Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Jak by Panas robił dalej plazmy to ja nie wiem do czego to LCD by się nadawało  :yao:

No ale janusze wybrali "technologię"  :reggie:

Edytowane przez Soul

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

drugie najmocniejsze 6/10 w historii? 

Opublikowano

Jakiś cytat z tym 60fps na yt u kruka?

(tutaj pierdy observera który nadal nie umie cytować i linki do moich postów)

LOL, przecież kruk to napisał specjalnie. xD

Taka typowa szpilka w stronę konsol jednocześnie gloryfikując PC jak to robi często. 

Kur.wa drugi expert z Ciebie. :/

A mnie 60fps na yt gdzieś do jesieni nie obchodziło, bo siedziałem na Mozilli gdzie 60fps jest tylko po włączeniu HTML5, a tego nie robiłem. :lapka: Dopiero potem przeniosłem się na Chrome'a. Czyli potwierdza się to co o Tobie wcześniej pisałem. :cool:

suteq ale daj mu spokój, on ma teraz swoje pięć minut, tyle miesięcy czekał przyczajony aż będzie mógł mi doje,bać xD

nie do końca mu się udało, bo w zacytowanych postach wciąż nigdzie nie ma tych "60 fps" które mi zarzuca, ale kurde, każdy zasługuje na chwilę radości, niech ma

Opublikowano

Serio pytalem :) Persona 5 to bedzie tez na PS3, chodzi mi o 100% exclusive nie dostepny nigdzie indziej. Poza Uncharted bo ten mnie nie interesuje.

Jeśli wersja ps4 będzie miała 60 fps w por. do 30 na ps3 to będzie to 100% exclusive nie dostępny nigdzie indziej.  :sorcerer: Ja tam biorę wersje na ps4. Kupując wersje past genowe sprzyjamy dalszemu powstawaniu tytułów stojących w między generacyjnym rozkroku. 

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

God of War 3 Remastered, Golden Abyss na ps4, kolekcja Uncharted, coś tam z kickstartera, jakies spadki ze stołu pc master race, Agent, The Last Guardian (na e3 napewno ogłoszą) 

beka z konsoli jaka posiada bartoszek, znudzi mu sie bloodborne i zostana mu wyzej wymienione gry albo sztuczne jaranko do multiplatform jaakie w lepszej jakosci mialby na pc gdyby te 1,5tys zainwestowal w niego zamiast w te smieszne pudelko z padem na 3h

Opublikowano

ogral przeciez na x360

Opublikowano

God of War 3 Remastered, Golden Abyss na ps4, kolekcja Uncharted, coś tam z kickstartera, jakies spadki ze stołu pc master race, Agent, The Last Guardian (na e3 napewno ogłoszą)

beka z konsoli jaka posiada bartoszek, znudzi mu sie bloodborne i zostana mu wyzej wymienione gry albo sztuczne jaranko do multiplatform jaakie w lepszej jakosci mialby na pc gdyby te 1,5tys zainwestowal w niego zamiast w te smieszne pudelko z padem na 3h
Nie ma chyba Black Flag w profilu.
Opublikowano

Serio pytalem :) Persona 5 to bedzie tez na PS3, chodzi mi o 100% exclusive nie dostepny nigdzie indziej. Poza Uncharted bo ten mnie nie interesuje.

Jeśli wersja ps4 będzie miała 60 fps w por. do 30 na ps3 to będzie to 100% exclusive nie dostępny nigdzie indziej.  :sorcerer: Ja tam biorę wersje na ps4. Kupując wersje past genowe sprzyjamy dalszemu powstawaniu tytułów stojących w między generacyjnym rozkroku. 

Tylko, że Persona 5 to jest pastgenowa gra robiona na PS3 od paru lat, a wersja na PS4 to będzie zwykły remaster w dniu premiery.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

plazma > gamingowy lcd Eizo > lcd samsung

tak to mi wychodzi, moja plazma ma laga 23ms i odświeżanie piksela 0,0001ms, lcd choćby z lagiem 5ms nigdy nie zejdzie z odświeżaniem piksela do takiego poziomu, stąd smugi przy dynamicznych scenach, aczkolwiek nowe tv stosuja sztuczki żeby to niwelować - ale one znowu laga zwiększają.

