają lepszy input lag. Chciałbym coś większego kupić (najchętniej LCD, plazmy mają dwie wady, które bardzo mnie irytują), ale niestety musiałbym iść na jakiś kompromis, a nie chce niskiego laga kosztem jakości obrazu. 

Edytowane przez Ins

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Na fejsbuku juz mocno daja czadu.

#PSminus

No to takie hity daliscie że az wstrzymuje sie z zakupem Wiedzmina
Dramat co to są za gry ?? Na Atari maialem leprze tytuły
Kukamele na ps4 spoko, reszte zaorac <---- kukamele, zaorac? to chyba jeden z nas

Żenada.............. wiadomo nikt nie da Gier jakis nowych ale takie badziewia ?? przeciez to gry jak z ps1

Moja subskrypcja konczy sie na poczaktu maja wiec do FSG V moga mnie cmoknac w pompke

Opublikowano

ten od kukamele to guantanamo, tez to widziałem xd

Opublikowano

Już zaczynają dodatki dodawać w plusie zamiast gier, niezła beka :dynia:

o czym ty mówisz? 

https://store.playstation.com/#!/en-pl/games/guacamelee-super-turbo-championship-edition-ps4-upgrade/cid=EP2145-CUSA00319_00-B000000000001259

This upgrade, available only to owners of the original PlayStation®3 system and/or PlayStation®Vita system versions of Guacamelee!, gives returning players full access to the new Super Turbo Championship Edition at a discounted price.

16,5zł

Edytowane przez Copper

Opublikowano

LEPRZE

XDD

Opublikowano

Ten tez jest dobry:

i znowu babilono-lemingi beda marudzic bo gry dla nich za ambitne...xbox nie tyle co bardziej dba o graczy a celuje w target mniej ambitnych amerykanow dla ktorych wystarczajacym wyzwaniem jest wciskanie paru przyciskow po sobie

BABILONO LEMINGI :wujaszek:

Opublikowano

Już zaczynają dodatki dodawać w plusie zamiast gier, niezła beka :dynia:

o czym ty mówisz? 

https://store.playstation.com/#!/en-pl/games/guacamelee-super-turbo-championship-edition-ps4-upgrade/cid=EP2145-CUSA00319_00-B000000000001259

This upgrade, available only to owners of the original PlayStation®3 system and/or PlayStation®Vita system versions of Guacamelee!, gives returning players full access to the new Super Turbo Championship Edition at a discounted price.

16,5zł

ty głupi czy z policji?

Opublikowano

plazma > gamingowy lcd Eizo > lcd samsung

tak to mi wychodzi, moja plazma ma laga 23ms i odświeżanie piksela 0,0001ms, lcd choćby z lagiem 5ms nigdy nie zejdzie z odświeżaniem piksela do takiego poziomu, stąd smugi przy dynamicznych scenach, aczkolwiek nowe tv stosuja sztuczki żeby to niwelować - ale one znowu laga zwiększają.

Trzeba dobrać ekran pod swoje potrzeby, proste.

Opublikowano

Na fejsbuku juz mocno daja czadu.

#PSminus

No to takie hity daliscie że az wstrzymuje sie z zakupem Wiedzmina
Dramat co to są za gry ?? Na Atari maialem leprze tytuły
Kukamele na ps4 spoko, reszte zaorac <---- kukamele, zaorac? to chyba jeden z nas

Żenada.............. wiadomo nikt nie da Gier jakis nowych ale takie badziewia ?? przeciez to gry jak z ps1

Zawsze jak czytam te wpisy to mam wrażenie, że piszą je ludzie kupujący jedną grę na rok - CoD albo Fifę  :yao:

Opublikowano

Don 

Może nie wszyscy jak ty lmają hajs, żeby kupować każdego nowego BF czy inne gry, bo ja np. nie mam. A nikt nie liczy na jakieś super fajne AAA i w dodatku ma zafundować 15h wątku głównego, ale coś takiego jak First Light by się przydało.

NO I CO ZROBISZ PANIE NIE KAZDEGO STAC NA NOWEGO BF A TY SIE SMIEJESZ 

Opublikowano

bartezo jaki (pipi)any detektyw, to przestaje byc zabawne. 