Trzeba dobrać ekran pod swoje potrzeby, proste.

Niestety ekspert i fajuś nie potrafia tego zrozumiec.

Opublikowano

tak to mi wychodzi, moja plazma ma laga 23ms i odświeżanie piksela 0,0001ms, lcd choćby z lagiem 5ms nigdy nie zejdzie z odświeżaniem piksela do takiego poziomu, stąd smugi przy dynamicznych scenach, aczkolwiek nowe tv stosuja sztuczki żeby to niwelować - ale one znowu laga zwiększają.

faktycznie, dlatego mam w domu plazme panasa

Opublikowano

ogral przeciez na x360

No to faktycznie lipa.

Podaj model TV jaki masz.
Opublikowano

Kupując PS4 sprzyjamy dalszemu rozwijaniu się raka branży :empathy:

Opublikowano

Edycja GOTY Mordora w maju. :banderas:

Bierzesz ragi? 

Ja pier.dole :pawel:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Watpie zeby bylo 60 fps, takich gier na PS4/Xone bedzie znikoma ilosc niestety.

Opublikowano

Edycja GOTY Mordora w maju. :banderas:

Bierzesz ragi?

Już zdążyłem kupić jak idiota w dniu premiery na stemie. Dziękuje, ale nie skorzystam.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Tylko, że Persona 5 to jest pastgenowa gra robiona na PS3 od paru lat, a wersja na PS4 to będzie zwykły remaster w dniu premiery.

P5 to może i kiepski przykład, ale to zawsze sygnał w stronę wydawców jakich gier chcą użytkownicy ich obecnych konsol. Jeśli zapowiedziany ostatnio cross genowy Star Ocean da radę, także wezmę lepszą wersję. 

Opublikowano

Ta persona w ogóle wyjdzie w tym roku czy nie w końcu? :(

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Kupując wersje past genowe sprzyjamy dalszemu powstawaniu tytułów stojących w między generacyjnym rozkroku. 

Kupując PS4 sprzyjamy dalszemu rozwijaniu się raka branży :empathy:

1nCDGS1.jpg

giphy.gif

Opublikowano

Za sowę masz plusa. :s159:

Opublikowano

Prawda jest taka ze jak za xxx lat wylacza serwery Bloodborne, albo z jakiegos powodu nie beda dostepne patche to to pudełeczko z plyteczka jest huya warte, bo jak gra chodzila w dniu premiery kazdy widzial. Gra jest fenomenalna, ale to co sie obecnie dzieje z branza jest nie do pomyslenia. Ciekawe czy wydadza druga wersje plytowa GOTY z zainstalowanym patchem.

Opublikowano

Dlatego dokupię wersję GOTY ze wszystkimi dlc, która powinna zawierać pierwsze patche na płycie :kaz:

edit:

albo remaster :frog:

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Prawda jest taka ze jak za xxx lat wylacza serwery Bloodborne, albo z jakiegos powodu nie beda dostepne patche to to pudełeczko z plyteczka jest huya warte, bo jak gra chodzila w dniu premiery kazdy widzial. Gra jest fenomenalna, ale to co sie obecnie dzieje z branza jest nie do pomyslenia. Ciekawe czy wydadza druga wersje plytowa GOTY z zainstalowanym patchem.

Właściwie to ciekawy temat. Serwery Bloodborne nie mają wiele wspólnego z patchami, bo te lecą z PSN, ale problem pozostaje: co jeśli je wyłączą.

Na X360 wiem, że patche można znaleźć na necie i zainstalować je z pendrive'a, więc jak za 30 lat nas najdzie na partyjkę w Gears of War z wnukiem to będzie można jakoś tą gierkę spatchować. Jak to jest na PS3? Na PS4? Na Xbox One?

Opublikowano

Na PS3 z tego co pamietam byla taka mozliwosc (?), niech mnie ktos poprawi ja sie myle.

PS4 nie mozna.

Opublikowano

Pamiętam premierę GTA V. Wkładam płytę, a tu wyskakuje konieczność pobrania aktualizacji konsoli. Zapyerdalałem sprintem do najbliższego punktu wi-fi i pobrałem aktualkę na telefon. Super sprawa.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.