Opublikowano

Gdzie moge znalezc jakis plan wydawniczy na najblizszy rok gierek na PS4? Glownie rpgi/jrpgi i mocne tytuly.

Opublikowano

Yeti ma super listę, polecam!

Opublikowano

Gdzie moge znalezc jakis plan wydawniczy na najblizszy rok gierek na PS4? Glownie rpgi/jrpgi i mocne tytuly.

Persona 5 (choc w sumie nie do konca pewne jest jeszcze ktory to rok bedzie), reszta w spoilerze:

CIubsq7.gif

Opublikowano

Don 

Może nie wszyscy jak ty lmają hajs, żeby kupować każdego nowego BF czy inne gry, bo ja np. nie mam. A nikt nie liczy na jakieś super fajne AAA i w dodatku ma zafundować 15h wątku głównego, ale coś takiego jak First Light by się przydało.

NO I CO ZROBISZ PANIE NIE KAZDEGO STAC NA NOWEGO BF A TY SIE SMIEJESZ 

Pomijając już, że to, że cytat mnie zniszczył :D To niezła logika - kup konsolę za 1600-1800 zł żeby grać w grę X... płacz, że nie masz już kasy na grę X  :newell:

Opublikowano

Personę spokojnie ogram na ps3 wiec sie nie liczy, byc moze wrzuca do usługi ps now to bede mogł ograć nawet na lodówce

Opublikowano

Persona 5 (choc w sumie nie do konca pewne jest jeszcze ktory to rok bedzie), reszta w spoilerze:

CIubsq7.gif

Obama-Laughing.gif

Serio pytalem :) Persona 5 to bedzie tez na PS3, chodzi mi o 100% exclusive nie dostepny nigdzie indziej. Poza Uncharted bo ten mnie nie interesuje.

Opublikowano

God of War 3 Remastered, Golden Abyss na ps4, kolekcja Uncharted, coś tam z kickstartera, jakies spadki ze stołu pc master race, Agent, The Last Guardian (na e3 napewno ogłoszą) 

Opublikowano

Serio pytalem :)

Aaa, noo to zmienia postac rzeczy, w takim razie trzymaj prawdziwa liste:

CIubsq7.gif

Opublikowano

CIubsq7.gif

Obama-Laughing.gif

Serio pytalem :) Persona 5 to bedzie tez na PS3, chodzi mi o 100% exclusive nie dostepny nigdzie indziej. Poza Uncharted bo ten mnie nie interesuje.

W jakim temacie się zapytałeś takie odpowiedzi dostałeś. Jakbyś gdzieś normalnie się zapytał to byś dostał listę.

Opublikowano

marcin mu wstawi jakies lolitki i inne gry dla zboczonych nerdów co nigdy nie zaruchali i będzie SZACH MAT

Opublikowano

Ja nie neguje, że LCDki mają lepszy input lag. Chciałbym coś większego kupić (najchętniej LCD, plazmy mają dwie wady, które bardzo mnie irytują), ale niestety musiałbym iść na jakiś kompromis, a nie chce niskiego laga kosztem jakości obrazu.

Ja z uwagi na to ze wiecej gram niz oglądam wybrałem lepszy input lag, troszkę czasu poświęciłem kalibracji i jestem w pełni zadowolony z obrazu jaki dostałem.

Tak jak Ficus powiedział twoj model tvika był jednym z najlepszych w historii firmy, ja szukając tv dla siebie brałem pod uwagę ST i GT, GT nie do dostania i SMARTowo zacofany a ST kosmiczny input lag, wybrałem Sony bo Samsung to syf.

Opublikowano

marcin mu wstawi jakies lolitki i inne gry dla zboczonych nerdów co nigdy nie zaruchali i będzie SZACH MAT

Przecież pisał jrpg :D .

Opublikowano

Zapytalem w najlepszym temacie. Jest tutaj najlepsza smietanka forum, duzo eksertów i znawców. W ogóle uwazam ze powinny wywalic wszystkie dzialy i zostawic tylko CW i Pchli Targ. Tutaj odbywaly by sie wszystkie dyskusje i byloby cacy :miner:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.